If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тракащия, хабсолютно съм съгласен с теб....
Пих 50 гр уиски за отпускане на края на една среща и сега отивам за БИРА....
Щот без бира, животът спира....
пп Малко се чувствам неудобно от меренето на питиетата снощи.....Без да искам...
Това не е моето питие, но го имам от година вкъщи и чак снощи, като му търсих снимката, разбрах че е за Грую ( демек, скъпо и класно)
Наздраве !
Мерси, чичо, пробвал съм го, вярно е класно, няма да сгрешиш
Аз вчера бях с 2 повода - една приятелка, дето още няма 30, си взе ипотечен кредит за 30 години, па е и с един главоч, като преди това се разведе с друг главоч и не и увира акъла, та почерпи и аз пих от мъка, като знам какво я чака.
Пък после на един специален човек му се родило чавенце, та и той почерпи и къпането на децата вечерта беше голям купон
Сега отива за принцеса с айрян и те така
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Много сте се пропили днес. Студът ви върна при крепките напитки. Докато аз се лашках по влакове и броях мухите, не, ами разни буболчки досадни. Пък някои пропуснали да говорят с Ватикана. Сигурно от П2 са им се обаждали. Да питат имат ли нужда от пари. Потвърдено - винаги има нужда от лесни пари. После ще му мислят.
Обаче, съкровище ... изключително много ме мързи и не ми се рови в нета, да проверя на коя географска дължина сме се намирали с теб, когато сме си напълнили чашите с еликсира.
Наздраве!.
Абе к'во ти пука.Нека се мъчат статистиците .... Наздраве с те т'ва те.
Бенджи, един господин, с когото ние заедно с теб споделяме предпочитанието към определен вид алкохолно питие, е казал, че във всяка един час от денонощието някъде е 17 часа и съответно е време за по едно питие /цитатът не е точен, карам го по спомен/
Обаче, съкровище ... изключително много ме мързи и не ми се рови в нета, да проверя на коя географска дължина сме се намирали с теб, когато сме си напълнили чашите с еликсира.
Наздраве!.
Аз изчезвам на разходка...Слагам бира в джоба, връзвам една пържола на въже и тръгвам....Ако се хване нещо ще е добре,, ако не, пак добре, ще си спестя излагацията....
Няма такова жиотно от женски пол.....
Музика, танци, сладки приказки и цветни и безцветни камъчета са необходими , но недостатъчни условия за "прагматизъм.."
наздраве !
Това, че някои дами позволяваме на мъжете да се чувстват джентълмени в наше присъствие, съвсем не означава, че ни е тръшнала романтиката.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз съм прагматик. Като има хапване и пийване, може да мина и без разни лирически отклонения.
Наздраве!
Няма такова жиотно от женски пол.....
Музика, танци, сладки приказки и цветни и безцветни камъчета са необходими , но недостатъчни условия за "прагматизъм.."
Коментар