Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://vbox7.com/play:60a89a1218
ае малко денс и за по възрастните
Мечка, тия от клипчето,свободни ли са според тебИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеИ аз мисля че русото е малко краен, но пък и мисля че е с няколко обиколки напреде.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеДобро ви Утро !
Да идва това лято, че ми писна от студ
@tnm И аз мисля че русото е малко краен, но пък и мисля че е с няколко обиколки напреде.
l:
Коментар
-
Добро ви Утро !
Да идва това лято, че ми писна от студ
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Хммм, нощеска атмосферата у форума е била възвишена
Русото малко ме ошашави с прогнозите си, ама ще поживеем - пък може и да ни се размине.
Хубав ден на целокупната тайфа!
А това за рецесията ни е в кърпа вързано.
Лятото ще увеличат цената на тока!
За 2014 МВФто (или СБто) ни прогнозираха икономиката да тръгне на долу и 14+% безработица.
А за хората разчитащи на позитивно мислене и надежди, мога само да препоръчам, да си купят здрави зимни обувки - че ще пада скачане на площадите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеТака е.При женската е от свирките,а при мъжката от разтягане на локуми.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩе ти пиша , но го пази тайна, че после не мога да си купя мъжка пъстърва....
Ако горната част на устата е издадена над долната е мъжка.....
Ако е на равно или малко по-малка - женска....
Да ти е вкусно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Днес имам да правя любимо упражнение. Обикаляне на данъчни служби, общини банки и т.н сволач, да подплатя с бумащина твърдението, че нямам брат
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАбе уж специално мъжки ги Фащам, пък то все другото излиза че били
- Как се познават?
Ако горната част на устата е издадена над долната е мъжка.....
Ако е на равно или малко по-малка - женска....
Да ти е вкусно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Днес имам да правя любимо упражнение. Обикаляне на данъчни служби, общини банки и т.н сволач, да подплатя с бумащина твърдението, че нямам братБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Хммм, нощеска атмосферата у форума е била възвишена
Русото малко ме ошашави с прогнозите си, ама ще поживеем - пък може и да ни се размине.
Хубав ден на целокупната тайфа!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар