IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Любопитно ми - днес ще четем ли пресни сенегалски новини или напротив!?

Приятна почивна или работна седмица / според възможностите и потребностите/ на младежите и девойките!
    Добро утро tnm
    Добро утро чета

В Сенегал сега е дъждовния сезон. Леко вали, но приятно
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      То и аз почти не ям , ама другите искат Май ще е мусака
      Голяма играчка - 2 часа по печки и накрая, ако са кат' родната фея - дет' си сипва 2 чинии да тества.

Вика много хубаво е станало и после не го поглежда - и викам ся тая половин тенджера, дет' остана ко да я правим?

Викам върви на ресторанти - по-евтино ще ми излиза да'е ...

Коментар

• Усмихнат ден на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Бе, има 2 тенджери - едната със зелен боб и едната зеле със заливка олио, лук, брашно, червен пипер и домат на кубчета объркано със свареното зеле. Демек смесваш накрая сварено прясно зеле с "лятна" манджа дет' й викат и да покъкрърят 5-10 мин. заедно ( ама е без печеният червени пипер вътре, че на зелето не ходи ).

Ся ще ги мятам в кофата, ама чакам да тръгне.

Вчера ми вика, писна ми да ям тия боклуци. Па, аз му викам -а ми спри да мъкнеш тоя зелен боб, че на мен ми писна да ти го правя вече и тия зелки, дет' трябва със щилка да ги режа - некви китайски.

Ся ще метна и зелето и манджите и т.н. - само го чакам да тръгне - хихи

Да'е принцесата - мъкне в къщи - викам ще се развали - да го готвя или ще се консервира? И после фасони.

П.П. Ходи всяка вечер на шопинг в тъпия Кауфланд - виси и дебне за прИмоции - мъкне едни простотии, дет' му викаш т'ва за какво си го купил? Ще го ядеш ли?

И затова перманентно е на жълти картони. Демек - ся т'ва кат' си го купи - си го прави и си го яж.

Моята е лесна - аз почти не ям и мога карам седмици без да хапна, па т'ва не спира да мъкне и да се хвърля после. Викам баси "богаташите" сме.

Ще видя, ако не обидя единия комшия, че той ерген сам и дано не го обидя, ама иначе ще ги мятам - то няма кой да ги яде ся кат' тръгне.
          То и аз почти не ям , ама другите искат Май ще е мусака

Коментар

marandi , докато си на битовизми - пълнени чушки или мусака . Не мога да взема решение Може и друго предложение , ама да не е много врътня
            Бе, има 2 тенджери - едната със зелен боб и едната зеле със заливка олио, лук, брашно, червен пипер и домат на кубчета объркано със свареното зеле. Демек смесваш накрая сварено прясно зеле с "лятна" манджа дет' й викат и да покъкрърят 5-10 мин. заедно ( ама е без печеният червени пипер вътре, че на зелето не ходи ).

Ся ще ги мятам в кофата, ама чакам да тръгне.

Вчера ми вика, писна ми да ям тия боклуци. Па, аз му викам -а ми спри да мъкнеш тоя зелен боб, че на мен ми писна да ти го правя вече и тия зелки, дет' трябва със щилка да ги режа - некви китайски.

Ся ще метна и зелето и манджите и т.н. - само го чакам да тръгне - хихи

Да'е принцесата - мъкне в къщи - викам ще се развали - да го готвя или ще се консервира? И после фасони.

П.П. Ходи всяка вечер на шопинг в тъпия Кауфланд - виси и дебне за прИмоции - мъкне едни простотии, дет' му викаш т'ва за какво си го купил? Ще го ядеш ли?

И затова перманентно е на жълти картони. Демек - ся т'ва кат' си го купи - си го прави и си го яж.

Моята е лесна - аз почти не ям и мога карам седмици без да хапна, па т'ва не спира да мъкне и да се хвърля после. Викам баси "богаташите" сме.

Ще видя, ако не обидя единия комшия, че той ерген сам и дано не го обидя, ама иначе ще ги мятам - то няма кой да ги яде ся кат' тръгне. Пресни са на 3 дена манджите и ще му кацна с 2 тенджери и 3 кила праскови и ако иска.
            Last edited by marandi; 12.08.2013, 14:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Бе, вашата е лесна - от скука взехте си избивате комплексите на ИваноФф и ся съм сигурен, че 20 души ще го разпилеят, щот' момчето кощунствал да се изрази свободно и какво мисли.

Да'е ... демокрация родна.

П.П. Мен па битовизмите ще ме сцепят - Ламята от 10 часа си гласи багажа - викам му 2-3 кила багаж носиш 3-4 тениски, една пижама, четка за зъби, гребен, бръсначка +, 5 чифта слипове, 2 чифта чорапи за всеки случай, 2 чифта къси гащи и толкоз.

10 часа досега и ще се избие да си избира най-вехтите дрехи, па има 4-5 гардораба в къщи фрашкани с дрехи и току-що му подарих 2 мои тениски, обличани 4 пъти за 5 години да му ходят на тоалета.
              ----------------------------

До ся му правих сандвичи, щот' вика иди ми купи кроасани. Бе, викам ти малоумен ли си? То, сме цъфнали и вързали, дет' не излизаш от болниците, хладилникът пълен - па кроасани, солети и вафлички да ти купувам.

И му правих двойни филии обърнати, намазани с масло, настърган кашгавал, краставица и шпек. - 2 броя.

Викам - ай, 3 часа ще ги изкараш, не отиваш на чуждо място - после ще те поемат.

Да'е Ламята как ми къса нервите.

П.П. Та, попод прасковите пращах го да закача 2 кила на комшийката горе дет' го сваля, щот' има 6-7 кила, па аз не ям и викам ще се развалят. Вчера дръннахме 16 компота и тия останаха.

Няма кой да ги бели, чисти и вари. Докат' се върне и ще са за кофата.

Ха, наздраве!
              marandi , докато си на битовизми - пълнени чушки или мусака . Не мога да взема решение Може и друго предложение , ама да не е много врътня

Коментар

• Бе, вашата е лесна - от скука взехте си избивате комплексите на ИваноФф и ся съм сигурен, че 20 души ще го разпилеят, щот' момчето кощунствал да се изрази свободно и какво мисли.

Да'е ... демокрация родна.

П.П. Мен па битовизмите ще ме сцепят - Ламята от 10 часа си гласи багажа и ми скъса нервите, а па не съм и лягал - викам му 2-3 кила багаж носиш да не ти тежи - демек 3-4 тениски, една пижама, четка за зъби, гребен, бръсначка +, 5 чифта слипове, 2 чифта чорапи за всеки случай, 2 чифта къси гащи и толкоз.

Ку иска да ще му дам и презарвативи

10 часа досега и ще се избие да си избира най-вехтите дрехи, па има 4-5 гардораба в къщи фрашкани с дрехи и току-що му подарих 2 мои тениски, обличани 4 пъти за 5 години да му ходят на тоалета.
                ----------------------------

До ся му правих сандвичи, щот' вика иди ми купи кроасани. Бе, викам ти малоумен ли си? То, сме цъфнали и вързали, дет' не излизаш от болниците, хладилникът пълен - па кроасани, солети и вафлички да ти купувам.

И му правих двойни филии обърнати, намазани с масло, настърган кашгавал, краставица и шпек. - 2 броя.

Викам - ай, 3 часа ще ги изкараш, не отиваш на чуждо място - после ще те поемат.

Да'е Ламята как ми къса нервите.

П.П. Та, попод прасковите пращах го да закача 2 кила на комшийката горе дет' го сваля, щот' има 6-7 кила, па аз не ям и викам ще се развалят. Вчера дръннахме 16 компота и тия останаха.

Няма кой да ги бели, чисти и вари за компоти. Докат' се върне и ще са за кофата. Ще видя, ако се наспя, мо'е некво сладко да прасна и толкоз. Баси цапалока ще е пак или да ги раздам на комшиите, че най-лесно.

Ха, наздраве!
                Last edited by marandi; 12.08.2013, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                  Не, просто някой като ме издразни и се включвам, не е спецално отношение спрямо теб.
                  УЖ не се познаваме персонално, а гледам фактологически, че повечето ти "служебни събуждания" ТУК са по повод мен в два случая:

- когато ме нападат без обективни причини, а чисто субективно, да се включиш в глутницата с цел /мечта/ да ме откажеш да пиша! (1)

- когато пиша определени специфични "неща" свързани с "човешките възприятия" и "околния свят" се събуждаш разконцентриращо в разговора - измествайки темата към лични обиди! (2)

През останалото време кротко си четеш служебно!

Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                  И за разлика от теб не си позволявам да квалифицарам ПУБЛИЧНО и ЛИЧНО, а би било лесно.
                  А ТОВА КАКВО Е:
                  Дървен философ
                  P.S.Аз пък от своя страна съм забелязала, че доста пламенно защитаваш Маранди, ако някой посмее да коментира светлата му личност.
                  защитавам логиката и резултата! Ако ти имаш такива - ще защитавам теб!

Та, кое днес провокира твоето събуждане според теб, щото според мен - служебното ти желание ти надскочи възможностите и "стремежите за обективност", поради простата причина, че дори ЛИЧНОСТТА поради която се осъществи днескашното ти събуждане МИ СЕ ИЗВИНИ?? Та кое защитаваш сега - принципната ти позиция срещу мен - човек който не познаваш и с който нямаш никаква комуникация?? И как "те издразних" конкретно ТЕБ??

Значи обобщавам - понеже СЕГА нямаш повод за дразнене, то СЕГА беше повод да скочиш срещу мен, защитавайки:
                  -субективизма;
                  - защитното кухо самочувствие/без резултат/;
                  -любовта към себе си, дори и при липса на резултат;
                  -безсмисленото вегитиране;
                  -липсата на самокритика по отношение на преследвана цел;
                  -липсата на проверка по отношение на използване и прилагане средства->резултат;
                  -лошото отношение към ВСЕКИ, който е против гореизброените

И то не по отношение на себе си - а на "маймуните", за което ти "плащат"?
                  Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 14:09.
                  Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз съм затова - да разнообразявам статуквото....
                    Форумът заприличва на Академично дружество..... без уют...
                    Грешка 4i40 . Акцента беше на еднакво

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Ще мре я!
                      Иска да си ходи при половинката. Щото тука му е скучно.
                      Виж, едно внуче би свършило чудесна работа.

Ма, ти като си се запецнал в тия скрижали...........

.................
                      И няма наздраве!
                      Нищо не съм чул!
                      Нищо не съм чул!

Щото миналия път, като ме подкокороса и се климбурках таман три дни.
                      Ти па присмял се хърбел на щърбел.

Пратил си твоята по Немско и чакай за унуки. М'чи те швабухите пият кат' свини и не могат - виж Русото е превърнал пиячката в изкуство.

П.П. Майтапецът настрани, ама докат' ръчках бизнес апоънтмъни сомдей да хелпвам на един роднина и да го раздавам кат' безплатен превоз напред-назад и налетях на Саймън няколко пъти.

Що за немско име е Саймън нямам идея, ама батковците кат' пращат някой да бачка с тях чужда държава и си имат цели отдели, дет' обикалят света на място да видят кой е чилякът насреща. Така бачкат западнярите - идат и те гледат на место.

Та, правим пълна програма приличен ресторант ( родна кухня, настанен в най-читавия хотел за него време ) с осигурен превоз и опция за компания после.

Т'ва единственият немец, който съм виждал през живота си дет' охака 500 гр. Преслав, 500 грама сухиндолска специална селекция и после минахме на вината и ние пращахме сервитьорчето до 1 нон-стоп, щот' селекцията им беше кофти за 2 бутилки Гъмза и Маврут.

Тоя изруд не трепна на алкохолния напън, дет' му стоварихме и през цялото време трезвен, много приятен, ухилен.

И понеже се сдушихме яко веднага и той вика полигот съм на корпорацията и владея 7 езика да обикалям света - беше си играл да учи кирилица и познаваше буквите и азбуката ни и вика да мога да чета - нищо, че не го разбирам - но затова ми плащат.

Брат му па бил един от 5-те фотографи в света, които имат право да работят за Пентхауз.

Но вика - взехте ми акъла, а съм виждал много - та ексклуза ще го имате, който ще ви предложат с фулл екстри за региона.

П.П. Та, стискай щерката и чакай за подобна шваба някога. Оня беше яка класа - учудващо. Накрая го карам до хотела, щот' изпиха кръчмата докат' водят преговорите, па аз изядох 7 плодови салати и 7 мелби докат' ги чакам и само слушам и се хиля - та, оня ми тика марки. Викам, аз правя услуга на роднината си и си ги прибери, щот' ме обиждаш. Оня вика: Тц вика, моето момче имаш разходи и време, което отдели и ми тикна 20 марки преди да си влезе в хотела

Коментар

Ще е ужасно скучно всички да са умни - еднакво . Ще бъде като поточна линия - монотонно и скучноооооооооооо

Аз съм затова - да разнообразявам статуквото....
                        Форумът заприличва на Академично дружество..... без уют...

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff
                          Оо... забелязал съм едно особенно събуждане "служебно" от твоя страна, при конкретни МОИ постове!... Лесно е- ако не си затрил всичко /което почти винаги правиш/ всички могат да проверят
                          Не, просто някой като ме издразни и се включвам, не е спецално отношение спрямо теб.
                          P.S.Аз пък от своя страна съм забелязала, че доста пламенно защитаваш Маранди, ако някой посмее да коментира светлата му личност. И за разлика от теб не си позволявам да квалифицарам ПУБЛИЧНО и ЛИЧНО, а би било лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Сега разбрах, къде ни се губи нишката...
                            Аз си мисля за нормални неща - 5 г кола, 12г питие, 27-8 г маце....
                            Ти си максималист -всичко знаеш, Ферари, пиедестали......
                            Успехи
                            Пак не си разбрал

Това са само дребни неща!...

Но, както се казва -> няма да ви развалям уюта

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              Аз обективните отговори ги знам - това са риторични въпроси!

Знаеш ли - искренно пожелавама на всички в БГ да са Умни и "ненормалени" и ти гарантирам (!), че основния пазар на ФЕРАРИ ще се обърне от Китай към БГ!
                              Сега разбрах, къде ни се губи нишката...
                              Аз си мисля за нормални неща - 5 г кола, 12г питие, 27-8 г маце....
                              Ти си максималист -всичко знаеш, Ферари, пиедестали......
                              Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                                Лично- в анонимен форум? Хахахахах
                                ИренЕ - я кажи сега "моето момче", на теб кое ще ти е по-удобно - да не пиша тук повече (1), или да съм по-искрен като пиша тук (2)?

Защото, гледам фактологически, че повечето ти служебни събуждания ТУК са по повод мен в два случая:

- когато ме нападат без обективни причини, а чисто субективно, да се включиш в глутницата с цел /мечта/ да ме откажеш да пиша! (1)

- когато пиша определени специфични "неща" свързани с "човешките възприятия" и "околния свят" се събуждаш разконцентриращо в разговора - измествайки темата към лични обиди! (2)

През останалото време кротко си четеш служебно!
                                Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 13:07.

Коментар

Working...
                                X