If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ги беше правила по рецептата дето ми я казаха, аз експериментирах и веднага споделих с Форума...нямаше да те боли глава.....( с аспирин )
пп Гледам Лелчето се появила в нормално време.....Тва 1-2 ч през нощта, за слушане на Металика ли е...?
А бе, нали и аз написах, че аспирина в туршиите го слагам против последващо главоболие, ама на - на киселите краставички не слагам и сега си патя.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
От туй приказнато в момента съм с температура, кашлица и цепеглав.
Имам подозрение, че цепеглава е от киселите краставички, с които замезвах греяната ракия, но ... тепърва ще правя разследване.
Наздраве!
Ако ги беше правила по рецептата дето ми я казаха, аз експериментирах и веднага споделих с Форума...нямаше да те боли глава.....( с аспирин )
пп Гледам Лелчето се появила в нормално време.....Тва 1-2 ч през нощта, за слушане на Металика ли е...?
От туй приказнато в момента съм с температура, кашлица и цепеглав.
Имам подозрение, че цепеглава е от киселите краставички, с които замезвах греяната ракия, но ... тепърва ще правя разследване.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве пичове и мацки...!
Бъзикате се с "дъртото", но както казва един приятел - Вие на моето ще дойдете, аз на вашето "тц".....
Днес голкям кеф на вилата - топло и слънчево.....Прекрасно допълнение към двете благинки.....
Обадиха ми се , че ракията е сварена - двоен припек, точно според прогнозите - 10 л....
Не е станала много готина, та с почерпката ще почакам до следващата година......
А питаш ли някои фенове,на които им остава празната надежда,че Клопатаря,че направи мърситата шампиони ,а фалиралата гриша ше вкара цдна-то в А група ?!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар