IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Рано на пролет обитават дърветата, защото гризат цветните пъпки и младите листа.
    Възможно ли е да са жътварки /вид цикади/!? Те са по дърветата. Обикновено са в почвата, но на 3, 7 и не помня колко години излизат и започват да скърцат
    На звук са ми същите щурци, кака, които познавам (на слух) от десет годишен тук.

Същата песен, появяват се също от около първи август, същият тон, ритъм, същата замисленост, не щеш ли, но - за пръв път ги чувам от дърветата.
    Не, не е моя грешка - на 7-8 звука на щурец се приближих, кака, и те звучат над мен, от дървото наблизо.

Уахх!
    Last edited by vmаnkov; 10.08.2013, 00:20.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      А бе, омръзна ми да се обяснявам по 20 начина едно и също и поредният да вика, че не било баш тъй.

1. Имате опит за изграждане на вътрешна революционна мрежа с кинти назаем от чужбина.
      2. После се клинчат кинти освен от чужбина, вече и от вътрешността.
      3. Накрая кинтите изчезнали при "обир".

4. Краен резултат неподготвено въстания, щот' обрали кинтите и безсмислено клане.

Т'ва е фактологията. Който, както иска да го изкарва после.

П.П. Левски има само една снимка в бойна униформа, правена във фотографска студио като манекен, който позира.

Толкоз му е бойния опит, ма ще вдигал въстание, щот' се бил снимал веднъж в униформа.
      Маранди, айде стига с тая история.

Само ще се изпокараме, а полза няма да има никаква.
      Ако аз приемам Левски за национален герой и отричам Раковски, а ти приемаш Раковски и отричаш Левски - това по никакъв начин няма да ни оправи положението.

Да приемем, че и двамата са ни национални герои и да приключим тази доста безсмислена дискусия.

Аз също смятам Раковски за национален герой, но това по никакъв начин не изключва и Левски.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Тази година - за пръв път, откакто познавам звуковата картина на моя район в София - щурците са по дърветата, от там скърцат.
        Преди скърцаха отизмежду тревата.
        А сега са по дърветата

Някой да има подобен опит?

Прочее, и за първи път комарите не ни мъчат.

Чат-пат некой блуден комар земе та ме уапе, но по-често ги чувам как летят около лицето ми в режим "луд". И не хапят.
        Хъмм.
        Рано на пролет обитават дърветата, защото гризат цветните пъпки и младите листа.
        Възможно ли е да са жътварки /вид цикади/!? Те са по дърветата. Обикновено са в почвата, но на 3, 7 и не помня колко години излизат и започват да скърцат
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Тук се има предвид /Маранди ще уточни ако не е така!/, че дейността му е имала РЕЗУЛТАТ сходен с този, на желания от полемиката и словоблудстването на ФрУфесора Хинти, който е известен тук, с даденото му по-рано прозвище, по повод на най-близкия аналог до "работата му", на "системен телефонен измамник"!

[/I]
          А бе, омръзна ми да се обяснявам по 20 начина едно и също и поредният да вика, че не било баш тъй.

1. Имате опит за изграждане на вътрешна революционна мрежа с кинти назаем от чужбина.
          2. После се клинчат кинти освен от чужбина, вече и от вътрешността.
          3. Накрая кинтите изчезнали при "обир".

4. Краен резултат неподготвено въстания, щот' обрали кинтите и безсмислено клане.

Т'ва е фактологията. Който, както иска да го изкарва после.

П.П. Левски има само една снимка в бойна униформа, правена във фотографска студио като манекен, който позира.

Толкоз му е бойния опит, ма ще вдигал въстание, щот' се бил снимал веднъж в униформа.

Същият кат' Мечката дет' стана по-голям тибетец от тибетците без да е стъпвал там и да види каква подготвка водят още от 7 годишни до 90 годишни.

И пак не е сигурно, че ще издържат - ма телефонните измамници ей така ги правят нещата - щрак едно фото и си готов за бой.
          Last edited by marandi; 10.08.2013, 00:01.

Коментар

• Щурците, странно

Тази година - за пръв път, откакто познавам звуковата картина на моя район в София - щурците са по дърветата, от там скърцат.
            Преди скърцаха отизмежду тревата.
            А сега са по дърветата

Някой да има подобен опит?

Прочее, и за първи път комарите не ни мъчат.

Чат-пат некой блуден комар земе та ме уапе, но по-често ги чувам как летят около лицето ми в режим "луд". И не хапят.
            Хъмм.
            Last edited by vmаnkov; 09.08.2013, 23:48.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
              Ами брат научи се да се пестиш.Добронамерено ти го казвам.Резултата от твоето изцеждане е много добър но цената за това е .........?!
              А по отношение на официалните версии на държавата за всичко съм му намерил засега лесното.Винаги наобратно.Лошото е че започнаха да задобряват но все още се на принципа от "1984"
              Успех и с блога!
              Аа, благодарско!

В наши дни да чуеш някой да каже добра дума за тИбя си е събитие

П.П. Успех и на тИбя!

Коментар

• Добра вечер! Днес ходих у Добич. Леб ще има тази година. За пражоли вече не знам. Обрахме прасковата у двора, на връщане синковеца не можа да подобри времето на картинг пистата за месеца, но и второ време е добре. Мамка му, до вчера не стигаше педалите, ся не му стига картинга . Да имаше едно лесно, щях да поостана

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Аз пък имам един познат, който може да ака точно като Мадона и Стиви Уондър взети заедно.

П.П. Кев, не ми се сърди! Днес ми идва да се майтапя на твоите постове.

Поздрави!
                  Аз пък като се замисля днес случайно или не написах едни от най-истинските си като вътрешно естество и съдържание постове.

Явно и на теб именно това силно вътрешно чувство ти е повлияло, и в своите коментари си дал израз именно на него

Но все пак според мен това си е напълно нормално и в него няма нищо вулгарно, защото както казва един многоуважаван от мен (и бат' Серго) човек, големия Чарлз Буковски:

“Sex is interesting, but it's not totally important. I mean it's not even as important (physically) as excretion. A man can go seventy years without a piece of ass, but he can die in a week without a bowel movement.”

и още:

“Nothing is worse than to finish a good shit, then reach over and find the toilet paper container empty. Even the most horrible human being on earth deserves to wipe his ass.”

Поздрави!
                  Last edited by kev; 09.08.2013, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Маранди, добре, че свеждаш нещата на съвременен разговорен език, но това- с телефонния измамник, ми идва в повече. Остроумно, но малко без мярка.
                    Тук се има предвид /Маранди ще уточни ако не е така!/, че дейността му е имала РЕЗУЛТАТ сходен с този, на желания от полемиката и словоблудстването на ФрУфесора Хинти, който е известен тук, с даденото му по-рано прозвище, по повод на най-близкия аналог до "работата му", на "системен телефонен измамник"!

И да довърша темата със Субективизма:

"ПРОТОКОЛ №8 - СПОРЕД ЮДЕИТЕ ПРАВОТО НЕ Е ОБЕКТИВНА СИЛА.

Ние трябва да сложим ръка на всички оръжия, които противниците ни биха могли да използват против нас. Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които биха могли да се покажат извънредно смели и несправедливи; тези решения безусловно трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правови норми."
                    Last edited by iivanoff; 09.08.2013, 22:48.
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Мечо, наскоро разбрах за не по-малко изумителните способности на друг мой познат. Прочиташ му произволен текст и след няма и няколко секунди ти казва от колко букви се състои - без грешка! Отделно (понеже е голям фен на оперното изкуство) може да ти възпроизведе почти в цялост редица арии от най-известните опери... и то пеейки почти като Карерас или Павароти. Уникален е, а е вече на около 70! Но това според мен е в реда нещата... все пак говорим за човешки способности
                      Този дето го познавам е от Силистра. Не знам там по Дунава с какво се ХРАНИТЕ !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Мечо, наскоро разбрах за не по-малко изумителните способности на друг мой познат. Прочиташ му произволен текст и след няма и няколко секунди ти казва от колко букви се състои - без грешка! Отделно (понеже е голям фен на оперното изкуство) може да ти възпроизведе почти в цялост редица арии от най-известните опери... и то пеейки почти като Карерас или Павароти. Уникален е, а е вече на около 70! Но това според мен е в реда нещата... все пак говорим за човешки способности
                        Аз пък имам един познат, който може да ака точно като Мадона и Стиви Уондър взети заедно.

П.П. Кев, не ми се сърди! Днес ми идва да се майтапя на твоите постове.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Печелиш. Маранди да се ЧЕРВИ !!!

Обаче истината казвам. Изумяваше ни този човек.
                          Last edited by kev; 09.08.2013, 22:16.

Коментар

Една страница - добре, но хиляда?
                            Печелиш. Маранди да се ЧЕРВИ !!!

Обаче истината казвам. Изумяваше ни този човек.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Един познат (ама наистина) му трябват няколко секунди на страница и после може да възпроизведе целия текст. Фотографска памет. С очите си съм виждал.
                              Една страница - добре, но хиляда?

П.П. Дано не е Бойко Борисов, който всичко може. Той дори чете и затворена книга.

Коментар

Сега ме накара да хвана калкулатора....

Да кажем, че имаш отлично зрение, страниците са формат A4, и със средно голям шрифт.
                                Да кажем, че мозъкът ти работи с реакциите на мангуста и смила информацията като този на Айнщайн..... та все си мисля, че поне минута и половина ще ти трябват на страница. А и тематиката е тегава, но както и да е - 90 секунди на страница.

1000 страници по 90 секунди = 90 000 секунди или 25 часа на ден!!!

Ти работиш с КПД като някои комунистически слънчеви паркове.

Те произвеждаха ток 27 часа в денонощието.

Маранди, имай уважение към числата.... все пак.
                                Един познат (ама наистина) му трябват няколко секунди на страница и после може да възпроизведе целия текст. Фотографска памет. С очите си съм виждал.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X