Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного пъти съм минавал транзит наоколо. Веднъж само съм ходил там. Много отдавна. Още през комунистическо.Така ни казваха навремето на кораба. Момчета, ще минавате стотици пъти от тук.... Но никога няма да слизате.
Ако си спомняш навремето беше безмитна зона. Ебаси кефа. Уискито на 3 долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе знам. Ходил съм 2 пъти, но като лапе. Само в града. Не съм обикалял острова. Много ми се ходи пак, но да видим когаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДо Родос няма да е много зор. Докато излитне и сме стигнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт сичко най мразя автобуси, самолети и фериботи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДо Кос е по-скъпо. Към 230 евро.
Ето Родос
http://www.esky.bg/flights/select/0/...3XCz-ub7HpomTg
А и на теб едва ли ще ти се мандахерца по фериботиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПровери как седи въпроса със самолетните билети. За Родос е 100-150 еврака с връщанка от Солун. Иначе Фериботните пак ще ти се вържат долу-горе същото. Проблемът е колата, но там са за без пари
Ето Родос
http://www.esky.bg/flights/select/0/...3XCz-ub7HpomTg
А и на теб едва ли ще ти се мандахерца по фериботи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПровери как седи въпроса със самолетните билети. За Родос е 100-150 еврака с връщанка от Солун. Иначе Фериботните пак ще ти се вържат долу-горе същото. Проблемът е колата, но там са за без париБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа турско моите ще ги домързи да си направят паспорти. Коссссссссссссссссссс !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, октомври за близко и евтино..... Мармарис, Родос, Кос, Кипър
За такива кат теб с кинти - светът е твойБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДай предложения, имам много време да ги ОСМИСЛЯМ.
За такива кат теб с кинти - светът е твой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе ставаш мюслманска сестрица ли бре
Октомври на много места е топлоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМисля си като се върна, дали да не зема да отида в Египет. Октомври там е още топло.
Октомври на много места е топло
Коментар
Коментар