If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нивгаш не казвай нивгаш. Веднъж на Албена се прайхме, прайхме на велики с Бакарди, накрая като се метнахме с рома от олинклузива на сутринта идея нямахме за предната вечер Само си спомняме, че бармана ни наля ром в двулитрови бутилки от пепси преди да затвори))
Бе, нии само ви пробваме дали сте у кондиция. Притрябвало ни е да плащаме данъци, да вземаме управленски решения и да плащаме заплати на персонала.
П.П. Грог Косатка е една чаша ром с една капка чай
Чай?!?!? Си болна нещо грип ли? Червен ром с капка бел става ли?
Питале един достолепен жентълмен
- Коко е първото нещо, дет ще построиш на необитаемия остроф ?
- Два бара !!!
- ???
- единия е барот, дето ще си пия питието, а другея е барът, дето кракат ми нема стъпи !
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ако не стигне може и нЕкой да те сгрее ама въпросът беше за самоуправството дет'се каните да напраите.
Бай дъ уей к'во е косатка, скюзми мойто невежество.
Бе, нии само ви пробваме дали сте у кондиция. Притрябвало ни е да плащаме данъци, да вземаме управленски решения и да плащаме заплати на персонала.
П.П. Грог Косатка е една чаша ром с една капка чай
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
То като обърна две Косатки, въпще не ме требва парно, бре. Гадняри, гадни
Ако не стигне може и нЕкой да те сгрее ама въпросът беше за самоуправството дет'се каните да напраите.
Бай дъ уей к'во е косатка, скюзми мойто невежество.
Тъй,тъй ... давнос, мавнос .... к'ви пет левъ...Зимата у техното сепаре нема да пускаш парното.
В тоа рет на мисли,
намирам за редно да се сберем на живо да изпием по некоя-друга бира ...
кат едно време ...
У хода на дискусията ша определим място и час ...
Ъ ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар