Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
За добрия подчинен или добро или нищо !!!
За добрия началник или лошо или нищо !!!
Горното е самата истина от първа инстанция. Самата свобода. Обаче хора, които нямат свободно мислене, не само че не могат да измислят такова нещо, ами и когато го чуят, не могат да го разберат.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамокритиката е немислима.
Т.н. издигнати.
Некой/и ги издигнал и те не могат да се разберат вече, сами себе си: аз ли съм този, който вижда себе си, или аз съм този, който ме виждат другите.
В "или"-то май е проблема на много от хората на 20-ти и 21-ви век.
Иначе, който е искрен в твърдото самокритикуване, нека помисли за начало на шизофрения, може би, или, в по-печения вариант - за множествена личност, полузапочваща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро чета
Сторило ми се беше, че Съни и Космо харесват това стихотворение на Махмуд Даруиш. И на мене ми харесва.
Докато словото ми беше
пръст...
приятел бях на житото.
Докато словото ми беше
гняв...
приятел бях на белезниците.
Докато словото ми беше
камък...
приятел бях на бързея.
Докато словото ми беше
бунт...
приятел бях на земетръса.
Докато словото ми бе
пелин...
приятел бях на оптимиста.
Когато словото ми стана
мед...
мухи устата ми
покриха.на прав път си!
Хубави почивни дни на всички))))
Чета ви отвреме навреме с настроениеPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Добро утро tnm
Добро утро чета
Сторило ми се беше, че Съни и Космо харесват това стихотворение на Махмуд Даруиш. И на мене ми харесва.
Докато словото ми беше
пръст...
приятел бях на житото.
Докато словото ми беше
гняв...
приятел бях на белезниците.
Докато словото ми беше
камък...
приятел бях на бързея.
Докато словото ми беше
бунт...
приятел бях на земетръса.
Докато словото ми бе
пелин...
приятел бях на оптимиста.
Когато словото ми стана
мед...
мухи устата ми
покриха.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОфф .. а, нещо не мо'е се разберем - ТВ-то ми е кат' фикус отстрани, бря и виси постоянно включен и превъртам каналите през кабеларка.
Инет ми е на оптика тоже, ама само до трафопосто на 10 метра до мен и минава през кабел вече. Сложи и мрежовото устройство, което входира и т.н. става мазало, ама на мен ми е достатъчно.
Говорим за различни неща в момента. Тия пакетни сметки още 2003 год ( по памет ) кат' шпрехал с познати из УСА - им вървяха мобил, стационар тел, и-нет и ТВ до 50$ пакет/месец.
Бях се хванал за главата кат' им казах тук какви цени се ръсят - ония онемяха. То всичко това ви го бият по схема за всичко, ама както и да е.
Когато искаш да гледаш някое предаване (например мач на Григор) по интернет, ти подаваш заявка към твоя провайдър, той ти препраща заявката към сървър, който излъчва в момента този мач (или го има он-деманд). Изходните портове на този провайдър обикновено са със скорости не по-големи от 100 килобита/сек. Т.е. той връща към твоя провайдър видеоинформация с такава скорост и той ди доставя програмата, макар и с него да имаш 10 мегабитова връзка.
При IPTV нещата са различни. Ти имаш с провайдъра си връзка от 100 мегабита/секунда.Т.е. това е все едно моя и твоя компютър да са вързани един с друг през етернет картите си и ти да имаш права да гледаш всички видеофайлове от моя хард диск. Можеш да си представиш с какво качество би ги гледал.
Когато имаш IPTV и подадеш заявка към твоя провайдър за някое предаване, той не ти препраща заявката в WWW, а към хард дисковете на сървърите си и ти връща видеосигнал с 2 мегабита/сек при SD standard definition и 6 мегабита/сек при HD high definition.
Но тази телевизия я гледаш в един вид Интранет среда, а не в Интернет среда.
Това, че можеш да пакетираш услугата с други, изобщо няма връзка в случая.
Поздрави и от мен.Last edited by anon6706; 24.05.2013, 11:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБожке... каквото и да думаш, все си е таралясник.
Оня мързелив чобанин на това ли те научи!?
– Не мога - казва тя - да те оставя на пътя в този студ. Ей сега ще минат едни колеги, ще ги спра да видим те дали ще могат да помогнат.
Минава една кола, ама още по корава от нейната. Спря я тя. Слязоха едни катили. Обаче не могат да помогнат и те. Почнаха да обсъждат как да помогнат сякаш бяха длъжни непременно да ме извадят от БАТАКА. Накрая решиха да си вървят по пътя, а момичето да ме закара до най близкия град, за да си купя инструменти, и да ме върне. Закара ме, купих си инструменти, върна ме, изчака ме да си сменя гумата, за да не би да не мога и да остана на пътя и докато не тръгнах аз, да види, че всичко е наред, не тръгна и тя.
Що за хора. Непознати пък все едно, че основната цел в живота им е да ми помогнат. Питах момичето докато ме возеше, защо ми помага. Тя отговори, че работата и е свързана с много пътуване с кола и веднъж закъсала на много терсене място. Помогнали и. Измъкнали я. Каза, че от тогава види ли някой закъсал на пътя винаги спира.
Ся и аз си купих корава кола, и аз спирам. Маймунски рефлекси някакви.Last edited by mechobikov; 24.05.2013, 11:28.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПаркетен найш кога ???
Калос, маврос, мегалис.
Оня мързелив чобанин на това ли те научи!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар