Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Как е в кръчмата..?
Дойде си времето на депресионното пиянство.....Дъждовно, мрачно, подтискащо сетивата....Пийнах 50 гр и се надам утре да мога да стигна до вилата, че днес само на сън го давах...
Щото след микроинсулта и маикроинфаркта го давам по - спокойно - само за две неща си мисля вече...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВреме е за нещо Специално!...След червено вино,какво му трябва на човека освен Загорка...
Извън темата - ето нещо по страшно от тунелите на Витиня!.....
https://www.youtube.com/watch?t=56&v=luFgV4nuSxc
ПС:Тез миндерчета по долу другояче ги разтълкувах,ама нейсе - както би казал Бай Ганьо!
Миндерчето е в полукръг, така да се каже. Като седнем ще наподобяваме онези момци от Камелот
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Време е за нещо Специално!...След червено вино,какво му трябва на човека освен Загорка...
Извън темата - ето нещо по страшно от тунелите на Витиня!.....
https://www.youtube.com/watch?t=56&v=luFgV4nuSxc
ПС:Тез миндерчета по долу другояче ги разтълкувах,ама нейсе - както би казал Бай Ганьо!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ..., Бенджито е спелиолог или спилеолок или както там му беше точната думичка
Фпечатлена съм
Освен тва, на ОНАЯ слимка и беше скапан ракурса и беше праена със скапана апаратка ...
дА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ, как го събра тоз хол у тая барака дето я показа преди време, умът ми не го хасимилира!?
Иначе - миндерчето е твърде добро. Ще ни събере цялата дружина.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУф мъ, ТНМъ...
ОНОВА, е само за парлама.
Само вхот.
Сичко друго е пудзимята !!!
По-топло е !!!
Фпечатлена съмПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ, как го събра тоз хол у тая барака дето я показа преди време, умът ми не го хасимилира!?
Наздраве!
ОНОВА, е само за парлама.
Само вхот.
Сичко друго е пудзимята !!!
По-топло е !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАре другари у новия хол във вилата на Стария Бен, р'ийш ли ....
!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Make love, not war ....
http://www.gnezdoto.net/fotorazkaz/9...t-na-jivotniteLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре де, примамИхте ги ....
По-точно.
НО СТИГА, за футбола.
ДА ПИЕМ !!!
Сипвам... кой, какот желае коремът и душата и сърцито мУ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЕ СМЕ КРАЛИ никого от НИКЪДЕ...
Играчите САМИ са положиле Подписа сИ !!!
НЕ ме дрАзни ...
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар