IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8 КБ: Как бихте постъпили с тях?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сетих се за един старичък виц ....

"Един човек спечелил джакпота и една журналистка се докопала до него да му прави интервю. От дума на дума ... и последвал въпросът:
    - Какво ще правиш с толкова много пари?
    - Ами ще си платя тока, парното, сметките в бакалията, ще връщам заеми....
    - Ами другите?
    - Е, другите ще чакат ..."

Като гледам що народ ще пуска фишове - ще взема и аз да заделя 20 лв. за БГ спорта

* Ако някой хване Терминал-2 поне след 1 година да пише във форума дали му е останало нещичко

Коментар

• Аз от скоро съм се огледАл у Монголия ...
      Патриот съм, ама в момента не виждам перспектива пред България ...
      А да се праа на Дон Кихот и да излеждам, като балък ... Не мерси ...
      За жалос ...
      Ако мога - втори терминал ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Брях, ама то и фиш требе да се пусне
        Ходиха да ми пуснат фиш В играта съм. Идея нямам от колко време не съм играл Тото

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Стига бе!?!?!? Да не искаш да кажеш,че познаваш повече от един български тото милионер Че ти си обграден от супер късметлии,човече.....Еваларка бе, братче
          Не познавам спечелили от тотото милиони, но милиони могат да ти дойдат на главата и по друг начин.

Първата която видях как си живее с милионите, бе бившата ми шефка. Работих като студент в едно радио като музикален редактор, радиото е много известно и сега, та ... преди около 6-7 години тази верига от радиа бе продадена за около 5 000 000лв. Срещам се с тази жена /на пределна възраст/ и мога да ви кажа, че с тези милиони под ръка /вероятно в банка в момента/ тя си живее супер спокоен и щастлив живот, нищо не прави, само по концерти я срещам и изглежда много добре - гледа си живота с други думи.

Втората пак е жена ... моя приятелка, не живее в България, а в Швеция. Бе работлива но бедна жена, грижеше се за едни възрастни хора. Тези възрастни хора нямаха никакви наследници, самите те са пострадали от холокоста и навремето са им дали някакви обезщетения, били са ги сложили в някакъв фонд и тъй като са остарели /живяха до 90 и кусур години/ даже не знаеха колко пари имат в банката. След като починаха те завещаха старата си къща на тази жена, която по-късно откри и сметките им с страшно много пари около 1 000 000 милион евро - сметките им + парите от къщата им.

Тези пари моята позната ги пръсна с размах за глупости - точно за 2 години. В момента няма нищо ... и пак си живее предишния скромен на спокоен живот. Въобще не и пука ... въпрос на избор
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
            Ако това са 8 КБ /осем килобайта/ и ми паднат, ... ще си напиша завещанието и ще си го запиша в *.txt формат - мисля че за 8 КБ ще успея да го архивирам ... това са горе-долу две страници информация

Но ако ми паднат 8 килобимберици ... това е вече друго нещо.

І. Никой не трябва да разбере, ... особено жена ми /поне в началото/
            ІІ. Евреите са каза ли една хубава приказка, аз тях винаги ги слушам щом се отнася за пари.
            Разделят ги на три - в брой, в недвижима собственост и в инвестиции /може и злато/
            ІІІ. На мен тези пари ми са достатъчни и няма да си мръдна повече акъла на тема пари - изключвам го /акъла/ ... и се отдавам на подготовка за отвъдното. Ще се погрижа за душата си ... кой както иска да го разбира!
            Ако има нещо 100 % сигурно - е... че живота е кратък и трябва да си го изживееш разумно.

Познавам такива хора, едните си ги нагласиха и сега си живеят спокойно, другите ги похарчиха с размах ... и сега пак си живеят спокойно.
            Стига бе!?!?!? Да не искаш да кажеш,че познаваш повече от един български тото милионер Че ти си обграден от супер късметлии,човече.....Еваларка бе, братче
            Last edited by retro_69; 15.11.2012, 00:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Що искате да драснете, бе - вместо да сторите нещо за Отечеството си?

Нека и аз да река:

1 КБ ще раздам на скъпите ми хора;
              С още 1 КБ ще създам моята фондация, чрез която ще спонсорирам млади Българи да създават Български детенца;
              2 КБ на БФБ (евентуално и на други борси) при 10% дивидентна доходност с по 200 000 на година някак ще се живее, ще остават и за наливане във фондацията;
              2 КБ в имоти - няколко дома, вкл. и скромна къщица на някое топло моренце - земица колкото за една малка държавица някъде по южните предели на Родината;
              2 КБ в златце, сребърце, платинчичка, паладийчец (ще накарам Монетният двор да издялкат малко жълтици с моят образ) и в елмази.

А боко и пасмината му да внимават, щото може и да дам 0.5 КБ награда за главата на някой от тях.

Мани ги тия боклуци нещастни, нека драскат, за да видим къде ще се наиграят. Гледах един филм по нешънъл джиографик, как един мъж в Сидни си сменя крушката на полюлея, след което като слезе от стола стъпи върху едно паяче голямо колкото мравка, а то инстинктивно го ухапа и мъжа беше в кома няколко месеца и не си спомням дали го спасиха въобще! Та такива дестинации, но мерси!
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Що искате да драснете, бе - вместо да сторите нещо за Отечеството си?
                А боко и пасмината му да внимават, щото може и да дам 0.5 КБ награда за главата на някой от тях.
                Това последното - с радост, за ползу роду...

Коментар

• перпетуитет и хващам сака

Коментар

Представете си, банда - утре сутрин пускате фишченцето, а вечерта еднолично удряте джакпотът. Падат ви в рачичките 8 килобимберици, какво ще направите с тях - като инвеститори един вид?

Я - помечтайте си, че ми стана интересно?
                    Ако това са 8 КБ /осем килобайта/ и ми паднат, ... ще си напиша завещанието и ще си го запиша в *.txt формат - мисля че за 8 КБ ще успея да го архивирам ... това са горе-долу две страници информация

Но ако ми паднат 8 килобимберици ... това е вече друго нещо.

І. Никой не трябва да разбере, ... особено жена ми /поне в началото/
                    ІІ. Евреите са каза ли една хубава приказка, аз тях винаги ги слушам щом се отнася за пари.
                    Разделят ги на три - в брой, в недвижима собственост и в инвестиции /може и злато/
                    ІІІ. На мен тези пари ми са достатъчни и няма да си мръдна повече акъла на тема пари - изключвам го /акъла/ ... и се отдавам на подготовка за отвъдното. Ще се погрижа за душата си ... кой както иска да го разбира!
                    Ако има нещо 100 % сигурно - е... че живота е кратък и трябва да си го изживееш разумно.

Познавам такива хора, едните си ги нагласиха и сега си живеят спокойно, другите ги похарчиха с размах ... и сега пак си живеят спокойно.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Буквам си немедленно самолетчето за Австралия и вземам фамилито.Топлолюбив съм си.
                      Преди това си купувам 2000дка 1кат.земя тука за 2КБ за рента.
                      Там - 1 голямо крайградско ранчо за мене и още 2-3 партамента за отдаване под наем за общо 3КБ.
                      1КБ - да си джиткам на БФБ-то и австралийската такава.
                      0.5КБ - ценни метали
                      0.5 КБ - за капитал или съдружие в някакво малко местно бизнесче
                      1КБ - резерв/кеш

Ми те свършиха мамка му...Импе не останаха за плежърс пари бе
                      Ужас! Не си живял там, а ако си то наистина не те разбирам. А и при този скъп долар (АUD) трябва да си луд да отидеш там. По-добре Тайланд.
                      Апартаментите и жилищата там (Австралия) са с 60-80 % надценени според световната банка (можеш да го провериш) така че тази инвестиция надали е много навременна. Но въпрос на вкус де.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Що искате да драснете, бе - вместо да сторите нещо за Отечеството си?

Нека и аз да река:

1 КБ ще раздам на скъпите ми хора;
                        С още 1 КБ ще създам моята фондация, чрез която ще спонсорирам млади Българи да създават Български детенца;
                        2 КБ на БФБ (евентуално и на други борси) при 10% дивидентна доходност с по 200 000 на година някак ще се живее, ще остават и за наливане във фондацията;
                        2 КБ в имоти - няколко дома, вкл. и скромна къщица на някое топло моренце - земица колкото за една малка държавица някъде по южните предели на Родината;
                        2 КБ в златце, сребърце, платинчичка, паладийчец (ще накарам Монетният двор да издялкат малко жълтици с моят образ) и в елмази.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 5,0Кб в депозити в де що банки има по земните кълбета по 200б.
                          1КБ в Interactivebrokers
                          1КБ фондация НАИВНИК за БГ деца с мерак
                          500B На нуждаещи се близки и приятели
                          Кво ще правя по нататък ще мисля като приключа с шибаните стотина държави, които желая да посетя, което ще ми струва 500Б и 3 години труд

Брях, ама то и фиш требе да се пусне

Коментар

Представете си, банда - утре сутрин пускате фишченцето, а вечерта еднолично удряте джакпотът. Падат ви в рачичките 8 килобимберици, какво ще направите с тях - като инвеститори един вид?

Буквам си немедленно самолетчето за Австралия и вземам фамилито.Топлолюбив съм си.
                            Преди това си купувам 2000дка 1кат.земя тука за 2КБ за рента.
                            Там - 1 голямо крайградско ранчо за мене и още 2-3 партамента за отдаване под наем за общо 3КБ.
                            1КБ - да си джиткам на БФБ-то и австралийската такава.
                            0.5КБ - ценни метали
                            0.5 КБ - за капитал или съдружие в някакво малко местно бизнесче
                            1КБ - резерв/кеш

Ми те свършиха мамка му...Импе не останаха за плежърс пари бе

Коментар

• Много често се сблъсквам с хора, които не желаят парите защото нямали идея как да ги наместят или просто се страхуват да ги получат и да се разпореждат с тях.
                              Аз обаче, се шегувам, че ще ми стигнат на първо време да се разплатя с кредиторите и да си уредя живота , като съм измислил и система за контрол на три поколения след мен.
                              На първо място опираме до законите в БГ, които не са задоволителни за мен по отношение на контрола върху следващите три поколения от студения подземен гроб където неуютно ще се намирам. Затова на първо време бих се интересувал от закупуване на чуждо гражданство в цена няколко стотин хиляди единици чужда валута. След това - ИМОТИ, ЗЗ, злато, и петролни деривати, а за лични нужди, чист КЕШ до гроб. Останалото за поколенията след мен. С парите които съм определил за себеси трябва освен да не се лишавам от всички удоволствия на живота като усещане, хубаво е да ги накараш и те самите да се умножават до степен докато умра да не се налага да черпя от другите фондове на генетичните ми продължители.
                              Общо взето това ми са идеите.
                              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

1. Дим да ме няма от тая лайняна държава
                                2. За останалото ще мисля после

Коментар

Working...
                                X