IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Фффууууууууууууууу!
    Въздъхвам продължително доволно, вече успокоително.

Добра вечер, бонбони и бонбонки!
    Голямо подслаждане, голямо замезване, голямо пийване падна тези дни.
    Как издържат пиячите не знам, това си е голяма утрепия.
    Миналата вечер и ние изпратихме щерката на бал, а после поляхме събитието в заведение и мислех да си поръчам някакво дамско питие, колкото за тост, но ме подскокоросаха с мента+водка+спрайт и ела да видиш каква глътка ми се отвори- четири пъти от този коктейл.
    Настроението на шест, музиката, танците и те. По едно време ми се прииска да си изпея любимото парче, и певеца веднага беше отзован и парчето-поръчано.
    Продължихме да си пийваме след малко ми се връчи микрофона и казаха ти си!
    Познатата мелодийка зазвуча и моя милост подхвана:

Да те жадувам аз, да те жадувам,
    а ти все повече да се отдалечаваш,
    и аз все повече да съм виновен,
    това е толкова недопустимо!
    Защото знам, ти пак ще ме помилваш,
    главата ми ще падне на гърдите ти.
    Ще се стопят китарите, ще се стопят китарите,
    защото аз не съм готов да те загубя,
    като ключе от пощенска кутия,
    не съм готов, НЕ СЪМ ГОТООООВ!

И така, записаха ме, после ще видя каква карикатура съм била.
    Миа, да Ви е жива и здрава щерката! Много радост и щастие да Ви носи! Тази чувствена песен се пее най-добре на няколко питиета(не знам умишлено или случайно си я избрала), заради преобладаващите високи тонове в нея. Затова съм сигурен, че се е получило нещо наистина красиво

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро чета

ШАПКАРИНО,

1. Трохите не могат да сочат пътя - ще ги изкълват врабчетата
      2. Зелените камъни не могат да сочат пътя - ще ги отнесат гаргите
      3. Зелени камъни и трохи е едно и също
      4. Свободата е пътя
      5. Свободата е истината
      6. Свободата е животът
      Last edited by mechobikov; 28.05.2013, 05:43.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        .... Сега съм се понапил 4-5 ракии /домашни/....
        И аз съм на доста водка с много сельодка, и ми е ясно че другаря Пом-полит е "осъзнат", че трябва да хвърля големи зелени камъчета в краката на всяка красива жена!Но ако беше истински тарикат щеше да си сложи в джоба и един комат хляб.Посягайки преди да хвърли,щеше пак да помисли ...."осъзнавайки", че е по-добре да посегне към хляба,отколкото към лъскавите камъчета.....Оная ако е хитра ще намери сама правилния път и по трохите,а ако е глупава ще се замота и сред камънетата ....

Но тия мурафети не ги пише в читанката,а и гугълчо мълчи най-безотговорно!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
          Мани таз фураШка от аватара, че май ти е спарила кратуната.
          ШАПКАРИНА е тотално неосъзнат
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Изобщо германския футбол е най-ниското си ниво от 1990 г. насам и не ми е ясно що някой си мисли обратното....Освен ако не е болен фен,разбира се ....
            Мани таз фураШка от аватара, че май ти е спарила кратуната.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
              ......Откога чаках този момент!
              Bayern München!......
              Никога не ме кефил глинения баварски колос ....Макар да съм фен на Румениге щото навремето беше голямо здраво куче като играч,а и обиколката на бедрото му тогава беше колкото аз съм в кръста и сега ....почти! ....

Изобщо германския футбол е най-ниското си ниво от 1990 г. насам и не ми е ясно що някой си мисли обратното....Освен ако не е болен фен,разбира се ....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мечо, мани ги тия работи! То си личи кой какъв бил осъзнат или неосъзнат. Всички ще се бутат у "А" ГРУПА на неосъзнатите. По интересно е друго- колко мъже и жени търсят щастие или поне мимолетно такова изнън не само традиционното семейство, но дори и извън осъзнатите връзки? СПА столицата на Балканите е едно такова предизвикателство, където хем бях с цялото си семейство, хем използвайки луфтовете в часовата зона която ме дели с жена ми, можах да обиколя цял град без да ми задават отговори и в същото време да срещна поне 10 разгонени тигрици на възраст 30-55. Сега съм се понапил 4-5 ракии /домашни/ и позволявам всякакви въпроси/, но СПА столицата явно е в полза за много разгонени самки или не толкова самки.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Щом правиш избор, значи е свобода, която наблюдаващите могат да припознаят като несвобода.
                  Ако имаш предвид, че постъпваш според очакванията/правилно/разумно/в интерес на близките си, това е друго нещо, но пак не е несвобода.
                  НЕОСЪЗНАТИТЕ наблюдаващи.

Оттам и не съм съгласен, че не мога да преценя, кой е неосъзнат. Правя и грешки естествено, но в повечето случаи познавам.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                    То ест, Мечо - свобода ли е да избереш несвободата?
                    Щом правиш избор, значи е свобода, която наблюдаващите могат да припознаят като несвобода.
                    Ако имаш предвид, че постъпваш според очакванията/правилно/разумно/в интерес на близките си, това е друго нещо, но пак не е несвобода.

Коментар

Живи и здрави! Маж ли е или девойка?
                      Май са девойки.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Не е възможно да избереш несвободата. Свободата няма противоположност. Несвобода не съществува.

Съществуват осъзнатост и неосъзнатост. Осъзнатост е разбиране на горното. Неосъзнатост е неразбиране на горното.

Аз съм инкомпатибилист. За мен съществуването на свобода означава, че свободата е абсолютна и несвобода не съществува.

Свободният избор и грешката, предполагат прескачане от една причинно следствена верига в друга, което абсолютно отрича детерминизма.
                        т.е. несвободата е субктивно възприятие на наблюдаващия. Стъпва се на понятия, опит и някакви възгледи, които също са чисто субективни. Няма как да дефинираш чуждата осъзнатост или неосъзнатост. Само отделната личност може да има усещане за това по отношение единствено на себе си. Другото са предположения и инсинуации.

Коментар

Айде вече стига сте се заяждали с Мечобиков!
                          Като не сте осъзнати, осъзнайте се поне!
                          Лорде,
                          Мечо е част от форума и го възприемам такъв какъвто е.
                          Трябва да се опитваме да водим конструктивен и градивен диалог, за да разберем кой е осъзнат и кой не е?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Не е възможно да избереш несвободата. Свободата няма противоположност. Несвобода не съществува.

Съществуват осъзнатост и неосъзнатост. Осъзнатост е разбиране на горното. Неосъзнатост е неразбиране на горното.

Аз съм инкомпатибилист. За мен съществуването на свобода означава, че свободата е абсолютна и несвобода не съществува.

Свободният избор и грешката, предполагат прескачане от една причинно следствена верига в друга, което абсолютно отрича детерминизма.
                            Много сложно го каза! Обратното на свободата е смъртта. "Свобода или смърт!"
                            Както и обратното на смъртта не е живота, а любовта! Значи какво излиза, свободата е любов и любовта е свобода! Епаси И язе се обърках на нема и три-четири ракии

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              То ест, Мечо - свобода ли е да избереш несвободата?

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Съфорумци са имали абитуриентски трепети.
                                Да са ви живи, здрави, успешни и щастливи децата.
                                Живи и здрави! Маж ли е или девойка?

Коментар

Working...
                                X