Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро tnm
Добро утро чета
ШАПКАРИНО,
1. Трохите не могат да сочат пътя - ще ги изкълват врабчетата
2. Зелените камъни не могат да сочат пътя - ще ги отнесат гаргите
3. Зелени камъни и трохи е едно и също
4. Свободата е пътя
5. Свободата е истината
6. Свободата е животътLast edited by mechobikov; 28.05.2013, 05:43.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение.... Сега съм се понапил 4-5 ракии /домашни/........"осъзнавайки", че е по-добре да посегне към хляба,отколкото към лъскавите камъчета.....Оная ако е хитра ще намери сама правилния път и по трохите,а ако е глупава ще се замота и сред камънетата
....
Но тия мурафети не ги пише в читанката,а и гугълчо мълчи най-безотговорно!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеМани таз фураШка от аватара, че май ти е спарила кратуната.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИзобщо германския футбол е най-ниското си ниво от 1990 г. насам и не ми е ясно що някой си мисли обратното....Освен ако не е болен фен,разбира се ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение......Откога чаках този момент!
Bayern München!..........Макар да съм фен на Румениге щото навремето беше голямо здраво куче като играч,а и обиколката на бедрото му тогава беше колкото аз съм в кръста
и сега
....почти!
....
Изобщо германския футбол е най-ниското си ниво от 1990 г. насам и не ми е ясно що някой си мисли обратното....Освен ако не е болен фен,разбира се ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Мечо, мани ги тия работи! То си личи кой какъв бил осъзнат или неосъзнат. Всички ще се бутат у "А" ГРУПА на неосъзнатите. По интересно е друго- колко мъже и жени търсят щастие или поне мимолетно такова изнън не само традиционното семейство, но дори и извън осъзнатите връзки? СПА столицата на Балканите е едно такова предизвикателство, където хем бях с цялото си семейство, хем използвайки луфтовете в часовата зона която ме дели с жена ми, можах да обиколя цял град без да ми задават отговори и в същото време да срещна поне 10 разгонени тигрици на възраст 30-55. Сега съм се понапил 4-5 ракии /домашни/ и позволявам всякакви въпроси/, но СПА столицата явно е в полза за много разгонени самки или не толкова самки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЩом правиш избор, значи е свобода, която наблюдаващите могат да припознаят като несвобода.
Ако имаш предвид, че постъпваш според очакванията/правилно/разумно/в интерес на близките си, това е друго нещо, но пак не е несвобода.
Оттам и не съм съгласен, че не мога да преценя, кой е неосъзнат. Правя и грешки естествено, но в повечето случаи познавам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТо ест, Мечо - свобода ли е да избереш несвободата?
Ако имаш предвид, че постъпваш според очакванията/правилно/разумно/в интерес на близките си, това е друго нещо, но пак не е несвобода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЖиви и здрави! Маж ли е или девойка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе е възможно да избереш несвободата. Свободата няма противоположност. Несвобода не съществува.
Съществуват осъзнатост и неосъзнатост. Осъзнатост е разбиране на горното. Неосъзнатост е неразбиране на горното.
Аз съм инкомпатибилист. За мен съществуването на свобода означава, че свободата е абсолютна и несвобода не съществува.
Свободният избор и грешката, предполагат прескачане от една причинно следствена верига в друга, което абсолютно отрича детерминизма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАйде вече стига сте се заяждали с Мечобиков!
Като не сте осъзнати, осъзнайте се поне!
Мечо е част от форума и го възприемам такъв какъвто е.
Трябва да се опитваме да водим конструктивен и градивен диалог, за да разберем кой е осъзнат и кой не е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе е възможно да избереш несвободата. Свободата няма противоположност. Несвобода не съществува.
Съществуват осъзнатост и неосъзнатост. Осъзнатост е разбиране на горното. Неосъзнатост е неразбиране на горното.
Аз съм инкомпатибилист. За мен съществуването на свобода означава, че свободата е абсолютна и несвобода не съществува.
Свободният избор и грешката, предполагат прескачане от една причинно следствена верига в друга, което абсолютно отрича детерминизма.
Както и обратното на смъртта не е живота, а любовта! Значи какво излиза, свободата е любов и любовта е свобода! Епаси И язе се обърках на нема и три-четири ракии
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТо ест, Мечо - свобода ли е да избереш несвободата?
Свободният избор и грешката, предполагат прескачане от една причинно следствена верига в друга, което абсолютно отрича детерминизма.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъфорумци са имали абитуриентски трепети.
Да са ви живи, здрави, успешни и щастливи децата.
Коментар
Коментар