If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ще почивам в България. Миналата година на море бях в Черноморец и Бургас, тази мисля да съм пак някъде там, но на по-тихо или в Царево.
Като каза "тихо" и се сещам, че след Созопол има вилна местност Буджака. Инфрастуктурата е леш, все още се застроява, но строителството е ново и има доста сносни местнца, а и на всичкото отгоре е тихо, и е между Каваци и созополския плаж (Препоръчвам Каваци)
Ако не отидете на море, ще ви паднат пишките ... А имате такива страхотни места около Витоша, ама на. Биете по 500 - 1000 км. до някой плаж, за да ви хване дрисъка на втория ден, на третия да сте изгорели яко от слънцето, децата и женките ви да ви надуят главите в някоя тясна хотелска стая, да си броите стотинките и да ядете по гадни или скъпи кръчми понеже не знаете кои стават. Понякога чак ви се чудя на ентусиазма
Аз лично съм на 100% съгласен с тебе... Не понасям морето и бих се качвал само на планина, само че жената като обожава да кеси да се пържи на море на плаж... Избрал съм си хотел който е на 20 метра от плажа...Кръчмата му става... Няма други хотели, съответно навлеци и... бирата е студена.. По-добре ми е някоя екскурзийка я до Виена, я до Санкт Петербург, ама... ще е май в по-късен етап...
Ако не отидете на море, ще ви паднат пишките ... А имате такива страхотни места около Витоша, ама на. Биете по 500 - 1000 км. до някой плаж, за да ви хване дрисъка на втория ден, на третия да сте изгорели яко от слънцето, децата и женките ви да ви надуят главите в някоя тясна хотелска стая, да си броите стотинките и да ядете по гадни или скъпи кръчми понеже не знаете кои стават. Понякога чак ви се чудя на ентусиазма
Друто си е да усетят тръпката да ядат цаца с пържени картофи. Както и заигравка с някоя отегчена рускинка. Вместо да си ходят на язовир Искър , мирна им глава.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Повод да открия тази тема е мнението на "потребител" в съседна тема
я, кажете кой къде е ходил "на море", с какви впечатления е останал, колко е платил за нощувката/почивката, какви екстри е ползвал и дали отново ще отиде там...
Анталия - Риксос...
Няма такова съотношение: цена/качество/обслужване
а за волна пеперуда (ама с багаж, под формата на жена) нещо да препоръчаш? Семейните курорти са последното нещо, което би и харесало, за дечурлига - златните и съниту, но за хора като мен (средна възраст, но не и хубост) - нищичко няма. май пак ще ходя из Аврупата, ако не се появи нищо тук (Гърция, освен най-южните острови, и Турция не са ми опция) и без това съм букнал вече една Флоренция и Тоскана
Енгалад - ако намерите някои българчета с къща в Лондон да ви я заемат, докато си дойдат лятото да се наиграят. Би ви било супер да поживеете там за 3-4 седмици...
Полкич, бих ти препоръчал Морско конче, ако си семеен и ходите с една сюрия деца... Миналата година ходихме и тази пак... Така че мене ме устройва...
а за волна пеперуда (ама с багаж, под формата на жена) нещо да препоръчаш? Семейните курорти са последното нещо, което би и харесало, за дечурлига - златните и съниту, но за хора като мен (средна възраст, но не и хубост) - нищичко няма. май пак ще ходя из Аврупата, ако не се появи нищо тук (Гърция, освен най-южните острови, и Турция не са ми опция) и без това съм букнал вече една Флоренция и Тоскана
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
я, кажете кой къде е ходил "на море", с какви впечатления е останал, колко е платил за нощувката/почивката, какви екстри е ползвал и дали отново ще отиде там...
Полкич, бих ти препоръчал Морско конче, ако си семеен и ходите с една сюрия деца... Миналата година ходихме и тази пак... Така че мене ме устройва...
Кво море бре? В тази криза на балкона
И не е ли малко рано да мислим за море. Тъкмо оживяхме след тежката зима. Трябва да порабитим малко
Докторе, защо ми се струва, че в последно време май си занемарил винчуна и си го ударил на живот, така ли е?
Да, сигурно ме познаваш от тренировките и знаеш че не ходя вече.
Когато човек стигне върха в едно изкуство , няма нищо лошо като му се е насладил, да го изостави за известно време.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар