Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
:Мдъъ! По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието отърва копането. Пък може и да не е. Сега ще му потърся дъждобрана.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениетуй не е за закуска бре,дайте кавеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
НаздравеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
На нивата в неделя ....
Твоят познат нещо се объркАл....
Вече ми минават мисли да се махам от "леката работа на бюро"......(Може да е от лошото време....)
пп Португалките не са готини...
пп Таз сутрин в метрото гледам една мацка..( гледам а не заглеждам...)
Руса коса с червеникави краища ...Сигурно означава нещо....Аз имам тълкуване, но оставям да пофантазираш наволя...
Наздраве!
П.П. Последният писък на модата при дамските фризури е два контрастни цвята на косата..Last edited by tnm; 10.03.2017, 20:58.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
И аз съм ходил у Гон Конг,требе да знаеш,че драконите и горилите са тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Грую, то зависи от смеската. По големите градове и курортите може са хубавки. АмаЧичин бега на село при лозята, да пробва селското гурме. Там като му се озъби некоя местна и забравя и гурмето, и пиенето, и шаването. Та си седи в къщи. Като теб. Кой знай къф дракон ти взел страха в Хонг Конг. Некоя сестричка на Кинг Конг.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Португалките са супер - имам си една теория, че колкото е по-бедна една страна, толкова са ѝ по-хубави жените - чиста физиология, щото просто няма как да надебелят, ама морето им (т.е. океанът) е доста студен, даже и в Мадейра по това време на годинатаИначе си изпуснАл, че не си там сега, вместо у нас - аз преди 2 години бях в Хонг Конг по това време, преди 3 - в Дубай, а миналата и сега - на дъжд и студ у нас
Наздраве за топлите спомени
Коментар
-
На нивата в неделя ....
Вече ми минават мисли да се махам от "леката работа на бюро"......(Може да е от лошото време....)
Руса коса с червеникави краища ...Сигурно означава нещо....Аз имам тълкуване, но оставям да пофантазираш наволя...
Коментар
-
На нивата в неделя ....
Иначе си изпуснАл, че не си там сега, вместо у нас - аз преди 2 години бях в Хонг Конг по това време, преди 3 - в Дубай, а миналата и сега - на дъжд и студ у нас
Наздраве за топлите спомениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар