IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    И къв' събеседник си точно?

Разкажи ми?

До вчера не знаеше к'во е релативист - от завчера стана релативист - щот' Асенката те светна.

После стана елинист ( софист ), па после се врътна, до вчера дрънкаше за Аристотел и Евклид, па днес се врътна пак.

П.П. Правиш се и Българин - па пак се врътна?

Дали не си пълна разпоретина от чужди пишки? Я, да помисля?

Ма, не ми прави "востания" ма, 'ноу те моля? ( Шундаревича - употребена ) от всички раси.

Плийз!!
    Айде пак за биричка. Ама изстудена. И туламор за Анди и боза за Мечо
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Чиче не лъжи, какъвто си сакат и горе и доле, ако фанеш мотика ще се убиеш бе!
      Как е готвенето, сладуранке....Да не загори бобеца, че ще ядеш чехъла....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ай бегай пак за бира, докато се научиш да уважаваш събеседниците си
        И къв' събеседник си точно?

Разкажи ми?

До вчера не знаеше к'во е релативист - от завчера стана релативист - щот' Асенката те светна.

После стана елинист ( софист ), па после се врътна, до вчера дрънкаше за Аристотел и Евклид, па днес се врътна пак.

П.П. Правиш се и Българин - па пак се врътна?

Дали не си пълна разпоретина от чужди пишки? Я, да помисля?

Ма, не ми прави "востания" ма, 'ноу те моля? ( Шундаревича - употребена ) от всички раси.

Плийз!!

Коментар

Той Иванофф сега ще изкара, че го знае правописа. Стой та гледай
          Тук пишат и умни хора, които едва ли биха допуснали , че не го знам!
          Last edited by iivanoff; 14.05.2013, 20:32.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Хем без да четеш, пък я разбираш философията !!! Така се живее
            Като се появя на вратата и жената прошепва....." Все едно при чуждо си бил - толкова си щастлив ..."
            Печеля още една малка битка, за да загубя войната...

Коментар

Мечо, голям си! Да отвръщаш с усмувика на тъпи и пошли обиди от неосъзнали се и мислещи се за велики хора, си е направо изкуство Дзен от най-висша форма!

П.П. Бат' Серго, къде си!? Любимецът ти пак излезе от релси

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                собствеНо

Той Иванофф сега ще изкара, че го знае правописа. Стой та гледай
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  собствеНо
                  поправено! - щом е необходимото и достатъчно условие за да разберете смисъла - ОК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Що ме издаде бе серсемин........

пп Световният елит на голфа, след Каварна ще дойдат да играят при мене ......
                    Мястото е окосено с 3 номер и предизвиква халюцигенни прояви в мозъка ми......
                    Демек, като затворя очи виждам английска ливада .....Красота...
                    Чакам съботата....
                    Чиче не лъжи, какъвто си сакат и горе и доле, ако фанеш мотика ще се убиеш бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      А, къде е, бре глупак нископлатений - ефирний?

Къде е било хиляди години и името й го показва Волжска България, а не "Украйна"?

Тъпо комплексарче, дет' освен да дрънка, че България била малка и бедна държава?

Нещо друго някога ще родиш ли в пачия си мозък, че Българска Империя е била в топ 3 на Света!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                        ХинтелИгента се изходи със собственно антилогично необосновано допускане !!
                        собствеНо

П.П. Маранди , ти си или зодия Овен или зодия Лъв, нали!? По-скоро Овен

Коментар

• [QUOTE=Lelq;1059446694]
                          Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                          Ми - това, човек да си признае, че е лаик в много области - все още не е най-лошото...

Все пак - по разбираеми причини - природата залага по-често на полигамията /и тук/:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...82%D0%B5%D0%B9

Благодаря
                          Чувствам се една идея по - образован

Как не са ти скочили все още двете дами, които уж все се карат, но - когато става дума да разобличат някого/някоя - равни нямат: сдушват се като хрътки и ръфат ли - ръфат!

За съни /тя/ и вал /тя/ - става дума... Та те - някак нещата ги усещат интуитивно, а никовете, които пишат тук, ако не са с изричното самоопределяне на пола - ги фиксират и заклеймяват като лъжци/лъжкини...

На мен не ми прави толкова голямо впечатление - нищо, че "леля" /ж.р./ в тоя пост е станала "по-образоваН" /м.р./..., пък и защо да не приема, че "леля" е била леля, именно - докато не е станала наистина по-образован..., т.е. - при съвременното състояние на медицината - леля може да си е сменила пола - като едното нищо......, а никът да си е все същият..., лошо няма!

Изключвам възможността "леля" да живее с усещането, че е с "обратна" ориентация....

Не коментирам, че превръщането на жена в мъж - БИ ТРЯБВАЛО да е една доста сложна операция по много причини...

Бъди здрав!
                          Last edited by зарата; 14.05.2013, 20:26.
                          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Що ме издаде бе серсемин........

пп Световният елит на голфа, след Каварна ще дойдат да играят при мене ......
                            Мястото е окосено с 3 номер и предизвиква халюцигенни прояви в мозъка ми......
                            Демек, като затворя очи виждам английска ливада .....Красота...
                            Чакам съботата....
                            Хем без да четеш, пък я разбираш философията !!! Така се живее
                            tnm

Коментар

Единия си мисли, че Гуляй поле е във Волжка България, пък другия прави логически обосновани допускания

А, къде е, бре глупак нископлатений - ефирний?

Къде е било хиляди години и името й го показва Волжска България, а не "Украйна"?

Тъпо комплексарче, дет' освен да дрънка, че България била малка и бедна държава?

Нещо друго някога ще родиш ли в пачия си мозък, че Българска Империя е била в топ 3 на Света!
                              Attached Files

Коментар

Единия си мисли, че Гуляй поле е във Волжка България, пък другия прави логически обосновани допускания
                                ХинтелИгента се изходи със собствено антилогично необосновано допускане !!
                                Last edited by iivanoff; 14.05.2013, 20:24.

Коментар

Working...
                                X