If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя теб те кани, бе, будала. Но щом се отказваш, съм готов се жертвам. Амка, прати билета на мен и чакай в каютата. С бутилка шампанско, че да нямаш повод затриеш мнението ми.
Да, бе!!! Кога другите прехвърлят 50 години - моите съболезнования, ама кога иде реч за 4i40 - само най-добри благопожелания.
Ква е таз дескриминация!?
Наздраве!
Ама, Чиче на 38, бе. Поне още 7-8 години ще е на толкоз.
Проооотеееестииииираааам! На Чиче за остаряването само най-добри благопожелания! Да гледа на булките кротко и успивно! Да съкрати 2х30 само на 30. Да намали ударния работен ден от 12.00.00 на 11.59.58. Какъф съм благопожелател, а? Моля заповедайте, наредете се и останалите!
Да, бе!!! Кога другите прехвърлят 50 години - моите съболезнования, ама кога иде реч за 4i40 - само най-добри благопожелания.
Ква е таз дескриминация!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ...
Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Наздраве !
Чиче, рожденик ли си бил? Аа, овен начи. Смело с рогата напред. Другите пожелания са по-долу.
Мойте съболезнования / както казва Trakatrak' /!
Наздраве!
Проооотеееестииииираааам! На Чиче за остаряването само най-добри благопожелания! Да гледа на булките кротко и успивно! Да съкрати 2х30 само на 30. Да намали ударния работен ден от 12.00.00 на 11.59.58. Какъф съм благопожелател, а? Моля заповедайте, наредете се и останалите!
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ... Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Наздраве !
Мойте съболезнования / както казва Trakatrak' /!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро и от мен !
В последно време съм като дневален - дремя 2 часа, после бодърствам, после гледам телевизия.....Мъка ...
Остарях с още една година и вече сън не ме лови ...
Коментар