IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте дестинация за почивка на море

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Редовно ходя в Португалия в един курорт наречен Кашкаеш. Не е нещо особено, напротив няма почти строителство, само къмпинги (5 евро леглото в голяма палатка), дюни и океан. Там се събират сърфистите от цял свят (най-известното място в Европа за сърф), много е красиво. На 20км. от Кашскаеш в планинска местност има известен дворец, където всяка година се събира масонския световен елит и замирисва на синя кръв.
    По принцип кацам със самолета в Севилия или Барселона, от там с кола под наем и обикалям в Испания и за десерт Португалия, яко е.
    Докторе, защо ми се струва, че в последно време май си занемарил винчуна и си го ударил на живот, така ли е?

    Коментар


    • Редовно ходя в Португалия в един курорт наречен Кашкаеш. Не е нещо особено, напротив няма почти строителство, само къмпинги (5 евро леглото в голяма палатка), дюни и океан. Там се събират сърфистите от цял свят (най-известното място в Европа за сърф), много е красиво. На 20км. от Кашскаеш в планинска местност има известен дворец, където всяка година се събира масонския световен елит и замирисва на синя кръв.
      По принцип кацам със самолета в Севилия или Барселона, от там с кола под наем и обикалям в Испания и за десерт Португалия, яко е.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

      Коментар


      • Препоръчайте дестинация за почивка на море

        Повод да открия тази тема е мнението на "потребител" в съседна тема

        Първоначално изпратено от potrebitell Разгледай мнение
        ходих миналата година и аз в гърция Хотелът се намира на п-в Ситония, на 95 км от летището в Солун, в селището Метаморфоси, на брега на морето, Хотелът разполага с 171 стаи, от които 134 единични и двойни и 37 апартамента с традиционна архитектура.
        ето линк за сайта за сравнение на хотелски цени link
        я, кажете кой къде е ходил "на море", с какви впечатления е останал, колко е платил за нощувката/почивката, какви екстри е ползвал и дали отново ще отиде там...
      Working...
      X