IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8 КБ: Как бихте постъпили с тях?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eй, да не земете да земете Жакпота Не съм си пуснал фиш

Коментар

• Импи, какъв е курсът на бимберицата към левчето ?
      - Ориентировъчно, пор фавор

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        дребна душичка...но защо ли не съм учуден......
        Ами при този ръст на престъпноста, какво да правя, герберончо? Дори и онбашията ви Цвинокио призна, че България е рай за организираната престъпност!

Коментар

• Мисъл

Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
          Нищо странно няма в това. Човек повече от всичко има нужда от цел в живота. Ако целите ти са вещи, в един момент минаваш през повечето от тях и установяваш че нямат тази стойност която си си представял. Пълно разочарование. Познавам и аз доста такива.
          Но познавам и доста хепи хора с пари. Разликата е че са усетили кои са по-важните неща - семейство, приятели, самоуважение и умения. Парите са приятно нещо, но най-хубавото което може да направят за теб е да те накарат да не мислиш за пари.
          Парите не са най-важното ... но ... действат добре на нервите
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            1. Дим да ме няма от тая лайняна държава
            2. За останалото ще мисля после
            дребна душичка...но защо ли не съм учуден......

Коментар

• . Парите са приятно нещо, но най-хубавото което може да направят за теб е да те накарат да не мислиш за пари.

Напълно съгласен!!!! Това е най най полезното нещо от тях!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
                Аз доста често се срещам с милионери. Мога много много да говоря на тази тема. Най странното е че повечето от тях са нещастни....
                Нищо странно няма в това. Човек повече от всичко има нужда от цел в живота. Ако целите ти са вещи, в един момент минаваш през повечето от тях и установяваш че нямат тази стойност която си си представял. Пълно разочарование. Познавам и аз доста такива.
                Но познавам и доста хепи хора с пари. Разликата е че са усетили кои са по-важните неща - семейство, приятели, самоуважение и умения. Парите са приятно нещо, но най-хубавото което може да направят за теб е да те накарат да не мислиш за пари.

Коментар

• Още мечтатели

Копират ни темата

http://dnes.dir.bg/anketa.php?id=369

вижте какво е отговорил българския народ

22.38% - Ще даря за благотворителност
                  20.44% - Ще замина на дълго пътешествие
                  16.51% - Ще купя апартамент/ къща
                  14.21% - Ще започна собствен бизнес
                  10.69% - Не играя хазарт с държавата
                  8.73% - Ще напусна работа
                  7.04% - Ще харча до дупка

Туй първото не го вярвам, ама може и някой да дари нещо примерно 0,1 % от парите колкото да си утеши гузната съвест

а третото е класиката за българина ... инвестициите му се изчерпват до купуване на апартамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
                    Аз доста често се срещам с милионери. Мога много много да говоря на тази тема. Най странното е че повечето от тях са нещастни....
                    Щот се чудят как да ги изхарчат горките

Коментар

• Да - вече сме 1 КБ нагоре.

Кво пра`йм?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз доста често се срещам с милионери. Мога много много да говоря на тази тема. Най странното е че повечето от тях са нещастни....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Ставам гражданин на света-как какво!
                          Подкрепят с две ръце. Не бих прекарвал повече от 6 месеца никъде. Света е голям, живота е кратък, няма да стигне времето да разгледам всичко.
                          А като инвестиция бих вкарал половината в бизнеса си, другата половина в злато и зелен кеш.

Коментар

• Ставам гражданин на света-как какво!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                              Да се смени името на темата, че доколкото разбрах джакпота е оцелял отново

"Джакпотът отново оцеля, достига рекордните над 9 млн. в неделя"
                              Сега разбирам и се включвам в качамака тука,
                              Значи имам проблем - как да постъпя с двата лева, които спестих като не пуснах фиш. Имам и 3 дена за размисъл мисля, че.

Поздрави на спестителите като мен.

Коментар

• Императоре, трябва да се смени името на темата с 9КБ

Да се смени името на темата, че доколкото разбрах джакпота е оцелял отново

"Джакпотът отново оцеля, достига рекордните над 9 млн. в неделя"

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Представете си, банда - утре сутрин пускате фишченцето, а вечерта еднолично удряте джакпотът. Падат ви в рачичките 8 килобимберици, какво ще направите с тях - като инвеститори един вид?

Я - помечтайте си, че ми стана интересно?

Коментар

Working...
                                X