Аззз пък мисля, че се взимате прекалено насериозно. Живота е прекалено важен и ценен за да го взимаме насериозно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз идвам преди малко и не знам кво точно е станало, така че, за да определя дъл съм мека китка или не, ми трябва повече информация
Аз определено се притеснявам....
Като мине готина мацка покрай мене и ми омекват краката.....
Било физиология.... кръвта веднага се насочвала на друго място.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАко сте пички и пичове 2 седмици аборт и т'ва тряя е последния коментар в тая тема!
.......
Игнор, ли? Това предложение съгласува ли го с капитана, с мечо1,2,3, със зарата1,2,3, с манков 1,2,3,,, и така нататъкА - все нелицеприятни за теб хора, които не пропускаш да наричаш всеки път в постовете си меки китки?
А ти не се притеснявай, ако утре или вдруги ден ти дойде нещо ново за пред форумното общество - кажи си го спокойно. Двете ТИ седмици /самозаточение/ ще отброяваме след това...Last edited by X_Y; 03.07.2013, 13:30.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Ако сте пички и пичове 2 седмици аборт и т'ва тряя е последния коментар в тая тема!
Няма се разсърдя на никого - ма е отвратително даже да не мога да си пусна материал вече и затова е последния в тъпият им блог.
Текста на песента им казва всичко на шматароците
П.П. Онли Ю сте вие ( родината ) - онли ю са ония ( държавата ) - или вие или те?
Някой ден ще трябва да решите - хихиLast edited by X_Y; 03.07.2013, 13:30.
Коментар
-
"Скандалният" текст, който е победител в Евровизия от скандинавска държава, но само в БГ-стан и ТИМ се оказва, че 200 пъти не мога да го кача преведех.
--------------------------
Danny feat. Therese - If Only You
Look were we are falling apart
And nothing seams to mend
This state of you, this state of me, mmh
Who do you think you're fooling now?
I guess we'll never find it out
Who do you think you fooling now, now?
If only you, if only you, could see that I'm Burning, if only you, would know how I'm hurting
All for you, if only you
I guess it's all right I keep my head high
You'll never see me cry
Confused over you, better by me, yeah
Who do you think you're fooling now?
I guess we'll just never find it out
Who do you think you fooling now, now?
If only you, if only you, could see that I'm Burning, if only you, would know how I'm hurting
All for you, if only you
If only you, would know me better
If only you would listen better
If only you would see me better
If only you would hear me better
Set me free, before you press delete
If only you, could see that I'm burning, if only you would know how I'm hurting, all for you
If only you, if only you
---------------------------------------------------------------
Вива .... - сет ми фрии - пресс делийт ... - - хаха
Текст взел Евровизия в 10 пъти по-богата страна по стандарт се оказва цензура в блог-чето
Ай, след 2 седмици ще видя дали ще се появя. Бай!Last edited by Andi11; 03.07.2013, 09:44.
Коментар
-
Ъъ ... бия 2-седмична стачка в тая "тема" ( вече ) - никой не е длъжен да следва.
-----------------------------
След 200 опита успях да си пусна послената статия в блог.бг - понеже и той стана собственост на ТИМ.
----------------------------
Set me free, before you press delete ....
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...delete.1126095
-----------------------------
Линк с превод на български, който платформата на ТИМ не ми дава да кача: http://vbox7.com/play:8f72698e
Чичо Гугъл дава - ТИМ вече не дава и успях да го кача като коментар по ключови думи.
------------------------------
Енджой на "демокрацията" - 2 седмици ме няма - и повече блог.бг го забравяте - ще се минава в нелегалност - т'ва беше последната статия там.
Успех!
П.П.П. Статията си България - Вечните богатства - Природата ( част 1-ва ) съм оставил нарочно как ТИМ ми блокираха линк-а с песента: Хубава си моя горо ....
Значи, аз да се главоблъскам без пари, а те да ме забраняват кат' клип, щот' бил авторски?!??!
Ма, добре ... последната ми мисъл кат' си писах статията беше за разни шматки световно неизвестни отвъд Калотина - па те в БГ-стан ме отрязват? - хахаLast edited by marandi; 02.07.2013, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТо поне да бяха кифтета
Аз пък миди ям всякак. И никак не могат да ми се опратПонеже съм скаран с рибите, наблягам на мекотели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ всичко това , заради мекотели ...
Аз пък миди ям всякак. И никак не могат да ми се опратПонеже съм скаран с рибите, наблягам на мекотели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнениеБъдещето е в новия начин на мислене и осъзнаване.
Не трябва да разчитаме на никого, а само на себе си. Да поемем живота си в собствените ръце и да ивестираме в нови технологии, които ще направят живота ни по прост, трябва да направим връзка с природата, защото сме природни същества също, а не градски роби.
Това мисля аз, ако може някой да ме обори.
Коментар
-
Иба си!
Щом като почнаха да трият модераторите и тук, в тази ларж тема, щи ви кажа, хора: махайте се.
Махайте се от тук тези, които им е наистина интересно къде е интересът от/на живота.
Да, мислех да ги заплаша да ги дръннем (Анонимус) - но за кого тук да се борим?
----------------------------------
Прочее, който не иска да е свиня, не требва да участва в Инвестора.
Са...
За да не ми изтрият поста, обявявам ви, модита (Амстердам, поне теб те мислех за човек...), че този пост ще бъде разпратен на ЛС навсякъде.
Прочее, не бидейки свиня, се оттеглям от този свински сайт. Нема и за кого да стоя и се боря тук повече, освен един-двама още зелени. Но те да си продължат зеленеенето, или свинстването - изборът е техен, ако въобще знаят, какво е да избираш..Last edited by Andi11; 02.07.2013, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеФакушка, с едния клип си проявил приятно чувство за хумор, с другия-.
Коментар
Коментар