Eй, да не земете да земете Жакпота Не съм си пуснал фиш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8 КБ: Как бихте постъпили с тях?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедребна душичка...но защо ли не съм учуден......
Коментар
-
Мисъл
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеНищо странно няма в това. Човек повече от всичко има нужда от цел в живота. Ако целите ти са вещи, в един момент минаваш през повечето от тях и установяваш че нямат тази стойност която си си представял. Пълно разочарование. Познавам и аз доста такива.
Но познавам и доста хепи хора с пари. Разликата е че са усетили кои са по-важните неща - семейство, приятели, самоуважение и умения. Парите са приятно нещо, но най-хубавото което може да направят за теб е да те накарат да не мислиш за пари.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение1. Дим да ме няма от тая лайняна държава
2. За останалото ще мисля после
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнениеАз доста често се срещам с милионери. Мога много много да говоря на тази тема. Най странното е че повечето от тях са нещастни....
Но познавам и доста хепи хора с пари. Разликата е че са усетили кои са по-важните неща - семейство, приятели, самоуважение и умения. Парите са приятно нещо, но най-хубавото което може да направят за теб е да те накарат да не мислиш за пари.
Коментар
-
Още мечтатели
Копират ни темата
http://dnes.dir.bg/anketa.php?id=369
вижте какво е отговорил българския народ
22.38% - Ще даря за благотворителност
20.44% - Ще замина на дълго пътешествие
16.51% - Ще купя апартамент/ къща
14.21% - Ще започна собствен бизнес
10.69% - Не играя хазарт с държавата
8.73% - Ще напусна работа
7.04% - Ще харча до дупка
Туй първото не го вярвам, ама може и някой да дари нещо примерно 0,1 % от парите колкото да си утеши гузната съвест
а третото е класиката за българина ... инвестициите му се изчерпват до купуване на апартамент.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнениеАз доста често се срещам с милионери. Мога много много да говоря на тази тема. Най странното е че повечето от тях са нещастни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСтавам гражданин на света-как какво!
А като инвестиция бих вкарал половината в бизнеса си, другата половина в злато и зелен кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеДа се смени името на темата, че доколкото разбрах джакпота е оцелял отново
"Джакпотът отново оцеля, достига рекордните над 9 млн. в неделя"
Значи имам проблем - как да постъпя с двата лева, които спестих като не пуснах фиш. Имам и 3 дена за размисъл мисля, че.
Поздрави на спестителите като мен.
Коментар
-
Императоре, трябва да се смени името на темата с 9КБ
Да се смени името на темата, че доколкото разбрах джакпота е оцелял отново
"Джакпотът отново оцеля, достига рекордните над 9 млн. в неделя"
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПредставете си, банда - утре сутрин пускате фишченцето, а вечерта еднолично удряте джакпотът. Падат ви в рачичките 8 килобимберици, какво ще направите с тях - като инвеститори един вид?
Я - помечтайте си, че ми стана интересно?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар