IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Че аз преглеждам по над 1000 страници на ден като информация и то в точно определен сегмент, който тръгна да изследвам. После с месеци мисля кое ли е вярно - кое ли е фалшиво.
    Сега ме накара да хвана калкулатора....

Да кажем, че имаш отлично зрение, страниците са формат A4, и със средно голям шрифт.
    Да кажем, че мозъкът ти работи с реакциите на мангуста и смила информацията като този на Айнщайн..... та все си мисля, че поне минута и половина ще ти трябват на страница. А и тематиката е тегава, но както и да е - 90 секунди на страница.

1000 страници по 90 секунди = 90 000 секунди или 25 часа на ден!!!

Ти работиш с КПД като някои комунистически слънчеви паркове.

Те произвеждаха ток 27 часа в денонощието.

Маранди, имай уважение към числата.... все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Маранди, добре, че свеждаш нещата на съвременен разговорен език, но това- с телефонния измамник, ми идва в повече. Остроумно, но малко без мярка.
      Между другото, през турско е имало ТЕЛЕГРАФ. Може да е мамил с депеши старите пенсионери
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Не влагам грам емоция кат' ви дъня анализите. Дано съм жив някой ден докато го разберете.

П.П. Накратко имате към 17 теории за произхода на българите, оглеждал съм ги сравнително старателно - не чета местни "корифеи", наречени историци, щот' ще ме объркат.

Почти със сигурност хунската и васалството за кратко от тюркския хаганат са верни - но в никакъв случай не сте с тюркски произход, както официално ви пише на сайта на Външно.

Предполагам, че от 17 различни теории - поне 10 ще се окажат верни без да изключват останалите, включително и автохонната.

Нямам представа какво е това плюене и делене на лагери на едните и на другите - демек ако моето е вярно - твоето е грешно.

П.П.П. Почти бях успял да си довърша статията България - Вечните богатства Историята и я изтрих след наглата атака да ме трият и цензурат + плюенето.

Вече не мога да възстановя нещата или да кажем не искам.

Да спя по 1-2 часа на ден - нощем, когато е тихо да чета като побъркан и ровя на различни езици за изследванията и очите и главата ти падат от умора при това темпо.

Че аз преглеждам по над 1000 страници на ден като информация и то в точно определен сегмент, който тръгна да изследвам. После с месеци мисля кое ли е вярно - кое ли е фалшиво.

И на другия ден като се събудя гледам поредните 10 тролчета ме оплюли. Затова забърсах всичко - не мога да се боря с по 3000 трола годишно, дет' ме предават щафетно.

Ами брат научи се да се пестиш.Добронамерено ти го казвам.Резултата от твоето изцеждане е много добър но цената за това е .........?!
        А по отношение на официалните версии на държавата за всичко съм му намерил засега лесното.Винаги наобратно.Лошото е че започнаха да задобряват но все още се на принципа от "1984"
        Успех и с блога!

Коментар

• Маранди, добре, че свеждаш нещата на съвременен разговорен език, но това- с телефонния измамник, ми идва в повече. Остроумно, но малко без мярка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
            Мирише ми на автохтонност!Подкрепям с две ръце!!!
            Не влагам грам емоция кат' ви дъня анализите. Дано съм жив някой ден докато го разберете.

П.П. Накратко имате към 17 теории за произхода на българите, оглеждал съм ги сравнително старателно - не чета местни "корифеи", наречени историци, щот' ще ме объркат.

Почти със сигурност хунската и васалството за кратко от тюркския хаганат са верни - но в никакъв случай не сте с тюркски произход, както официално ви пише на сайта на Външно.

Предполагам, че от 17 различни теории - поне 10 ще се окажат верни без да изключват останалите, включително и автохонната.

Нямам представа какво е това плюене и делене на лагери на едните и на другите - демек ако моето е вярно - твоето е грешно.

П.П.П. Почти бях успял да си довърша статията България - Вечните богатства Историята и я изтрих след наглата атака да ме трият и цензурат + плюенето.

Вече не мога да възстановя нещата или да кажем не искам.

Да спя по 1-2 часа на ден - нощем, когато е тихо да чета като побъркан и ровя на различни езици за изследванията и очите и главата ти падат от умора при това темпо.

И на другия ден като се събудя гледам поредните 10 тролчета ме оплюли. Затова забърсах всичко - не мога да се боря с по 3000 трола годишно, дет' ме предават щафетно.
            Last edited by marandi; 09.08.2013, 20:58.

Коментар

• Вал, как успяваш.

Първата част на поста ми го разбираш буквално, а втората барабар със сарказъма ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Тя, собствената камбанария винаги е субективна. Да не й казваш обективна, заради обекта на наблюдение или пък ползвания уред с обектив?

За уклона- преиграваш с обективността си.
                ----------------------------------------------
                Спарте, ти храчеше по Хайтов, нали? Ясно ми е защо.
                Сарказъм Ротердамски

За сарказма в моя пост говоря, макар че не вярвам да не си го схванала. Не мина номера
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Кво стана с Космонавта?

Изгонихте човека......

П.П. Дано не е пипнал диабет.
                  Той се оплакваше от ацетонов дъх преди повече от година.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Пък аз съм стресиран на тема обективизъм. Големи мъже и жени, не могат да погледнат и милиметър встрани от собствената си обективна камбанария.

Колко му е да прозреш, чисто субективно, антитурския уклон в интерпретирането на родната ни история. Обективно обаче не може. Няма как. Щото така беше редно да се интерпретира. А обективното не може да избяга от това, което беше. Поне не без поне за малко да се преобрази в субективно.
                    Тя, собствената камбанария винаги е субективна. Да не й казваш обективна, заради обекта на наблюдение или пък ползвания уред с обектив?

За уклона- преиграваш с обективността си.
                    ----------------------------------------------
                    Спарте, ти храчеше по Хайтов, нали? Ясно ми е защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Кво стана с Космонавта?

Изгонихте човека......

Не е. Ти му зе думите от устата
                      tnm

Коментар

• Кво стана с Космонавта?

Изгонихте човека......

Коментар

• Ся аз, чисто субективно си мисля, че Левски не е бил телефонен измамник. Но обективно погледнато всичко може
                          tnm

Коментар

Това ви е и последният българки лидер от световен ранг.

След това започвате да упадате, да губите позиции, за да стигнете до днешната статистика най-жалките в Европа.
                            --------------------------

Имате и проблясъци, но Левски не от тях. Левски е маша за задържане на статуквото да сте най-бедни.

Демек Русия и Австро-Унгария, които ви написаха днешната история да тормозите децата си с нея + еврейчето Иречек и сие.

Последните ви двама български историци са Паисий и след него Раковски, които се хилят с глупостите, които започват да ви промиват още тогава.

Като съм сигурен, че Паисий не е писал Славяно-Българска история, а името славяни и да стои преди българи ви го е лепнала Русия после - демек фалшификат.

Не мога да го докажа, но е очезвадно или как днешната пропаганда е впрегната да освини и Паисий като му манипулира труда.

Писал е Бългаска история и самото започване с: "О не разумни юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин го доказва?"

Никъде не е писал срам за славяно-българин и няма как Историята да му е такава, но го освинихте и него.

Всъщност България кого не освини за 140 години?
                            ---------------------------

Сега в момента апокрифното движение набира сила за Историята ви и ще изригне, че 140 години ви лъжат, за да сте роби.

Мирише ми на автохтонност!Подкрепям с две ръце!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Убу.
                              Бе, разбрах аз, че е заради римата, ама да му завъртя манивелата на Ллокомотифф
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Пък аз съм стресиран на тема обективизъм. Големи мъже и жени, не могат да погледнат и милиметър встрани от собствената си обективна камбанария.

Колко му е да прозреш, чисто субективно, антитурския уклон в интерпретирането на родната ни история. Обективно обаче не може. Няма как. Щото така беше редно да се интерпретира. А обективното не може да избяга от това, което беше. Поне не без поне за малко да се преобрази в субективно.
                                Темата "обективизъм" и съпроводения с нея "субективизъм" ме избиват на акане.

Сори - не съм все още на вашето ниво.
                                Ще си акам опростено.

П.П. Дано акото ми не е само субективно възприятие.

Коментар

Working...
                                X