If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Плийс, имам нужда от помощ!
По радиото от време на време слушам една песен и 2дена ровя и не я намирам на клип. Само знам как започва, друго нищо. Денс парче е, не блус, по-скоро рок. Ето началото:
it's a beautiful day, it`s a sunday day.....................
Сега това ще дам като поздравче, и то е готино. https://www.youtube.com/watch?v=j2JXy1Z9ovs
С него се успокоявам днес, щото вчера вечерта не ми беше от най-приятните,
тъй като ме назоваха свидла, за една буца сирене.
Този,дето свети ми е свидетел, че за здравето им милея,
ма що ли не си гледам само мойто здаве я.
Който сам не иска да си помогне, никой не е в състояние да го стори.
По радиото от време на време слушам една песен и 2дена ровя и не я намирам на клип. Само знам как започва, друго нищо. Денс парче е, не блус, по-скоро рок. Ето началото:
Сега това ще дам като поздравче, и то е готино. https://www.youtube.com/watch?v=j2JXy1Z9ovs
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
С тоя лопуш се сещам, моите преди месец бяха набарали от нейде 3-4 кила спанак. Бяха го нарязали и забили във фризера и през ден като се прибера - Спанак супа, спанак с ориз, спанак яхния. Направо ме бяха сбръчкосали
Аз не ям, бря - ма, Ламята т'ва яде, щот' нема зъби.
П.П. 3 дена съм пцувал, щот' имаме 3 градини и той само ходи и мъкне в къщи ( демек чувства се полезен ).
Па, се изчерпах вече как да му го правя.
Вашите са пропуснали зелена баница - мо'е с кори, може и с тесто да се замеси - ма не им се карай
Е, ся 1 кило малини и 2 кила кайсии ще заминат - няма кой да ги яде. Предните дни изкъртихме 20 компота набързо от джанки и 10 от вишни - ма, то мо'е ли да се виси само по печки.
Няма толкоз време - хаха
П.П. Зат'ва се сръвфаме понявгиж за 30 сек. щот' съм казал кат' мъкнеш нещо в къщи - да си има после идея какво да го прави и съхрани.
Пакетчета - етикети - фризер. Компоти - трушии и т.н. - но да престане да мъкне в къщи, щот' - Русото има 1 час на ден да ошета и наготви - повече сорка и да ходи на ресторант.
Предната седмица му показах как да се прави пресен компот - ся се псувам за 5 дена - 4 дена си прави пресен компот сам - тенджера джанки, захар и яхууу ... точка ком.
П.П. Ма, Ламята омете яхнията ( крем супа картофи с лопуш и от предния ден пресипах супа топчета кат' сглобка ).
С тоя лопуш се сещам, моите преди месец бяха набарали от нейде 3-4 кила спанак. Бяха го нарязали и забили във фризера и през ден като се прибера - Спанак супа, спанак с ориз, спанак яхния. Направо ме бяха сбръчкосали
Я да те питам теб,
Ти като се накокорундиш, избива ли те на .............. готвене?
Че ми е много важно!
Ъмм ... профи безделник съм и пиянка и кат' си вечно къркан мо'е да готвя.
В качеството съм голям перфекционист и нема разлика, ма не е препоръчително, щот' примерно падне ми 1 кубче лук от дъската на пода или морковче и почвам да се псувам колко съм смотан.
И за да не хабя нерва - избягвам
П.П. Ма, Ламята омете яхнията ( крем супа картофи с лопуш и от предния ден пресипах супа топчета кат' сглобка ).
Демек, постоянно въртя манджите да са различни и 5 литра ги опукал. После що му викам Ламята да'е ....
Тъйййй, аз дадох и последната заплата и вабриката затваря за едномесечна заслужена почивка. Сега остава и аз да реша, кво да правя през тази почивка и да намеря кой да ми гледа котката и да оправя натрошената в Пловдив бабка и да си купя огледала за таралясника, щот другият е голям дзвер и ще ме разори по пътищата
Ако някой се сеща за хубаво местенце у БГ или близка чужбина - да казва. Щото за далечна - пари нема, а и котката си е проблем
Е сега разбрах що ти трябва стрийминг Да помнят другите заради теб Нооо, можеш да си прегледаш записките от вчера вечерта и пак ще ти се навърже картината
Въх недей.....Те са ценното в този форум.....Ще вземеш да разкриеш някои тъмни страни на характерите им......
пп Що не продължиш с Тнм....???
Да ви дам темата за размисъл, но не с идеята - да се закачам с тук пишещите /НИ/ дами... Т.е. - за да мотивирам идеята за "общият знаменател"....
Много и различни са критериите, които мотивират дамите за определени действия /и БЕЗДЕЙСТВИЕ/ в определена посока... /тВа СИТЕ си го знаемЕ Ного добре.../, ноооо...
ПРЕДИ време, в един друг форум /не между изброявани от някои тук/ - една дама показа много точно, какво иска ТЯ от мъжЕТЕ до себе си... ...
На нея й бяха необходими няколко мъже, най-общо тя мотивира тезата си така:
1. съпруг
2. мъж за секс /гадже/
3. мъж за културни развлечения /такъв, който да ме води на концерти, опера, театър и др.подобни....../
4. мъж/Е/ - по възможност повече, които да изповядват лирическата героиня /най-общо - в нета/...
Е, за какво говорим, тогава? /т.е. - кой мъж БИ МОГЪЛ да изпълни горните условия?/ Така или иначе - ТЯ ще си откриВА в живота своят антураж...... и постепенно ще попълва липсите...
Нарочно пропуснах мъжът-готвач /за кухнята и тВа-онова/...
Не ви карам да помните схемата. Тя за мен е много показателна. Най-малко общо кратно, лЕ? ТВа го не зная кВо е точно....
Един рояк бирени мушици гальовно пърхат с крилца по бузите, търсейки ладина в носоглътката и пеленгаторите ми.
Откъм левата ми кълка е полегнала бутилка син етикет Джони, а на северозапад почти виновно се излежава двулитрова Загорка.
Без затапките естествено.
И нема кой да смени памперса на стария полковник.
Синьо Джони?
Посмали го на черно поне, бря.
П.П. Аз ще си скъся патката с 10 санта веднага също, че се удрям по челото в момента с нея
Коментар