Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8 КБ: Как бихте постъпили с тях?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОтидоха бимбериците - някакви винкели ни ги зеха...
Коментар
-
Съкрушен
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами честито, добре, че не си ударил петица, щото сигурно щеше да се самозастреляш - второ теглене плаща само 6-ците и нищо друго. Справка - http://toto.bg/index.php?lang=1&pid=32&sid=50 - реално, ако не е 6-ца, всичко друго е пунта мара, пък и шансът е един висок, висок - има-няма 1/14 килобимберици, но пък е по-висок от това да доживееш да си получиш всичко, дето си го Фнесъл на нои, така че народът играе ли, играе....
... що ли четох тази тема, да ме зарибите и да си пусна фишМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеПриемам поздравления, ... спечелих тройка от второ теглене!!!
Това е абсолютно вярно ... и съм много щастлив, ... не бях пускал тото от 10 години!!!
... винаги съм си мислил, че ми върви в любовта - затова.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеЗа сега само аз съм заявил печалбата си ... все още не съм писал на лични, щото не знам за тройката ми от второ теглене колко ще получа, ... но предложенията ги чета внимателно
Приемам идеи как да си ги инвестирам - похарча /вероятно ще спечеля едно 10 лв. ... не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеВиждам, че и конкуренция сте заформили, но дано клиента не чете БГ мама през това време. Аз му предлагам охрана на твърда цена 500К, без разходите, ако му стиска!
Приемам идеи как да си ги инвестирам - похарча /вероятно ще спечеля едно 10 лв. ... не знамМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеВиждам, че и конкуренция сте заформили, но дано клиента не чете БГ мама през това време. Аз му предлагам охрана на твърда цена 500К, без разходите, ако му стиска!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКорумпиран член на КФН може да си направи оглушки за това че някой нарича себе си Нещо си за което се изисква лиценз
Справки на личниИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВажно съобщение:
Ловък финансов консултант издирва тото-милионерин, който да му повери своите 5000 бимберици срещу 8% от чистата печалба.
Контакт - на Лични - Императорът.
Справки на лични
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Хари Потен в стаята на майните
Здравей, готин !
Аз не пия много, не водя и подкрепления, щото са ми конкуренция на пиеьето, но меза малко по-скромно, като две гризлита. Пеаонеже си на село, вярвам, че ще ми кажеш да донеса само кола и шоколадови бампоне, така ли е. Е ако сакаш ке донеса и завивки и пердета, знам ле?!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеEй, да не земете да земете Жакпота Не съм си пуснал фиш
Здравей, готин !
Коментар
Коментар