IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8 КБ: Как бихте постъпили с тях?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.pik.bg/toto-milionerat-ro...mesten-biznes/

Коментар

• Аз преди година лепнах петица, ама от първо теглене на 6/42. 1000 кинта. Ама кой ти ги дава.

Жалко таз година се надявах на 6 ама нейсе
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Отидоха бимбериците - някакви винкели ни ги зеха...
        Фолцваген намаза. Човека може да си купи 100 прилични голфа, и да му останат...

Коментар

• Съкрушен

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ами честито, добре, че не си ударил петица, щото сигурно щеше да се самозастреляш - второ теглене плаща само 6-ците и нищо друго. Справка - http://toto.bg/index.php?lang=1&pid=32&sid=50 - реално, ако не е 6-ца, всичко друго е пунта мара, пък и шансът е един висок, висок - има-няма 1/14 килобимберици, но пък е по-висок от това да доживееш да си получиш всичко, дето си го Фнесъл на нои, така че народът играе ли, играе....
          Ух, да му се не види, благодаря за уточнението, ... язък аз поканих утре приятели да ги черпя,

... що ли четох тази тема, да ме зарибите и да си пусна фиш
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
            Приемам поздравления, ... спечелих тройка от второ теглене!!!

Това е абсолютно вярно ... и съм много щастлив, ... не бях пускал тото от 10 години!!!

... винаги съм си мислил, че ми върви в любовта - затова.
            ами честито, добре, че не си ударил петица, щото сигурно щеше да се самозастреляш - второ теглене плаща само 6-ците и нищо друго. Справка - http://toto.bg/index.php?lang=1&pid=32&sid=50 - реално, ако не е 6-ца, всичко друго е пунта мара, пък и шансът е един висок, висок - има-няма 1/14 килобимберици, но пък е по-висок от това да доживееш да си получиш всичко, дето си го Фнесъл на нои, така че народът играе ли, играе....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              За сега само аз съм заявил печалбата си ... все още не съм писал на лични, щото не знам за тройката ми от второ теглене колко ще получа, ... но предложенията ги чета внимателно

Приемам идеи как да си ги инвестирам - похарча /вероятно ще спечеля едно 10 лв. ... не знам
              Споко, от 2 теглене тройки не се плащат

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                Виждам, че и конкуренция сте заформили, но дано клиента не чете БГ мама през това време. Аз му предлагам охрана на твърда цена 500К, без разходите, ако му стиска!
                За сега само аз съм заявил печалбата си ... все още не съм писал на лични, щото не знам за тройката ми от второ теглене колко ще получа, ... но предложенията ги чета внимателно

Приемам идеи как да си ги инвестирам - похарча /вероятно ще спечеля едно 10 лв. ... не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Виждам, че и конкуренция сте заформили, но дано клиента не чете БГ мама през това време. Аз му предлагам охрана на твърда цена 500К, без разходите, ако му стиска!
                  Що бре, родната полиция го пази

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Корумпиран член на КФН може да си направи оглушки за това че някой нарича себе си Нещо си за което се изисква лиценз
                    Справки на лични
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Важно съобщение:

Ловък финансов консултант издирва тото-милионерин, който да му повери своите 5000 бимберици срещу 8% от чистата печалба.

Контакт - на Лични - Императорът.
                      Корумпиран член на КФН може да си направи оглушки за това че някой нарича себе си Нещо си за което се изисква лиценз
                      Справки на лични

Коментар

• Спечелил

Приемам поздравления, ... спечелих тройка от второ теглене!!!

Това е абсолютно вярно ... и съм много щастлив, ... не бях пускал тото от 10 години!!!

... винаги съм си мислил, че ми върви в любовта - затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          ...Хари Потен в стаята на майните

Здравей, готин !
                          Ти нале щеше да оркиНИЗИРАШ инвестироска среща у вазе бре?
                          Аз не пия много, не водя и подкрепления, щото са ми конкуренция на пиеьето, но меза малко по-скромно, като две гризлита. Пеаонеже си на село, вярвам, че ще ми кажеш да донеса само кола и шоколадови бампоне, така ли е. Е ако сакаш ке донеса и завивки и пердета, знам ле?!
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Важно съобщение:

Ловък финансов консултант издирва тото-милионерин, който да му повери своите 5000 бимберици срещу 8% от чистата печалба.

Контакт - на Лични - Императорът.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Отидоха бимбериците - някакви винкели ни ги зеха...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Eй, да не земете да земете Жакпота Не съм си пуснал фиш
                                ...Хари Потен в стаята на майните

Здравей, готин !

Коментар

Working...
                                X