Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСелски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....
Много ми е гот ...
Преди време Тракащия ме обвини, че вкарвам политиката в Кръчмата с предположението, че в МУ ще се намерят злоопотреби за милиони.....
Сега си пия 3 х 30 от божата справедливост..и да се свети името Цацарово...
Сега ако Академиците намалеят с един и се захване и един друг МУ, дето си строи яхтени пристанища, ще мина на 4х30 и ще се пропия от кефффф....
Наздраве на всички, дето си спим спокойно !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ихаааа, баш това ми се хапваше, хем мешано та мешано, хем с рохко яйце за капак)
Наздраве на целокупната Кръчма)
едно разстояние време и това) https://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk
п.п....Чичо, съвсем на партизанин си замязал ...нищо не ти разбрахсрещи с крави или бици ... ейй, голямо МУ
Коментар
-
Селски домати...сладки, сладки като мед....Това е мезето за ракийка разредена с лед....
Много ми е гот ...
Преди време Тракащия ме обвини, че вкарвам политиката в Кръчмата с предположението, че в МУ ще се намерят злоопотреби за милиони.....
Сега си пия 3 х 30 от божата справедливост..и да се свети името Цацарово...
Сега ако Академиците намалеят с един и се захване и един друг МУ, дето си строи яхтени пристанища, ще мина на 4х30 и ще се пропия от кефффф....
Наздраве на всички, дето си спим спокойно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкровище, пак си сменил интериора на пещерата. Личи си, че правиш пачки ... хмм, на борсата, де
Наздраве!
Т'ва е под наем
...а и аз не съм от печелившите тия дни ... само Албенка малко ми донесеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре, че имам изискано възпитание и съм твърде деликатна в изказа, щото в противен случай таквиз неща бих ти написала ...
Наздраве!Затварям очи. Дали от срам или да визуализирам фантазиите. А ти не се вживявай по чуждите квартири. Наздраве за мом...четата, дето ползват твърдо ложе без да се изложат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМного твърдо, бе. И леглото ли вече ще е еко. Ако ще е еко, с гъши пух да е.
Наздраве!
П.П. Не видиш ли татамито, което е опряно на леглото?
Last edited by tnm; 29.09.2016, 21:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака,все си мисля,че ги знаеш езиците,а синоними на думата -пийне,колко щеш
Преди години племенницата ми се омъжи за момче англичанче. С чартърен полет се изсипаха едно стадо британци и направиха върло напиване в Трявна.
Най-готин беше зетят на племенницата - шотландец, който цяла вечер разнасяше в едната си ръка чаша с ракия, а в другата - бира.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар