Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
У другите бърлоги пребивават и други обитателЕ. А дебелото псе така си облизва паничката, че дори молекула, не - дори атом от храната му не остава неизяден.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Вкусното е полезно. Стига да не се прекалява. Сланинката на котлета бъкана с добър холестерол и чисти плаките. А в капамата се слага зеленчук, че да компенсира и балансира. Сложил съм гъби половин кило, картофки, ориз, пера от пресен лук, глава почти млечен чесън 30-40 лозови листа нежни (като теб), морковки, майданоз. За месните продукти не пиша, че някои може те скандализират. Единствената грешка, че като доби убав вкус, постен почти, реших да добавя оливце, та после го събирах с лъжица. А като се черпиш продължително е добре да си подкрепен утвърдително, та да не те отнесе некое атмосферно течение кога се вдигнеш от масата. Пък ако има и танци, въх-въх-въй, та на танци не се впускай пил-недоял. То е като на борсата, меракът се повдига със сухото, което си готов да натопиш в течението.
Да, ама той понеже зодия Коч и не мое някви си там машинарии да му дават тон в живота, реши че през Шипка ще минава и по разни пътечки без табелки ще кара. Та, на отиване си припомних Родината, че да продължа да си я обичам - шест часа и горница време.
У неделя бяхме мнозинство - аз и GPS- а. Прецапахме половината България през две магистрали, няколко скоростни пътя и сравнително бързо се приземихме в хабитата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
За трима души - три съдиомиялни?! Ти си върха на съдиомиялната система и перачница. Интересно, кой мие паничката на дебелото псе? Или то е научено да си я облизва.
Ох, днеска ме чака дояждане. Който си нема дебело псе, сам се бори. Добре че една дебела котка наоколо, а вчера компаниите обединени със съседите у съседите. Наздраве за извъндомашното празнуване!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Стига с тия мазнотии, после пак ще ревете кой къде го боли, цяла седмица, морковки, майданоз. За месните продукти не пиша, че някои може те скандализират. Единствената грешка, че като доби убав вкус, постен почти, реших да добавя оливце, та после го събирах с лъжица. А като се черпиш продължително е добре да си подкрепен утвърдително, та да не те отнесе некое атмосферно течение кога се вдигнеш от масата. Пък ако има и танци, въх-въх-въй, та на танци не се впускай пил-недоял. То е като на борсата, меракът се повдига със сухото, което си готов да натопиш в течението.
Коментар
-
Подкрепям леля!! На мен жлъчката ми се обажда ако се наложи по-дълго време на мазнотии и може би по-добре така, понеже да се получава естествена регулация,- вече си познавам границата и успявам да я контролирам, май в нашия род тоя орган е предразположен да алармира по някакви незнайни все още генни причини))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака е забравила как се мият чинии. Щот има 3 /три/ броя съдомиялни - по една във всяка бърлога, в която се задържам повече от седмица у годината.
Наздраве!
П.П. Това не е среща на випуска, понеже на събитието се присламчват и няколко навлека, де не са били в потока. Тея срещи ги правим няколко пъти в годината, че да тормозим колкото е може повече хора с организирането им. Което ме подсеща, че фчера изтеглих късата клечка. Следващата среща ще е в хабитата.
Ох, днеска ме чака дояждане. Който си нема дебело псе, сам се бори. Добре че една дебела котка наоколо, а вчера компаниите обединени със съседите у съседите. Наздраве за извъндомашното празнуване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тнм, пусни едно теленце на воля и за срещата ще имаш 100 кила месо....Надявам се да стигнат ....
пп Знае ли човек..Квито сте юнаци на масата, може и едно глиганче с международна награда за бивни да добавите....
Наздраве !
Преди бяха хубави хора - хапваха, пийваха и така нататък. На миналата среща забелязах някакви отклонения - бяха почнали да разисква лекарства, лечебни процедури и доктори.
А сега половината не пиеха твърд алкохол, по цяла вечер разнасяха туби с бяло вино, похапваха разделно и споделяха кой колко кила е свалил. УжасТ.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеОхх, черпавате се, а? А кой после мие чиниите? Онче бонче, счупено пиронче, чиниите ще миеш ти! Я, падна се на Кака. Нея пък я мързи. И е на среща с випуска. Ясно, пак ще си ги мия аз. Бахтън!
Наздраве!
П.П. Това не е среща на випуска, понеже на събитието се присламчват и няколко навлека, де не са били в потока. Тея срещи ги правим няколко пъти в годината, че да тормозим колкото е може повече хора с организирането им. Което ме подсеща, че фчера изтеглих късата клечка. Следващата среща ще е в хабитата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОхааааа,бих ял от това с удоволствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЛелее, кви аромати с алкохолни нюанси се носят...
ДОбро утро, Кръчмата))
Много хубаво, слънчево и вълнуващо Лято да имате!
Коментар
Коментар