Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи кажи на някой от Разлоч, че има нещо общо с Банско и съм сигурна, че бъдеш замеряна с камъне и дърве по целият път /от Разлог до Банско, естествено/къв е тоз местен шовинизъм, Пирина ли си делят
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи кажи на някой от Разлоч, че има нещо общо с Банско и съм сигурна, че бъдеш замеряна с камъне и дърве по целият път /от Разлог до Банско, естествено/
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТънъмъ, че Разлог си е на една ръка разстояние от Банско и от тез пронашенци
уфф, как ми отворихте работа с таз капама))
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Греъм, разгледах началото и да напомним за създателите на темата - Цезар и Любимец13)
Наздраве момчета)
Смехурко, АБС, Браън, Хан Крум, Пепи, имаше и една пантерка, барманка, ...да не изреждам
видях и това от Боби75
а що няма кръчмарски песни тук ?
100 кила ракия давам
само теб да притежавам
еееех
Дали пишат още под някой ник)
Поздрави на всички)
видях си и първото парче пуснато в кръчмето)
http://www.youtube.com/watch?v=dYTqz...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеоххх, как можахте таз капама така образно да я изтипосате, кааак можахтеее
освен в Банско не се сещам да я правят някъде
и зеле нямам ....направо ще се разплача)
Имах колега от Разлог. Като се събереше с един негов градски и като започнеше обмен на информация, имах чувството, че съм преминала държавната граница - неизвестно в коя посокаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи зеле нямам ....направо ще се разплача)
Чудеса направих предния уикенд със зелеви листа в буркани
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНогу.И от двете.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПроверено! Поне от към вина и ракии. За храната имам известни резерви. Влез им в сайтаИ това ще мине ...
Коментар
Коментар