If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Розовата роза е също символ на прикрити чувства
Вкусно домашно ..., ама бяло вино. "Ой, ти бяло вино що не си червено!?"
Кат ви харизаха домашно вино, що ви не харизаха и домашна пъстърмъ!?
На 'аризан кон зъбите не се гледали по-добре с нещо отколкото без нищо налЕ ей го магазинЯ отивам да взема червено щом ти е на сърце
цялото си е за теб
това също
пък за китките слушай.. повечето хора не знаят и не се интересуват, обаче аз като знам предпочитам да взема мерки овреме, щото знае ли човек може да попадне на някой, който също разбира и... Ох стига съм писателствала глупости и тези са само за теб! Миллион Алых Роз
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Китките не са червени щото червеното символизира либоФ, пък ние изпитваме симпатии тукинка един към друг си мисля
Виното е бяло, понеже е вкусно домашно от бяло грозде (такова ни харизаха)
А пастърмичка няма щото по последно инфо я правели от магарешко, било най-еФтино за кило
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да допълня мрънкането... :
Защо танцьорката е облечена... и филетата са дебело нарязани... ?
Тази вечер никакви наздравици...
Танцьорката е облечена, за да може да фантазираш какво би било ако... филетата са специален поздрав от Бай Ганьо (сещай се за вица - ТенкЮ) и как без наздравици като има празник как няма да го празнуваме, ейййй
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Ся, днес мий криво / Бенджи и Чичо си виновни/!
Що розите са розови, а не червени ... и виното що е бяло, а не червено ... и що в платото няма кайзер пъстърмъ!?
Наздраве!
Китките не са червени щото червеното символизира либоФ, пък ние изпитваме симпатии тукинка един към друг си мисля
Виното е бяло, понеже е вкусно домашно от бяло грозде (такова ни харизаха)
А пастърмичка няма щото по последно инфо я правели от магарешко, било най-еФтино за кило
Що розите са розови, а не червени ... и виното що е бяло, а не червено ... и що в платото няма кайзер пъстърмъ!?
Наздраве!
Да допълня мрънкането... :
Защо танцьорката е облечена... и филетата са дебело нарязани... ?
Тази вечер никакви наздравици...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар