IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    А бре, на тоя нема ли кой да му даде една праскова
    Започнах да се съмнявам в лечението...
    Не праскова а слива му трябва....

Коментар

Ся като се замисля снощи сънувах СЪН. Че съм в България. Сабале като се събудих, о чудо, в Сенегал съм. Та сега съм объркан. Кое точно е сън и кое е истина. Може сабале като съм се събудил в Сенегал, всъщност да не съм се събудил в Сенегал, а да съм заспал в България и да съм засънувал, че се будя в Сенегал.

"Няма нищо по обективно от субективните възприятия."
      Рене Декарт
      И да имаш и да нямаш, се опира до субективни възприятия, но ако обективно не го измериш, можеш да си мислиш че имаш, пък ти да нямаш!

Затова, субективизма изкривява чрез подтискане на самокритичността /налагане АЗ-а/ да се измери обективната разлика!
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Брях, ама той ИваноФФ не е спирал да си изразява мнението. Само, че когато него лично лекичко го настъпят и започва да се чувства засегнат. Предполагам, че е до характер
        Кажи сега аз трябваше ли да се фръцна и да му напиша един ферман на сред форума, пък и на лични когато той написа, че ние с Мечито налагаме ексхибиционистично субективизма публично ... ърммм!?
        Въх недей....
        Две фръцли са много за форума....

Коментар

• Ся като се замисля снощи сънувах СЪН. Че съм в България. Сабале като се събудих, о чудо, в Сенегал съм. Та сега съм объркан. Кое точно е сън и кое е истина. Може сабале като съм се събудил в Сенегал, всъщност да не съм се събудил в Сенегал, а да съм заспал в България и да съм засънувал, че се будя в Сенегал.

"Няма нищо по обективно от субективните възприятия."
          Рене Декарт
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Праскови може. Ма в никакъв случай КРУШИ !!!
            tnm

Коментар

Брях, ама той ИваноФФ не е спирал да си изразява мнението. Само, че когато него лично лекичко го настъпят и започва да се чувства засегнат. Предполагам, че е до характер
              Кажи сега аз трябваше ли да се фръцна и да му напиша един ферман на сред форума, пък и на лични когато той написа, че ние с Мечито налагаме ексхибиционистично субективизма публично ... ърммм!?
              Ами давай де? - можеш ли?

- то за тоз' субективизъм колко хвалебствени песни се изпяха! ... Изпей още една

"Докажи" и ти, че простия престава да бъде прост, когато се обича субективно, защото винаги е по-добре да се обича, отколкото да не се обича!
              Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 14:53.

Коментар

Търсача на праскови
                Ясно! Ти си ми ясен!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  к'ъф съм!
                  Търсача на праскови
                  tnm

Коментар

• " Думам ти дъще, сещай се снахо"

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Офф, оффф, ИваноФФ! Това, че съм ти се извинила, съвсем не означава, че можеш да ми казваш как и къде да пиша в този форум!
                    Поведение от сорта " Думам ти дъще, сещай се снахо" не ми подхожда. А пък да критикувам някого на Лични, въобще не е в стила ми.
                    Ти как реши да изпълниш едновременно и двете взаимноизключващи се възможности?

- ами разбира се че няма да ми пишеш на лични - никой не те кара да ме обиждаш персонално лично, че да го правиш?

просто напиши по принцип кое не ти харесва в моето изказване /Възможност1/ - в случая майтап по повод повече от 1 неща! А не - " Думам ти дъще, сещай се снахо" -> " Думане " към мен: "смятай" щом "родителите ми" сами не могат да разберат даже "за потрошените пари" по мен - "сещай се" к'ъф съм!
                    Last edited by iivanoff; 12.08.2013, 14:41.

Коментар

• А бре, на тоя нема ли кой да му даде една праскова
                      tnm

Коментар

По-добре ще е сами да прочетем данни за метеорологичната Абстановка в някой местен ежедневник. Може да ни мамиш
                        Истината е въпрос на вкус

Мамя тези, които си мислят, че ги мамя. Казвам истината на тези, които си мислят, че казвам истината.

Чисто субективно
                        tnm

Коментар

Добро утро tnm
                          Добро утро чета

В Сенегал сега е дъждовния сезон. Леко вали, но приятно
                          По-добре ще е сами да прочетем данни за метеорологичната Абстановка в някой местен ежедневник. Може да ни мамиш
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Бе, вашата е лесна - от скука взехте си избивате комплексите на ИваноФф и ся съм сигурен, че 20 души ще го разпилеят, щот' момчето кощунствал да се изрази свободно и какво мисли.

Да'е ... демокрация родна.

П.П. Мен па битовизмите ще ме сцепят - Ламята от 10 часа си гласи багажа и ми скъса нервите, а па не съм и лягал - викам му 2-3 кила багаж носиш да не ти тежи - демек 3-4 тениски, една пижама, четка за зъби, гребен, бръсначка +, 5 чифта слипове, 2 чифта чорапи за всеки случай, 2 чифта къси гащи и толкоз.

Ку иска да ще му дам и презарвативи

10 часа досега и ще се избие да си избира най-вехтите дрехи, па има 4-5 гардораба в къщи фрашкани с дрехи и току-що му подарих 2 мои тениски, обличани 4 пъти за 5 години да му ходят на тоалета.
                            ----------------------------

До ся му правих сандвичи, щот' вика иди ми купи кроасани. Бе, викам ти малоумен ли си? То, сме цъфнали и вързали, дет' не излизаш от болниците, хладилникът пълен - па кроасани, солети и вафлички да ти купувам.

И му правих двойни филии обърнати, намазани с масло, настърган кашгавал, краставица и шпек. - 2 броя.

Викам - ай, 3 часа ще ги изкараш, не отиваш на чуждо място - после ще те поемат.

Да'е Ламята как ми къса нервите.

П.П. Та, попод прасковите пращах го да закача 2 кила на комшийката горе дет' го сваля, щот' има 6-7 кила, па аз не ям и викам ще се развалят. Вчера дръннахме 16 компота и тия останаха.

Няма кой да ги бели, чисти и вари за компоти. Докат' се върне и ще са за кофата. Ще видя, ако се наспя, мо'е некво сладко да прасна и толкоз. Баси цапалока ще е пак или да ги раздам на комшиите, че най-лесно.

Ха, наздраве!

Last edited by tnm; 12.08.2013, 14:38.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз съм затова - да разнообразявам статуквото....
                              Форумът заприличва на Академично дружество..... без уют...
                              Един светъл лъч простотия, всред мрачната умнотия на темата
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                Не може на майтап да те обиждат ЛИЧНО публично!

- или кажи общо, например всички които имат еди какъв си резултат /който не ти харесва/ са еди какви си! - аз ще се сетя че говориш за мен и ще разбера посоката на разговора!

- или ми пиши на лични съобщения ЛИЧНО!

ОК, приемам извинението
                                Офф, оффф, ИваноФФ! Това, че съм ти се извинила, съвсем не означава, че можеш да ми казваш как и къде да пиша в този форум!
                                Поведение от сорта " Думам ти дъще, сещай се снахо" не ми подхожда. А пък да критикувам някого на Лични, въобще не е в стила ми.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X