IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печеливш бизнес!!!! Кой е той в настоящето?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    На тая Надка,като и чета по-длъжките мнения,имам чувството,че Зарко се е трансформирал в жена

    аз имам същото чувство,но естрогена ми е малко в повече

    Коментар


    • На тая Надка,като и чета по-длъжките мнения,имам чувството,че Зарко се е трансформирал в жена

      Коментар


      • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        много си права важно е първо да се прецени склонността към печелене чрез контакти или търсенето на стабилност, съответно за сметка на по-бавни ръстове
        Рискът си го има винаги.

        VP, хубави идеи

        Наистина много съм озадачена от това,как един собственик на 150М ще прецени "склонността към печелене чрез контакти"?
        Вероятно той,притежателят на 150М ще трябва да преценява склонността на хората наоколо към печелене /чрез контактите си с него/,на негов гръб, а не става дума за това да преценява своята склонност към печелене?Как да интерпретираме това качество "Склонността към печелене"-не разбрах/ако парите са вече налице/,за поемането на риск ли говори колежката?Ако е така-да си го каже направо.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе, то това е ясно. За всеки размер си има подходяща поза


          А инак Надке, как ще променим матряла? Че до 25 години си гледаме децата, а после родителите си? И никой си няма нормален живот в БГ-товица
          Дойдохме си на думата!
          Сега като наизскачат ония ми ти феминистки с доказаните естрогени,мътна и кървава ще стане.
          До тук сме, НАИВНИК,ние,оперираните от чувство за хумор.
          Last edited by nadyia; 18.11.2012, 20:36.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
            не се притеснявай-ти си ми слабост
            Абе, то това е ясно. За всеки размер си има подходяща поза


            А инак Надке, как ще променим матряла? Че до 25 години си гледаме децата, а после родителите си? И никой си няма нормален живот в БГ-товица

            Коментар


            • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Надкееее, не мога да разбера последно мАжете или жените са ти криви
              не се притеснявай-ти си ми слабост

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Старчески дом като бизнес може да бъде и печелившо зависи от размера на инвестицията. Трябва да се има предвид, че в държавните старчески домове условията вече са много добри и таксата е единствено 70 % от пенсията, независимо от размера, наскоро посетих 2 такива и направо бях изумен от условията при които живеят пенсионерите.

                Чувала съм-по непотвърдени данни,че именно в държавните заведения има едно голямо чакане "на ред" /с години/ и редица усложнения при кандидатстването и документите,които са необходими..,т.е.-държавните няма да са конкуренция на начинанието.Още повече,че държавната собственост трудно се поддържа,не зная и доколко служителите, които ги обслужват-са достатъчно добре мотивирани в работата си.Предполагам в държавата,в която живеем,нещата да са много напред и качеството на услугата да е на ниво,за да е човек изумен от условията, но аз лично съм скептично настроена към такова твърдение./вероятно се цели показност в определени дни/

                Коментар


                • Надкееее, не мога да разбера последно мАжете или жените са ти криви

                  Коментар


                  • Очевидно,други хора в България имат подобен на моя проблем:в новините току-що показаха мъж,който от година и половина притежава смъртен акт,не може да гласува,не искат и да го включат в преброяването.Адвокатът му съобщи пред камерата,че тече дело,с което да докажат,че е жив! Това е редът,за да може да му бъде издадена лична карта,която в момента отказват да му издадат от МВР.
                    Като видях това, почнах да се кикотя:моето положение тук са си някакви бели кахъри!Влизам във форум и,въпреки че се идентифицирам като жена,излиза друга жена с “компромата”-ти не си жена/два пъти/!Друга казва,че не усеща наличието на естроген!Наистина не зная какво да мисля,но адвокат няма да наема.Но пак не разбирам как женските никове тук наистина са доказали,че са такива:вероятно сте се срещнали някъде и се познавате?
                    Накрая се обръщам към една колежка тук- с ник Доби:моля те,кажи ми как не се усъмниха в качеството на твоя естроген/присъствала ли си и ти на някаква срещата с опознавателен характер?/ и ако можеш идвай във форума,за да покажем на мъжете как ние разбираме форекса/може да си направим нова тема,алтернативна-по женски/.Зная,че го можеш и изобщо си много напред в материала!
                    /извинявам се за спама в темата/

                    Коментар


                    • Старчески дом като бизнес може да бъде и печелившо зависи от размера на инвестицията. Трябва да се има предвид, че в държавните старчески домове условията вече са много добри и таксата е единствено 70 % от пенсията, независимо от размера, наскоро посетих 2 такива и направо бях изумен от условията при които живеят пенсионерите.

                      Коментар


                      • Сега реших да споделя и по-нататъшната си идея/началото вече го знаете/.
                        Ще продължа инвестицията си със строителството на няколко добре обзаведени,вкл.-качество лукс-домове за стари хора.В 5-6 квартала на столицата се изграждат такива-4-5 етажни нови сгради с всички удобства и красиво оформени прилежащи площи,след което набирам грижлив и работлив медицински персонал със съответно много добро заплащане.Разбира се,една такава дейност ще бъде освободена от различни данъци и такси,а отзвукът ще е наистина сериозен.
                        Същото мога да приложа и в посока-детски заведения.
                        Развитие на курортни комплекси с достатъчно атракции и супер-инфраструктура.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
                          Браво бе!!! Отговорите тръгнаха на зле после почна да проблясва светлина в тунела. Аз лично като създател на темата мисля също ,че например в здравеопазването има много потенциал за бизнес. Друг въпрос е ,че хипократовата клетва днешно време много не се спазва...
                          То както е тръгнало няма да останат скоро такива дето са се клели....тъй че притеснението ти ще отпадне от само себе си.
                          Ма споко, екстрасенсите и манговрачките ще се погрижат за немските пенсионери

                          Коментар


                          • Нови насоки на дискусията, докато съм отсъствала-лошо няма.

                            Дамите тук не мислят, че е имало нещо вулгарно, ако някой е споменал за свирка пред непозната дама,без за споменаването да знае неговата красива половинка.Т.е.-те /съни(тя) и val/she/ имат това мнение.Едната подсказва интуитивно нещо,а другата й приглася. Не мисля,че ако тук се появи нова участничка,то тя е конкуренция на утвърдените вече никове,но колежките очевидно не са на това мнение.Ако ги смущават нечии неангажиращи мнения и изява в определени теми,то зная,че и други колежки имат такива компетенции. Чела съм мнения на колежки в доста теми,които са запазена марка за мъжката аудитория, но защо те не пишат още-очевидно са имали подобни на моите разсъждения.Уважаеми съни(тя) и val/she,моля и вас,както мъжете тук,ако желаете толкова да ме обсъждате,правете това с лични съобщения,а се концентрирайте върху същността на темите,в които влизате.Нали едно такова предложение е достатъчно коректно формулирано?
                            Ако все пак отношението на някои от дамите е в едно направление:”да покажем на новата кои владеем мъжката аудитория” ,то някои мъже тръгват в другата посока-отричане на направен лично от тях вулгарен намек/който някои колежки ще отминат с двусмислена усмивка-всяка от нас си има свой стил за реагиране и това е нормално/
                            Именно по причината,че ми липсва чувство за хумор,не мога да не си взема бележка от думите на човека с такова забележително “чувство на хумор”.Убедена съм,че голям смях би паднал при една хипотетична ситуация,когато той /примерно/,е попаднал на самотен остров заедно с десетина непознати нему яки момчета с обратна сексуална ориентация-добри приятели помежду си,но и десетимата-от активната “гилдия”.Имат си на острова всичко в изобилие,а времето е пред тях-месеци…Така голям смях би паднал за хората, които не са оперирани от чувство за хумор,смях през сълзи ще бъде за някого,но все пак ще бъде смях!
                            И друг пример ми идва наум: съпругата на човека с чувство за хумор има моменти,в които не може да прояви чувството си за хумор-всяка минута да се смееш на нечии умни шеги-и това би дотегнало,но човекът /примерно/-веднъж месечно-минава по околовръстното,но само,за да види усмивката на лицата на някои труженички там.Те са винаги усмихнати.Винаги,но това се вижда от него само веднъж месечно,когато минава оттам.Все пак винаги са усмихнати,нали?
                            Та,дали въпросният герой може да достигне до извода,че съпругата му е оперирана от чувство за хумор?Би ли я сменил с оная,която всеки месец вижда усмихната-не оперираната,така да се каже от чувството си за хумор,кой знае?
                            Между нас казано,доста хора има,които ме карат да се смея на шегите им свободно и от сърце.Пожелавам и на вас да имате контакти и близки отношения с такива хора.

                            Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            И аз не усещам наличие на естроген, Съни.

                            Надя, все пак, ако грешим: Извинявай! ( но се съмнявам да е така )
                            Това не зная как да коментирам? Нима всички тук на всеослушание контролирате началото и продължителността на овулационните си цикли/разбира се,ако ги имате/?/извинявам се,но зная,че ги имате-усещам естрогена,който струи наоколо/
                            Last edited by nadyia; 18.11.2012, 18:27.

                            Коментар


                            • Браво бе!!! Отговорите тръгнаха на зле после почна да проблясва светлина в тунела. Аз лично като създател на темата мисля също ,че например в здравеопазването има много потенциал за бизнес. Друг въпрос е ,че хипократовата клетва днешно време много не се спазва...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Да, някои западнали санаториални места могат да се превърнат в прилични старчески домове от рода на Флорида. Не е утопия, а реална възможност. Подходящи за тази цел са Поморие, Велинград, Вонеща вода, Старозагорски мин. бани, Хисаря и други, които са в близост до голям или среден град. Предополагам, че ще е необходима сериозна политическа подкрепа, защото Германия, а и другите, едва ли ще са съгласни пенсиите на старците им да изтичат в наша посока.
                                Може и да има потенциал в тази идея. Просто да поотмине кризата, че сега точно едва ли някой ще инвестира в такова нещо.
                                Хубавото е, че Германия няма думата за това къде пенсионерите й да си получават пенсиите.

                                Коментар

                                Working...
                                X