IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една млада и натопорчена дама ме е поканила на ивънт довечера.
    Завършила е London Image Institute/https://www.facebook.com/londonimageinstitute?ref=br_rs/ и тук се изявява ..............юпи.
    Моята шеста колона ми кихна, че не са ѝ намерили кусури. И на снимката изглежда изтрезвително. Казват, че могло да се разговаря с нея. Даже и да се спори.
    Силата ѝ била в мъжкия стил и обноски. И така си изкарвала парите.
    Бая пари.
    Бях си дал десет часа за контене, но както винаги - точно сега ми се припи, приработи, прихортува..................................
    Денят ми е пълен със задачи сложени още преди празниците, а аз не знам още коя марка да облека.

Линка е само за раннобудните.
    После го трия и слагам друг:

https://www.facebook.com/photo.php?f...7246570&type=1
    Last edited by sergo; 08.05.2013, 06:42.

Коментар

• Айде нещо по-весело?

Коментар

• Добро да е и за теб Мечо!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          А, ей го и картинка бях дирил.

------------------------
          Цитат:
          7. Повишаване на данъци, мита, акцизи ( тук не съм споменал, че включвам и осигуровките, които особено в т.нар. първи солидарен стълб или ДОО, са си точно вид данък за мен, но както и да е). Тук ще поместя една графика от 1995 година досега, на която ясно се вижда, как държавата “удря” населението точно по най-болните и свидни места. Или това са дом/жилище, здравеопазване, образование и по хобито на българина ( цигарки и алкохол ).

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/1...-godina.618963
          -----------------------

Та, т'ва накратко изчерпва понятието "преход" - демек на картинката съм ви дал колко пъти са повишени цените за жилища, хладилника ( храната ), пиячката/цигарките, образУванието ( демек умни не им трябват ) и в здравеопазването.

Прегледай си картинката и забележи за 15 години какво се удря точно като инфлация по сектори.

Затова ми е писнало и Мечки-борци, щот' докат' се докопат до властта и почват да удрят 'орицата точно в хладилника, образованието, здравеопазването и т.н.

Графиките са достатъчно красноречеви и как се управя и усвубуждавали 'орицата - кат' им гледаш по 24 часа в канчето какво още не си им вдигнал.

Воопще няма да ти я гледам.

Аз заради същите тези цифри денонощието ми е 23 часа.
          И после ода още два часа като гламав.
          И така ката ден.

Коментар

• Доброутро tnm
            Добро утро чета

Предателю, Гамизов е МАСКАРА !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• А, ей го и картинка бях дирил.

------------------------
              Цитат:
              7. Повишаване на данъци, мита, акцизи ( тук не съм споменал, че включвам и осигуровките, които особено в т.нар. първи солидарен стълб или ДОО, са си точно вид данък за мен, но както и да е). Тук ще поместя една графика от 1995 година досега, на която ясно се вижда, как държавата “удря” населението точно по най-болните и свидни места. Или това са дом/жилище, здравеопазване, образование и по хобито на българина ( цигарки и алкохол ).

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/1...-godina.618963
              -----------------------

Та, т'ва накратко изчерпва понятието "преход" - демек на картинката съм ви дал колко пъти са повишени цените за жилища, хладилника ( храната ), пиячката/цигарките, образУванието ( демек умни не им трябват ) и в здравеопазването.

Прегледай си картинката и забележи за 15 години какво се удря точно като инфлация по сектори.

Затова ми е писнало и Мечки-борци, щот' докат' се докопат до властта и почват да удрят 'орицата точно в хладилника, образованието, здравеопазването и т.н.

Графиките са достатъчно красноречеви и как се управя и усвубуждавали 'орицата - кат' им гледаш по 24 часа в канчето какво още не са им вдигнали - ако нямаш представа за 15 години какво значи 16000% - дели на 100 и ще го получиш в пъти като покупателна способност на доходите.

После ми се цвъкне поредната Мечка, в стил БаМмкоФф ... дет' да ти обяснява колко си фрост и то бил дошъл да те управя и усвубуждава. Досадно ми е вече и зат'ва ги заритвам такива веднага.

ЦЪК:
              Attached Files
              Last edited by marandi; 08.05.2013, 05:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Ма те/политлисиците/ затуй трескат таквиз акцизи. То в това им е и надеждата, да го поумнеят.
                Те къркат, пък масата си стои клисава.
                От било вредно.
                Ма им плаща ........поумняването.
                Преди години бях пускал анализчета - чек само да се издиря по к'во шъ удря държавата оттукинка насетне.

Коментар

А, всеки дет' тръби, че не кърка веднага ми става 'ноу подозрителен ( кат' Мечока ).

П.П. Мозъкът се хранел от калории, дет' течния прием веднага ги набавял.

Бат' Космо беше праснал право в 10-ката, че гениалните решения винаги се вземат след качествено накъркване, щот' обилно си поръсил мозъка с нужната доза и е прав.

Или нормално днешните поколения са по-тъпи от предишните, щот' па чиновниците веднага се усетиха да помпят кухи данъци кат' акциза и ДДС-то по нуждите на 'орицата.

Александър Македонски си е бил видно пиянде и затова е завладял света, също както и баща му - ама акциз да прави алкохола недостъпен не е правил, налЕ?

Ся интереса е да се раждат все по-фрости поколения, щот' масовата доза стана недостъпна - вместо презервати в Африка, да им бяха раздавали водка и щяха веднага да ги ограничат кат' раждаемост.

Ама, ти умен политик виждал ли си?

Ма те/политлисиците/ затуй трескат таквиз акцизи. То в това им е и надеждата, да го поумнеят.
                  Те къркат, пък масата си стои клисава.
                  От било вредно.
                  Ма им плаща ........поумняването.

Коментар

Ходи ли за бира?

Щото се чувствам привилегирован, което не ми отърва.
                    - Заредил съм се с купища алкохоли. Преди месец усетих, че ако остана с една бутилка, я плячкосвам по Евклидовата геометрия. Демек, щом кръгчето спре да мокрее и шишето не изглежда триизмерно.
                    Виж масата отсекъде си е неевклидова, че и ръбата.

Та затуй напрасках в магазина две торби от 3-размерните стъклени безкрайни пространства и сега съм рахат.
                    Вече не смукам като сволач.
                    Ся отивам за 3 мин. то шопчето ми е под гъзО на 20 метра.

Хубаво си направил, при мен вече криза и буферите се стопиха за 2-3 години и 500 кинта за пиячка накуп трудно ги вадя вече.

По-рано не ме бъркаше да ги оставям всяка вечер по кръчми. Ся реорганизирам всичко, ама без пиячка не става.

Изтъпява се яко, ама то т'ва е целта на другарите по свИтъ и даже си имат медицина ( традиционна ) за целта да бълва глупости колко вредно било.

П.П. Демек да си фросто население не било вредно и вземи им спри пиячката на 'орицата - дет' си къркат от иляди години.

Коментар

• Ходи ли за бира?

Щото се чувствам привилегирован, което не ми отърва.
                      - Заредил съм се с купища алкохоли. Преди месец усетих, че ако остана с една бутилка, я плячкосвам по Евклидовата геометрия. Демек, щом кръгчето спре да мокрее и шишето не изглежда триизмерно.
                      Виж масата отсекъде си е неевклидова, че и ръбата.

Та затуй напрасках в магазина две торби от 3-размерните стъклени безкрайни пространства и сега съм рахат.
                      Вече не смукам като сволач.

Коментар

Е-е-е-е,

Те така де!
                        Утре и женките като го изчетат - ще го почувстват.
                        Обаче, тия които не пият - не ги слагам в кюпа.
                        А, всеки дет' тръби, че не кърка веднага ми става 'ноу подозрителен ( кат' Мечока ).

П.П. Мозъкът се хранел от калории, дет' течния прием веднага ги набавял.

Бат' Космо беше праснал право в 10-ката, че гениалните решения винаги се вземат след качествено накъркване, щот' обилно си поръсил мозъка с нужната доза и е прав.

Или нормално днешните поколения са по-тъпи от предишните, щот' па чиновниците веднага се усетиха да помпят кухи данъци кат' акциза и ДДС-то по нуждите на 'орицата.

Александър Македонски си е бил видно пиянде и затова е завладял света, също както и баща му - ама акциз да прави алкохола недостъпен не е правил, налЕ?

Ся интереса е да се раждат все по-фрости поколения, щот' масовата доза стана недостъпна - вместо презервати в Африка, да им бяха раздавали водка и щяха веднага да ги ограничат кат' раждаемост.

Ама, ти умен политик виждал ли си?
                        Last edited by marandi; 08.05.2013, 05:16.

Коментар

Ей, сцепваш и ще ходя за бира пак, че пресъхвам кат' се заобяснявам.

Мечока ползва двуизмерна геометрия на Евклид да обяснява 3 измерни безкрайни пространства.

П.П. Демек бутилката дет' гъл-гъл сега е от нея ти е триизмерна, оставяш на масата да ти направи мокро кръгче, а то е двуизмерно и става сечение.

Мокрото кръгче лежи на масата ( която е триизмерна ) и бутилката ( тризмерна го образувала ).

Лафят си масата, бутилката и кръгчето и почват да му обясняват, че те са триизмерни, но когато бутилката пресича масата, т.е. триизмерен с триизмерен обект се пресекат се получава 2-измерен само.

Кръгчето им вика на бутилката и на масата - я, вървете да се еВете някъде ве - освен две измерения няма повече.

Демек - няма как да ги разбере ко му казват, щот' е ниска камбанария. Но още на следващия ден бутилката и масата ще осъмнат с табелата, че са пълни фидираси, щот' по логиката на Аристотел било така.

Е-е-е-е,

Те така де!
                          Утре и женките като го изчетат - ще го почувстват.
                          Обаче, тия които не пият - не ги слагам в кюпа.

Коментар

Нещо не връзвам,

При прост въпрос - безброй.....................
                            А при умен/правилен/ въпрос?
                            Какво се случва?

.................................
                            Той май и Фильо питаше за същото.................
                            При правилен въпрос - няма правилен отговор, освен ако не се ползва думата зависи ... построяване на решение на задача.

Въпросът ти е задачата - решението ти е отговора. Може да е реално решение, може да е имагинерно, може да имаш нереално решение ( което също е вярно решение ), може да няма решение въобще, може да има безброй верни решения.

Зависи кой как те пита ( задението на задачата какво е ).

При въпрос на Мечока той фрост ли е - веднага следва и моя отговор - Русото може веднага да стане безкрайно по-фрост, щот' такъв му е въпроса, дет' го поставя.

И такъв отговор получава.
                            Last edited by marandi; 08.05.2013, 04:59.

Коментар

..........................
                              Или кофти построено решение прави абсурд между теория и практика.

Асен го нарича правилно зададен въпрос - Русото го нарича при фрост въпрос - ще имаш безброй на брой още по фрости отговори.................

Нещо не връзвам,

При прост въпрос - безброй.....................
                              А при умен/правилен/ въпрос?
                              Какво се случва?

.................................
                              Той май и Фильо питаше за същото.................

Коментар

Не-е-е,
                                Сега логически/моята си логика/ го разбрах.
                                Е, още десетина пъти ще го изчета, та да има подсъзнанието кво да джвака.
                                Щото математиката ми е пълна липса.

Добре де,
                                Мечо не е като мен.
                                Тогаз, откъде и защо започва да бърка?
                                /Ама изчисти от акъля позицията на Асен./
                                Ей, сцепваш и ще ходя за бира пак, че пресъхвам кат' се заобяснявам.

Мечока ползва двуизмерна геометрия на Евклид да обяснява 3 измерни безкрайни пространства.

П.П. Демек бутилката дет' гъл-гъл сега е от нея ти е триизмерна, оставяш на масата да ти направи мокро кръгче, а то е двуизмерно и става сечение.

Мокрото кръгче лежи на масата ( която е триизмерна ) и бутилката ( тризмерна го образувала ).

Лафят си масата, бутилката и кръгчето и почват да му обясняват, че те са триизмерни, но когато бутилката пресича масата, т.е. триизмерен с триизмерен обект се пресекат се получава 2-измерен само.

Кръгчето им вика на бутилката и на масата - я, вървете да се еВете някъде ве - освен две измерения няма повече.

Демек - няма как да ги разбере ко му казват, щот' е ниска камбанария. Но още на следващия ден бутилката и масата ще осъмнат с табелата, че са пълни фидираси, щот' по логиката на Аристотел било така.
                                Last edited by marandi; 08.05.2013, 04:47.

Коментар

Working...
                                X