Първоначално изпратено от зарата
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНе може на майтап да те обиждат ЛИЧНО публично!
- или кажи общо, например всички които имат еди какъв си резултат /който не ти харесва/ са еди какви си! - аз ще се сетя че говориш за мен и ще разбера посоката на разговора!
- или ми пиши на лични съобщения ЛИЧНО!
ОК, приемам извинението
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОфф, офф, ИваноФФ! Не знам кой тук се бори с комплексите си... !?
Заложих на чувството ти за хумор, ама явно за разлика от това на Зарата, твоето все още стои в химическото чистене и чака да отидеш и да си го прибереш.
П.П. Щом си се почувствал засегнат и обиден - извинявам се!
- или кажи общо, например всички които имат еди какъв си резултат /който не ти харесва/ са еди какви си! - аз ще се сетя че говориш за мен и ще разбера посоката на разговора!
- или ми пиши на лични съобщения ЛИЧНО!
ОК, приемам извинениетоМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова ти е в повече.....
Задал си много въпроси ....
Умен си и "ненормален", но ще намериш обективните отговори, сам.,
Знаеш ли - искренно пожелавама на всички в БГ да са Умни и "ненормалени" и ти гарантирам (!), че основния пазар на ФЕРАРИ ще се обърне от Китай към БГ!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЗа кое се пъна бе?
За това че някой субективно решава да ме обиди ли?
- или си типичен, дето по-далеч от следствието не вижда?
П.С. прочете ли майтапа ми към ТНМ /Днес, 10:08/ и какъв отговор получих? Ти как би реагирал на такава комплексирана глупост?
'Ма явно вие "нормалните" /групова самозащита/, много субективно гледате на нещата
Офф, офф, ИваноФФ! Не знам кой тук се бори с комплексите си... !?
Заложих на чувството ти за хумор, ама явно за разлика от това на Зарата, твоето все още стои в химическото чистене и чака да отидеш и да си го прибереш.
П.П. Щом си се почувствал засегнат и обиден - извинявам се!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
П.С. прочете ли майтапа ми към ТНМ /Днес, 10:08/ и какъв отговор получих? Ти как би реагирал на такава комплексирана глупост?
'Ма явно вие "нормалните" /групова самозащита/, много субективно гледате на нещата
Очевидно, чарът на нещата от живота... , поне за мен - не е в диалозите с именно такива като теб...
..., но пък, как бихме усещали чарът на нещата от живота, ако нямаше такива като теб?
.................................................. ..............................
Приятен ден на всички, успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Задал си много въпроси ....
Умен си и "ненормален", но ще намериш обективните отговори, сам.,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИиванофф, от рано се пънеш.....
Пробвай с една праскова рано сутрин, ще те разкара и ще си по-спокоен ....даже може и да си доволен от живота на пиедестала си.....
Искрено се надявам да не е много остър....
За това че някой субективно решава да ме обиди ли? - и забележи, следвайки логиката, аз не го обиждам очаквано-подобаващо реципрочно... ама съм се пънел, щото ме обиждат, а АЗ имам наглостта да отговарям!
'Ма явно вие "нормалните" /групова самозащита/, много субективно гледате на нещатаLast edited by iivanoff; 12.08.2013, 12:34.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИиванофф, от рано се пънеш.....
Пробвай с една праскова рано сутрин, ще те разкара и ще си по-спокоен ....даже може и да си доволен от живота на пиедестала си.....
Искрено се надявам да не е много остър....
...мисля, че му спестяваш част от истината...
ВЕРОЯТНО с 2 праскови /рано сутрин/ - резултатът МУ - може да бъде съвсем различен..., ама пък - от друга страна, оная, дето ще му ги бели - би трябвало да не е така зверски "одървена"...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеВие, с /относително/ високите потребности - да бяхте се посмирили малко с /относително/ ниските НИ потребности, да се кротнете някак - гледайки от висините... (1)
Няма как да ни промените и да ни накарате да Ви следваме... Поставяйте акцента на Вашите компетенции /и потребности/, за НАШИТЕ - НИЕ ще се грижим! (2)
Абе, Вие - все така ли натопорчено го давате? Хората - обикновено сме си съвсем нормални..., но ..., някои определено от рано започват да тренират как се стои на пиедестал......, как се сочи в бъдещето - с едната ръка и как се размахва пръст с другата....
Не е хубаво човек да е гипсиран /което състояние/ ми внушават някои тук - и това го казвам с ясното съзнание, че някой може да ме "набеди", че "явно потребностите МИ са относително ниски"...
И какво от това? (3)
(2) Никой не променям! Само показвам възможност за корекция...
(3) Резултатите ще са ниски!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеКой го казва? От позицията на какъв? За кого?
Много смешно, обърнато логически и безсмислено обективно погледнато от гледна точка на резултата изказване
винаги съм се чудил на самочувствието ви... но явно потребностите са относително ниски!
Вие, с /относително/ високите потребности - да бяхте се посмирили малко с /относително/ ниските НИ потребности, да се кротнете някак - гледайки от висините...
Няма как да ни промените и да ни накарате да Ви следваме... Поставяйте акцента на Вашите компетенции /и потребности/, за НАШИТЕ - НИЕ ще се грижим!
Абе, Вие - все така ли натопорчено го давате? Хората - обикновено сме си съвсем нормални..., но ..., някои определено от рано започват да тренират как се стои на пиедестал......, как се сочи в бъдещето - с едната ръка и как се размахва пръст с другата....
Не е хубаво човек да е гипсиран /което състояние/ ми внушават някои тук - и това го казвам с ясното съзнание, че някой може да ме "набеди", че "явно потребностите МИ са относително ниски"...
И какво от това?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Още един на който напъните изпреварват възможностите!
- Виж ТНМ-то как се оправя в ситуацията - намалява потребностите!
Ирене, от това че не съм прочел нищо умно от теб, ще следва ли че си абсолютен глупак?
и ако ДА - > определенията като какъв ги даваш?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички !
Успешна седмица !
На глупавите - ум, на умните - пари, на ловците - пъдпъдъци в патладжани.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар