Наздраве на всички които още допиват от неделята след изборите))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Затова сядайте винаги при младички сервитьорки. Най-много шамар да ви забършат. Наздраве за звучните шамари със свирки /живи свирни/!
П. П. Кака още се не усетила какво й намеквам за оптиката. Слава Богу!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Можело е и друг конфуз да се получи...
Ако в даден ресторант са наели и предлагат /доста често/ музиката - вокал и оркестър от 3-4 души, то на менюто им задължително е отбелязано "Жива свирка!"...
Та, ако "българчето по душа" - келнер - е наистина някое новопостъпило българче, а ти се позаинтересуваш, дали предлагат жива свирка - е възможно да се получи сакатлък от вида: "Няма - не искам!" ....))
П. П. Кака още се не усетила какво й намеквам за оптиката. Слава Богу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Навремето бях командировка в Скопие. Закусваме в хотела и на капучиното му викат бело кафе. Та една сутрин неразбудил се, викам дайте едно бело млеко. Келнерът, явно българче по душа, веднага почна ме бъзика, че млекото си е бело и млеко си ми донесе. Пък аз си мълча за грешката, че вече го бе донесъл. Требваше да му кажа, кафево млеко че искам. Кой знае кво щеше ми донесе?
Можело е и друг конфуз да се получи...
Ако в даден ресторант са наели и предлагат /доста често/ музиката - вокал и оркестър от 3-4 души, то на менюто им задължително е отбелязано "Жива свирка!"...
Та, ако "българчето по душа" - келнер - е наистина някое новопостъпило българче, а ти се позаинтересуваш, дали предлагат жива свирка - е възможно да се получи сакатлък от вида: "Няма - не искам!" ....))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Провидението ща на запази, щото придаваме колорит на Кръчмата.
Наздраве!
Коментар
-
В кръчма без злополуки не може. Но пияния Господ го пази. А вазе полупияндета Кой ще опази???
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Полугосподите..... демек богините....Кът падаме, да падаме на меко....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеmorgen
мляко с нес -за продухване на тръбите
Коментар
-
В кръчма без злополуки не може. Но пияния Господ го пази. А вазе полупияндета Кой ще опази???
Полугосподите..... демек богините....Кът падаме, да падаме на меко....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеmorgen
мляко с нес -за продухване на тръбите
- Добро утро! - каза пациент, по погрешка свален в моргата.
- Бе кво утро, бе... тук е моргата.
- Ми гутен морген тогава!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ааа, не!!! Не може всеки по своему. Напиването е работа в екип. Самостоятелното такова клони към алкохолизъм.
наздраве!
Коментар
Коментар