If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ако е пепел от рози, розе му кажи. Ама не е.
Знам ве аз вас, като влезете в чужда къща все гледате чужда риза да навлечете. Без панталон!? Верно, ти като по-ящна би претършувала и хладилника, ама не вервам да заспиш до него както онова циганче, де обрало-изяло толумбите на сладкарницата и там си заспало.
Така си е.
П.П. В интерес на истината, ризата ти ме е възтесничка, та затова не си олекнал с една бройка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Пренаредих си гредореда в опит да си спомня преди колко години точно съм купувала кренвирши. Имам спомен, че съответния продукт се стопяваше, ама твърде е възможно и пепел да е правел.
Както и да е. На моят лафтоп отенъка на розовото е точно "пепел от рози", па на твоя може и на кренвирш да го докарва.
Наздраве!
Мечо
Точното наименование на нюанса е "пепел от рози", ама ти от де шта го знаеш.
Наздраве!
П.П. Ахъъ, аз както дойда у вас, точно у гардероба ти ще ровя. Как ма виждаш да пропусна хладилници, килери, барчета и други места, де съхраняваш основни жизненоважни продукти!?
Това ако е пепел от рози, розе му кажи. Ама не е.
Знам ве аз вас, като влезете в чужда къща все гледате чужда риза да навлечете. Без панталон!?
Верно, ти като по-ящна би претършувала и хладилника, ама не вервам да заспиш до него както онова циганче, де обрало-изяло толумбите на сладкарницата и там си заспало.
От много взиране през окуляра, бинокуляра, под козирката и под ръката си изгубила усет за цвет. Това не е розаво, а уранживо към црвено. Май си ми ровила из гардероба.
Точното наименование на нюанса е "пепел от рози", ама ти от де шта го знаеш.
Наздраве!
П.П. Ахъъ, аз както дойда у вас, точно у гардероба ти ще ровя. Как ма виждаш да пропусна хладилници, килери, барчета и други места, де съхраняваш основни жизненоважни продукти!?
Мечо
За какво да ти ровя из гардероба, кога уважаемата модература така ласкаво те е омотала с розов чаршаф.
Наздраве!
От много взиране през окуляра, бинокуляра, под козирката и под ръката си изгубила усет за цвет. Това не е розаво, а уранживо към црвено. Май си ми ровила из гардероба.
Откъде па ми видя розовата риза и розовата фланелка? Да не си ми ровила в гардероба? По време на парада ще има събор на село, та ще пропусна. Иначе с интерес бих наблюдавал как бившите ми сподвижници от МВРО-то ше мерят сили с мъжкарани Л, крехки, нежни и весели Г, хем с тия, хем с ония Б и ту такива, ту онакива Т. Крадонационалчетата май ще ядат пердах с чантички и дълги нокте. Така е като не знаят с кой да си мерат силите и други работи. Ама при тея ледери кво да очакваш.
За какво да ти ровя из гардероба, кога уважаемата модература така ласкаво те е омотала с розов чаршаф.
Наздраве!
Мечо
Добро утро !
Болят ме кокалите ...Рамената ми са се схванали ....
Нещо младо, шляпащо небрежно по наводнените улици, може ли да окаже нужната помощ...?
Наздраве !
Мдаааа, Чиче си седи стегнат, схванат и пъшка, що младото шляпащо по улицата отишло при тия, де сме във форма, в кондиция и на топло. Поръчайте му горещо чайче, дано некое понастинало се присламчи. Към чайчето, де.
Добро утро !
Болят ме кокалите ...Рамената ми са се схванали ....
Нещо младо, шляпащо небрежно по наводнените улици, може ли да окаже нужната помощ...?
Коментар