IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    А, не такива! От тях си имам. Трябва да са по-лъскави и по-червени. Какво ще кажеш например за червен берил!?
    Ще ти каже че червеният берил не е червен берил, и проблемът е решен

Ти един осъзнат и свободен дзен-будист като Мечо с таквиз евтини трикове не моеш го излъга

Коментар

Чичо, синият скорпион е кубински ендимит /растение или животно, което се среща само на едно определено място в света/. От него се прави експериментално лекарство за лечение на мозъчни тумори.
      Всякакви видове фосфилипазни комплекси от какви ли не отровни гадини се изследват за лекарства срещу неличими доскоро болести ( като Паркинсон, примерно).

пп Да си чувала за Старопланински черен скорпион....???

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Готово

А, не такива! От тях си имам. Трябва да са по-лъскави и по-червени. Какво ще кажеш например за червен берил!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Пиши на Валчето.....:
          Със сигурност ще ти помогне....
          Чичо, синият скорпион е кубински ендимит /растение или животно, което се среща само на едно определено място в света/. От него се прави експериментално лекарство за лечение на мозъчни тумори.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            отрова от син скорпион..........
            някой, ако знае нещо или може да помогне за доставка на въпросния продукт,МОЛЯ да пише.може и на лични
            Пиши на Валчето.....:
            Със сигурност ще ти помогне....

Коментар

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Свободата си е свобода
              Доброто си е добро
              .................................................. ...

Макар, аз лично, да мисля, че свободата прави хората Разбиращи и ...повече добри
              .................................................. ...
              Така е, разбиращи и състрадателни. Състраданието и то като свободата ...... Състраданието и грешката са други имена на свободата.

С извинения, че се намесвам в спецификата на дискусията, а оттам - и в сериозността на изтъкваните доводи..., или - изводи - не зная как точно да ги нарека, но очевидно последните са почерпени от личен опит на дискутиращите....

Значи, обобщено, свободата, както казват съни(тя) и mechobikov - се изразява в:

1. разбиране,
              2. доброта,
              3. разбиране /отново/,
              4. състрадание.

И всичко това на силния фон: "Свободата си е свобода! Доброто си е добро!"

Не зная, чия точно теза изразява една друга "сентенция", изразена в хорската реч, а именно: "Направи добро - изяж лай....ООО!" ?..., но това е една различна гледна точка, която, ако не отчитаме, може да тръгнем в другата посока.... , именно...

По горната линия /разбиране-доброта-разбиране/отново!/-състрадание/, пускаме монета в протегнатата ръка на все повече просяци, край които стоят патерици и бастуни от всякакъв калибър..., един се е проснал напреко, изнурен, омаломощен под слънчевите лъчи - се е унесъл в "дрямка", нооооо - леееко отваря очи, за да следи, дали е достатъчно убедителен в ролята си...., след време виждаме как просякът става без усилия /подлеза на метростанция Сердика - пред ЦУМ/...

Друг случай: на "Солунска" - млад просяк /около 25 год./, с патерици, с вдигнат, неестествено изкривен ляв крак..., след 2 дни същият е с вдигнат десен крак...

Трети - с патерици, прегърбен, протяга ръка..., оглежда се - около него няма никой, грабва патериците под мишница и се отдалечава с бодра крачка /вероятно към друг район/...

Циганите и техните отрочета, които просят - с дневни постъпления, равни на дневната надница на най-високо платените мениджъри...

Към горните изводи /разбиране-доброта-разбиране/отново!/-състрадание/, дали не е добре да добавим като доказателство за "свободата" ни и: лековерие, наивност...?

Да не говорим за различни фондациии, разчитащи на състрадателност и разбиране,...., отчаяни викове за помощ, в разлепени навсякъде листовки, придружени с банкови сметки /колко ли е струвало самото отпечатване и ламиниране на листовките?

Кое пречи на здрави хора да работят, а не да влизат в ролята на просяци с недъзи? Очевидно - не харесват нископлатената работа. Други /здрави хора/ - пък създават "фондации"...

Това са част от причините, поради които съм скептично настроен към качествата, които характеризират свободата в конкретния спор....
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• отрова от син скорпион..........
                някой, ако знае нещо или може да помогне за доставка на въпросния продукт,МОЛЯ да пише.може и на лични
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

КОСМООО КЪДЕ СИ БАТКО

Коментар

Готово ......
                    Първо си виж кесията.....,пък сетне kажи "хоп"......

http://www.awesomegems.com/ruby-priceguide.html
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

За това лято съм уцелила цвета - модерно е смарагдово зеленото. За следващата година се очертава цвета да е ярко червен .Значи Мечо ще ми носи големи, лъскави, червени камъчета

П.П. Хлябът не ми е слабост, трохите - още повече
                      Готово

Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y

Благо-дарявам за пожеланията, почерпете се!
                        Честитка за всички деца-слънца на мама и тати!
                        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Никога не ме кефил глинения баварски колос ....Макар да съм фен на Румениге щото навремето беше голямо здраво куче като играч,а и обиколката на бедрото му тогава беше колкото аз съм в кръста и сега ....почти! ....

Изобщо германския футбол е най-ниското си ниво от 1990 г. насам и не ми е ясно що някой си мисли обратното....Освен ако не е болен фен,разбира се ....
                            Шпарти, доста ценя писанията ти, като един от най-интересните люде пишещи туканка...(и аз съм лют апологет на воТката и сальотката... да..)
                            Ама футбала май воще не ти е сила ... Ша прощааш ...
                            Бъди здрав !!!!
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Откога чаках този момент!
                              Поздрави за всички фенове на Bayern München!

Честито и на Теб ...
                              само да алармирам за дребна неточност...
                              на долната картинка, звиздичките не отговарят на броя на купите ...
                              вече са 5 !!!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

За това лято съм уцелила цвета - модерно е смарагдово зеленото. За следващата година се очертава цвета да е ярко червен .Значи Мечо ще ми носи големи, лъскави, червени камъчета

П.П. Хлябът не ми е слабост, трохите - още повече
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X