Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМама му да еба, вчера какъв крив ден ми беше... Първо закусих едни кебапчета на път за Божурище и явно е била развалена каймата, та 5 дефекации на къра до обяд.. Две от тях на територията на София.. После ми гръмна картата памет на чисто новият ми мобилен телефон и ми загуби всичката информация на телефона.. Викнах по спешност един от ИТ отдела ми. Тоя взе да се прави на много компетентен и го пребих на сред строежа. И сега се чувствам пълен идиот - значи даваш бон и половина, за някаква джаджа дето и да работиш с нея не можеш и губиш инфо събирано 10 години, дето за да го възстановиш ще ти трябват поне още 2 години... Е много съм прост.
Оказа се че не покривите течели на новите къщи, а малоумника си е правил някакви подобрения по къщата и е направил над покрива една площадка със разни кашпи и там щял да и гледа залеза и да пие.. Грозно колко си поискаш... И от там подлизва и тече по стените на къщата.. Трябва да си сложи дебила отводнителна система на новото съоръжение... Ако иска аз да му я направя ще му струва по 10 бона на къща с укрепването...
Днес милсля да си пека филийки че още ми се бърка корема. Мисля и да потренирам малко, че не съм блъскал от месеци. Може и да ида да пребия ония дебил със скарата дето си взех кебапчетата вчера.. Или па да ида до някое стрелбище да пострелям??? Ще го мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеБат миранди , има един фундамент - леко луд , ама трудно ще ни затрият копилетата
Децата ви ще побегнат. А и някои от вас.
Коментар
-
Космич, тази освен бой, заслужава ли и един хубав евън? http://ic.pics.livejournal.com/blblb...2_original.gif
Коментар
-
задачка закачка
http://www.youtube.com/watch?v=W9_rL2aop7Y
Три танкиста три капута ,ха познай кои са те?
на тебе жокер не ти трЕбе. СкакаУец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКъркай яко, че друго не ни остана
Хем всички болести са от нередовно къркане - хем да не пребием поредните малоумници, дет' ся ще ни (о)правлявали.
Почти съм готов с България - Вечните богатства ( Хората ) - част 2-ра и другата седмица може би ще излезе. Там ще е описано кат' 2+2 = .... ко ста'а в синтез.
П.П. Гледам да спася единиците за вписване в Червената книга кат' тИбя и ще има бърза рецепта пак - леко "налудничева" естествено.
Но кел файда от "рецепти" кат' само си ги пиша - после медиите се понаострят малко и всичко по старому.
Пиша им на тъпаците, че осигурителната им система е в пълен фалит и една мерките, които са спешни е изравняване на възрастта за пенсиониране мъже-жени. Не щот' го кефи Русото, а защото катастрофата е демографска. Тия фитки размиват, социална криза, политическа криза, икономическа криза. Бе, тия са слепи, че след 20 години БГ-стан го нема.
Пенции за поколението 30+ нема да има и възниква въпроса за къв чеп тогава клинчат 'орицата и бизнеса в момента да ги дерат?!
Пее си Пенка - ся им го изцепиха и чужденците в прав текст кат' препоръка и ся ще клекнат веднага. Та, чудя се и аз за к'во блъскам кат' ахмак - офцете офце и не евават, медиите само лаят, ония па си стригат дет' после и трева не никне и така.
Енджой в БГ-стан и яко къркане. Ако някой ден изтрезнея, ще се чудя ко прая още тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПоне си го изкарал и няма да ти съсипе някоя почивка тоя коремен вирус. Аз вее съм добре. Сипах си и една водна чаша узо.. Нещо ми се допи. Ха наздраве.
Хем всички болести са от нередовно къркане - хем да не пребием поредните малоумници, дет' ся ще ни (о)правлявали.
Почти съм готов с България - Вечните богатства ( Хората ) - част 2-ра и другата седмица може би ще излезе. Там ще е описано кат' 2+2 = .... ко ста'а в синтез.
П.П. Гледам да спася единиците за вписване в Червената книга кат' тИбя и ще има бърза рецепта пак - леко "налудничева" естествено.
Но кел файда от "рецепти" кат' само си ги пиша - после медиите се понаострят малко и всичко по старому.
Пиша им на тъпаците, че осигурителната им система е в пълен фалит и една мерките, които са спешни е изравняване на възрастта за пенсиониране мъже-жени. Не щот' го кефи Русото, а защото катастрофата е демографска. Тия фитки размиват, социална криза, политическа криза, икономическа криза. Бе, тия са слепи, че след 20 години БГ-стан го нема.
Пенции за поколението 30+ нема да има и възниква въпроса за къв чеп тогава клинчат 'орицата и бизнеса в момента да ги дерат?!
Пее си Пенка - ся им го изцепиха и чужденците в прав текст кат' препоръка и ся ще клекнат веднага. Та, чудя се и аз за к'во блъскам кат' ахмак - офцете офце и не евават, медиите само лаят, ония па си стригат дет' после и трева не никне и така.
Енджой в БГ-стан и яко къркане. Ако някой ден изтрезнея, ще се чудя ко прая още тукLast edited by marandi; 02.06.2013, 09:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, добро утро!
Е, па верно са ти освинили викенд-а и то качествено
Виж корема първо - печени филии с цел активен въглен е ОК, ръгай и обилно чай мащерка и дано да е само това, че се дехидратираш с тия дефекации в момента. Може и каймата да е била ОК, ама да е имало кофти хигиена, демек някой мърльо да ти обарал с ръка кебапчетата.
Аз затова по кръчми почти не ям, освен ако не познавам собствениците и да им знам кухните от А до Я как са оборудвани и как бачкат. Хотелите са в час тоже засега.
П.П. Иначе малоумници дал Господ в БГ-стан, колкото искаш. Площадка над покривна конструкция за кашпи извънпроектно? - хихи
Стига, че ме разсмиваш яко - то всеки ден приключения при тИбя, батка. Даже не мога да си представя как може да има такива малоумници - хохоо
Ха, наздраве, че не съм лягал още - шетах да отмятам и аз цяла нощ, че с тия 10 дни дет' отидоха в канала и сега ми е нагоре малко, ма шъ съ разтика.
Виж корема да е ОК - другото му тегли една дългосвиреща - налЕ ядох хурката съвсем наскоро, ама моето беше вирусно сякаш и някой ме награди без да разбера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМама му да еба, вчера какъв крив ден ми беше... Първо закусих едни кебапчета на път за Божурище и явно е била развалена каймата, та 5 дефекации на къра до обяд.. Две от тях на територията на София.. После ми гръмна картата памет на чисто новият ми мобилен телефон и ми загуби всичката информация на телефона.. Викнах по спешност един от ИТ отдела ми. Тоя взе да се прави на много компетентен и го пребих на сред строежа. И сега се чувствам пълен идиот - значи даваш бон и половина, за някаква джаджа дето и да работиш с нея не можеш и губиш инфо събирано 10 години, дето за да го възстановиш ще ти трябват поне още 2 години... Е много съм прост.
Оказа се че не покривите течели на новите къщи, а малоумника си е правил някакви подобрения по къщата и е направил над покрива една площадка със разни кашпи и там щял да и гледа залеза и да пие.. Грозно колко си поискаш... И от там подлизва и тече по стените на къщата.. Трябва да си сложи дебила отводнителна система на новото съоръжение... Ако иска аз да му я направя ще му струва по 10 бона на къща с укрепването...
Днес милсля да си пека филийки че още ми се бърка корема. Мисля и да потренирам малко, че не съм блъскал от месеци. Може и да ида да пребия ония дебил със скарата дето си взех кебапчетата вчера.. Или па да ида до някое стрелбище да пострелям??? Ще го мисля.
Е, па верно са ти освинили викенд-а и то качествено
Виж корема първо - печени филии с цел активен въглен е ОК, ръгай и обилно чай мащерка и дано да е само това, че се дехидратираш с тия дефекации в момента. Може и каймата да е била ОК, ама да е имало кофти хигиена, демек някой мърльо да ти обарал с ръка кебапчетата.
Аз затова по кръчми почти не ям, освен ако не познавам собствениците и да им знам кухните от А до Я как са оборудвани и как бачкат. Хотелите са в час тоже засега.
П.П. Иначе малоумници дал Господ в БГ-стан, колкото искаш. Площадка над покривна конструкция за кашпи извънпроектно? - хихи
Стига, че ме разсмиваш яко - то всеки ден приключения при тИбя, батка. Даже не мога да си представя как може да има такива малоумници - хохоо
Ха, наздраве, че не съм лягал още - шетах да отмятам и аз цяла нощ, че с тия 10 дни дет' отидоха в канала и сега ми е нагоре малко, ма шъ съ разтика.
Виж корема да е ОК - другото му тегли една дългосвиреща - налЕ ядох хурката съвсем наскоро, ама моето беше вирусно сякаш и някой ме награди без да разбераLast edited by marandi; 02.06.2013, 08:52.
Коментар
-
И да се посерем няма да се изложим!Last edited by radoj; 02.06.2013, 08:23.
Коментар
-
Мама му да еба, вчера какъв крив ден ми беше... Първо закусих едни кебапчета на път за Божурище и явно е била развалена каймата, та 5 дефекации на къра до обяд.. Две от тях на територията на София.. После ми гръмна картата памет на чисто новият ми мобилен телефон и ми загуби всичката информация на телефона.. Викнах по спешност един от ИТ отдела ми. Тоя взе да се прави на много компетентен и го пребих на сред строежа. И сега се чувствам пълен идиот - значи даваш бон и половина, за някаква джаджа дето и да работиш с нея не можеш и губиш инфо събирано 10 години, дето за да го възстановиш ще ти трябват поне още 2 години... Е много съм прост.
Коментар
-
поздрав за стартера
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКво мрънкаш бре,Чунче!....Власть всегда хочет закрутить гайки!
...
Засега правителството работи ударно и в правилната посока!
Единствено притеснения може да има като се случи някой роден вариант на "Никсън-шок".....Преди няколко дни на оня семпъл индивид Реда
,му пастнах малко по тоя казус,ама само дето изхабих мастило
Executive Order 11615 :
https://en.wikisource.org/wiki/Executive_Order_11615
Address to the Nation Outlining a New Economic Policy: "The Challenge of Peace."
August 15, 1971:
http://www.presidency.ucsb.edu/ws/in...xzz1UZnES7PMon
С две думи,накратко през 1971 г поставя се началото на Голямата Хурка дето ще ни сурвака поне до 2040 година,ако между 2018 - 2023 г. светът не е втасал окончателно
Коментар
-
ФРУФЕСУР МЕЧКУФ разкодирва Будизма
------------------------------------------------------------------------
Космическият календар отдавна бил изгубил надежда и апатично отброявал умирането на поредната дзвИздъ и спихването й до некво си джудже, барабар с пръкването на поредната свръх нова в Галактиката.
От скука си правел метеоритни дъждове и плесвал по някоя опашата комета нощем по небето да направи малко фойерверки на 'орицата по Земята, които също били загубили вече пълна надежда и ровели с носове по земята.
Защо цялата Галактика била загубила надежда?
Отново се досетихте - всички чакали поредното епохално откритие на ФРУФЕСУР МЕЧКУФ, а той бил седнал под едно смокиново дърво кръстосал кълки и хич не еВавал за хорските страдания.
Кервани от царе се изредели да му предлагат царствата си и щерките, 5 километрови маси с блюда се простирали от скута на Фруфесура докат' се слеят с хоризонта, но той вече карал 3025-ата си година без нищо да близне или поиска, даже и не бил спал още, за да пести време за научната си разработка.
Веднъж без да иска обаче се унесъл в дрямка за 5 мин. и 14 сек. и когато пак се събудил си задал на глас на въпроса: "А, ве ма'а му стара .... що кат' се събуда ми се спи, бря?"
И тогава като Космичен гръм от съседна галактика го поразило Фрусфетлението:
Буда = Будя = Буда ( диалектно ) = Събуждане = Пробуждане
Чукнал в чичо Гугъл и видял, че името Буда се превеждало като Пробуденият, този който пробужда.
П.П. Станал, отръскал се и казал - Пфу ... че ние с Буда сме били брад'чеди? Значи и той е българин? Оо .. я, не ми го хвалете повече тоя!
Кой искаше да дава царства и государства, че забравих?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Завинаги ваш: Тибет Непалски от смокиновото дървоLast edited by marandi; 02.06.2013, 03:37.
Коментар
Коментар