Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениепффф, това си беше реклама
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМалииии тая вечер кат ша му удара едни ракии ша са направа на самурайThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеУфффф, доходи ми се нейде с топла водица за старите кокали и вино с яки мезета
Представяте ли си.... Горещ басейн, капама, червено вино, сняг ...... Даже салфетки не трябват
долавяш ли аромата им?
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеУфффф, доходи ми се нейде с топла водица за старите кокали и вино с яки мезета
Представяте ли си.... Горещ басейн, капама, червено вино, сняг ...... Даже салфетки не трябват
Коментар
-
Наздравеее!
п.п. аз обаче си мисля за свинско, винско и кисело зеле хъх каква стръвница съм станала
греяно винце..
а това е специално за Бенжи
Говори бай брадър... Колчи, де се криеш бре пилЬеLast edited by artemida_sofyanska; 01.11.2012, 17:34.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеот създаването й, това ми е любимото кръчме ))
колко сълзи и радости е видяло )))Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....уффффф.....абе тази вечер от едната,утре другата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа днешното питие се колебая между ракия Бургас 63 и Сливенска перла.
Приемам препоръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа днешното питие се колебая между ракия Бургас 63 и Сливенска перла.
Приемам препоръкиИ това ще мине ...
Коментар
Коментар