If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Хем без да четеш, пък я разбираш философията !!! Така се живее
Като се появя на вратата и жената прошепва....." Все едно при чуждо си бил - толкова си щастлив ..."
Печеля още една малка битка, за да загубя войната...
Ай бегай пак за бира, докато се научиш да уважаваш събеседниците си
Мечо, голям си! Да отвръщаш с усмувика на тъпи и пошли обиди от неосъзнали се и мислещи се за велики хора, си е направо изкуство Дзен от най-висша форма!
П.П. Бат' Серго, къде си!? Любимецът ти пак излезе от релси
пп Световният елит на голфа, след Каварна ще дойдат да играят при мене ......
Мястото е окосено с 3 номер и предизвиква халюцигенни прояви в мозъка ми......
Демек, като затворя очи виждам английска ливада .....Красота...
Чакам съботата....
Чиче не лъжи, какъвто си сакат и горе и доле, ако фанеш мотика ще се убиеш бе!
Как не са ти скочили все още двете дами, които уж все се карат, но - когато става дума да разобличат някого/някоя - равни нямат: сдушват се като хрътки и ръфат ли - ръфат!
За съни /тя/ и вал /тя/ - става дума... Та те - някак нещата ги усещат интуитивно, а никовете, които пишат тук, ако не са с изричното самоопределяне на пола - ги фиксират и заклеймяват като лъжци/лъжкини...
На мен не ми прави толкова голямо впечатление - нищо, че "леля" /ж.р./ в тоя пост е станала "по-образоваН" /м.р./..., пък и защо да не приема, че "леля" е била леля, именно - докато не е станала наистина по-образован..., т.е. - при съвременното състояние на медицината - леля може да си е сменила пола - като едното нищо......, а никът да си е все същият..., лошо няма!
Изключвам възможността "леля" да живее с усещането, че е с "обратна" ориентация....
Не коментирам, че превръщането на жена в мъж - БИ ТРЯБВАЛО да е една доста сложна операция по много причини...
пп Световният елит на голфа, след Каварна ще дойдат да играят при мене ......
Мястото е окосено с 3 номер и предизвиква халюцигенни прояви в мозъка ми......
Демек, като затворя очи виждам английска ливада .....Красота...
Чакам съботата....
Хем без да четеш, пък я разбираш философията !!! Така се живее
Коментар