If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Нищо не може да те направи несвободен. Независимо дали си се вързал или не си се вързал, ти СИ свободен. Всички СА свободни, но не всички го осъзнават.
По отношение на свободата, човек не може да бъде свободен или несвободен, защото свободата по отношение на живота е условие без което не може. Няма ли свобода - няма живот. Или както е написал бащицата на знамената "Свобода или Хана".
По отношение на свободата, човек може да бъде само осъзнат или неосъзнат. Просветлен или непросветлен.
Ти очакваш някакви активности след осъзнаването, нали? Какво точно трябва да прави един осъзнато свободен човек?
Ти си старо дърво. Няма смисъл да ти опонирам. Старото дърво само брадвата го оправя. Другия вариант е като общувам с добряци, да показвам само добрата страна на свободата за да има МИР.
То и Ицо влачикръста сички си го въздигат до госпот-бог/един вид премиер-министър/, ма да ме филинг че съм се връзал?
И това ме праи несвободен?
Нищо не може да те направи несвободен. Независимо дали си се вързал или не си се вързал, ти СИ свободен. Всички СА свободни, но не всички го осъзнават.
По отношение на свободата, човек не може да бъде свободен или несвободен, защото свободата по отношение на живота е условие без което не може. Няма ли свобода - няма живот. Или както е написал бащицата на знамената "Свобода или Хана".
По отношение на свободата, човек може да бъде само осъзнат или неосъзнат. Просветлен или непросветлен.
Аз сметам следното:
- първо съхраняваш детското, къфто си се пръкнал. Щото после, като мине любофта натъгъдък покрай тебека и ти подишаш само пушилката ѝ, баш добротата може да я вкара в каданс, та да ѝ напраиш кепчър. Оти она бега като сьомга от мечка-стръвница.
- после се потиш да я задържиш до безкрай, докато не усетиш, че за нея такива ограничения няма. Или ще е в тебе форевър, или ................жертваш да не познаеш свобода.
Ако финикийците си беха свършѝли докрай рабо̀тата, сега ще да си плащаш за за сто драма свобода - със сто драма любоф.
Или колкото си могъл да съхраниш в утробата си.
Свободата е следствие. Както парите.
Инак се губи смислата.
Опонирай!
Ти си старо дърво. Няма смисъл да ти опонирам. Старото дърво само брадвата го оправя. Другия вариант е като общувам с добряци, да показвам само добрата страна на свободата за да има МИР.
Свободата е първопричината и може да роди всичко каквото и скимне, защото е свободна. За това и викат свобода. Може да роди добро или ...........................................
Свободата най прави човека свободен. За това и се вика свобода.
То и Ицо влачикръста сички си го въздигат до госпот-бог/един вид премиер-министър/, ма да ме филинг че съм се връзал?
И това ме праи несвободен?
Аз сметам следното:
- първо съхраняваш детското, къфто си се пръкнал. Щото после, като мине любофта натъгъдък покрай тебека и ти подишаш само пушилката ѝ, баш добротата може да я вкара в каданс, та да ѝ напраиш кепчър. Оти она бега като сьомга от мечка-стръвница.
- после се потиш да я задържиш до безкрай, докато не усетиш, че за нея такива ограничения няма. Или ще е в тебе форевър, или ................жертваш да не познаеш свобода.
Ако финикийците си беха свършѝли докрай рабо̀тата, сега ще да си плащаш за за сто драма свобода - със сто драма любоф.
Или колкото си могъл да съхраниш в утробата си.
Свободата е следствие. Както парите.
Инак се губи смислата.
Свободата е първопричината и може да роди всичко каквото и скимне, защото е свободна. За това и викат свобода. Може да роди добро или зло, любов или омраза. Те обаче не могат да родят свобода. Те имат някакъв кратък живот и когато умрат се вливат във вечната свобода.
Казват някои. Доброто прави човека свободен. Да ама други казват, че злото прави човека свободен. Трети казват любовта прави човека свободен, Според четвърти омразата прави човека свободен.
Всички те не са прави. Слагат каруцата пред коня. Свободата прави човека добър или лош, обичащ или мразещ.
Свободата най прави човека свободен. За това и се вика свобода.
А-а, сега се измътвам брат. Даже съм проспал футбола снощи.
Тъкмо го източих от братята руснаци - 26 гиги и бях ръгнал да зяпам. Щото не мога да си прочета спокойно новините - ще ми натресат резултата.
И се губи интригата после щом го гледам.
Но Мечето ме стресна и ей ма на - с чаша бърбън размишлявам връз нещата от така наречения наш живот.
Който както си отива, така и си заминава.
Ха, че тя костенурката на Зенон, даже и ако стои на едно място, Ахил пак не може да я настигне, според скудоумното мислене на ТЪПАНАРИТЕ.
Ся, костенурката на Зенон е много дълго. За по кратко ще я наричам Ллокомотифф оттук нанататъчи, защото ако я нарека Бборисофф, Ссидерофф, Сстанишефф, Мместанофф или Ггамизофф нещата биха придобили як политически характер, а точно това е целта.
Костенурката Ллокомотифф е като всички други костенурки. На външен вид и по вътрешно устройство тя въобще не се отличава от тях. И все пак тя е една специална костенурка. Нея Ахил не може да я настигне, дори и когато тя стои на едно място. Нека например Ллокомотифф се намира на 1024 км пред Ахил. Когато Ахил мине 512 км, на него ще му остават още 512 км докато я настигне. И тъй нанататъчи и тъй нанататъчи, винаги когато Ахил измине половината от разстоянието, което ги дели, на него ще му остава още толкова, следователно (според ТЪПАНАРИТЕ) Ахил никога няма да настигне костенурката Ллокомотифф.
Така разсъждават ТЪПАНАРИТЕ. Да видим сега как разсъждава Фруфесур Мечкуф. Фруфесур Мечкуф е настигал много костенурки, докато бяга за здраве. Той е чувал от недостоверни източници, че Ахил бяга много по бързо от самия него. Следователно, според простия акъл на Фруфесур Мечкуф, Ахил по ги настига костенурките. Защо, пита се Фруфесур Мечкуф, ТЪПАНАРИТЕ искат така тъпанарски да изкарат, че Ахил не може да настигне костенурката Ллокомотифф, която не бяга по бързо от останалите костенурки и си е същата бавна костенурка като тях. Фруфесур Мечкуфф е свободомислещ и знае, че ТЪПАНАРИТЕ са прави за себе си. За това, той не казва презрително, че те са прости щото са ТЪПАНАРИ, а приема техните истини за да разбере какво следва от тяхната тъпанарска логика.
Разсъждения на Фруфесур Мечкуф:
Ако приемем, че ТЪПАНАРИТЕ са прави и Ахил никога не може да настигне костенурката Ллокомотифф, то от това следва:
1. Всички костенурки, които се намират между Ахил и Ллокомотифф, Ахил не само че ще ги настигне, ами и ще ги задмине като матор колчета за домати биля.
2. Всички костенурки, които са наравно и пред костенурката Ллокомотифф, Ахил никога няма да може да ги настигне, дори и да се движи със свръхсветлинна скорост.
Извод на Фруфесур Мечкуфф:
Съгласно логиката на ТЪПАНАРИТЕ, всички костенурки, които са наравно със, и пред костенурката Ллокомотифф, са НЕДОСТИЖИМИ, а всички костенурки, които са зад костенурката Ллокомотифф са една долна порода костенурки !!!
Коментар