If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абърдийнците са пак габровци, ама изгонени от хабитата поради разточителство.За назидание, дето се вика.
Наздраве!
Остракирани от твоите деди. Е, нема ли има амнистия? Сега с тия залежи в Северно море имат право да откопчат горното копче, макар оттам да избега топлото.
Крайно време е да почерпиш две,три, четири дюлевици, за да може вникнеш в персонажите и да визуализираш прототипите. Щото висиш откъм художествената измислица.
Ти май искаш да ме пратиш да изследвам дантевия ад...Там дето се гърчат цициите....
Крайно време е да почерпиш две,три, четири дюлевици, за да може вникнеш в персонажите и да визуализираш прототипите. Щото висиш откъм художествената измислица.
Това беше неразбрано от мен сравнение.....
Сега ми се проясни.....Не знам какво виси по снимките ти....Може би езикът ти, който се вее между дупките на чейнето....
Що му викам на Чиче, че е сукулент? 2х30 и почва да вика Наводнение!" Да не говорим там за първата снимка увисналия.
Това беше неразбрано от мен сравнение.....
Сега ми се проясни.....Не знам какво виси по снимките ти....Може би езикът ти, който се вее между дупките на чейнето....
Коментар