IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq

По-страшното е че вече влязла , няма кой да сипе . За това Lelq си взе голяма диня, гушна я и в момента сладко я дълбае с една лъжица. После може и фенер да си направя. Наздраве ,tnm
    Абе ..., както ти казах - мъка. Добре сме изисканите и изтънчени дами у Кръчмата, инак заведението го пише бегало.
    Наздраве!

П.П. Утре отивам на другарска среща с колегите от вишуту. Тая година закъсняхме със сбирките - това ни е първата за годината. Кога ще ги направим три, четири - умът ми малко трудно го осмисля. И чак на границата със Гърция и Македония решили да се напием. То, като се замисля, сал там не сме си оставили "подписа" и шта са излъжат хората да ни приемат гостоприемно. Па после скръбно ще съжаляват.
    Когато попитах по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието иска ли да ни придружи, ме погледна досущ като забърсан с мокър парцал и без да каже и дума побърза да напусне пещерата. В действието му забелязах притеснение, че мое го замъкнем на джумбарето, дето ще му се наложи да бави по-ситната челяд на колегите.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Нов градински кът на кръчмата, за чаепиене. С ром, коняк, виняк, бренди или ликоууур. Който сяда, да сяда.
      Инициативата добра, ама ти или 4i40 да вземете та да си влезте във функциите и да окосите тревата, че мое да плъзнат кърлежи.
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

Добро утро и наздраве , Кръчма ! От аутринта седя пред вратата на Кръчмата и не мога да вляза , щото се оказа , че цяла седмица ми е сряда и ако може нещо с силно да се отрежа , та да ме държи уикенда .
        Мъка, мъка, мъкаааа, Lelq!!! Свършиа джентлимените у Кръчмата, щом няма кой да отвори портата и да покани една дама на питие.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Нов градински кът на кръчмата, за чаепиене. С ром, коняк, виняк, бренди или ликоууур. Който сяда, да сяда.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Добро утро.
            Рано пиле,рано пее,рано кудкудяк
            Кафенце за всички.
            Ти не спиш бе, да не посрещаш джуНая
            Айде наздраве с айрянче, пък ще отскоча до близката патисерия (нали сега така им викат на баничарниците) да си взема едни такива

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро.
              Кафенце за всички.
              Хемиле, покрай парада на веселяците нещо се разкукудяка, наместо да кукуригаш. Я излей едно мощно Кукуригууу да разбудиш Кръчмата за Деня на майстора. Петък е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми, не ми става напоследък обръча. На млади години бая талия съм топила с тоз уред.

П.П. Розова тениска, розова ризка ..., гледам вече и панталонче си имаш
                Къде, къде розовите панталонки? Май никога не съм имал. Давай подаръка! Ако са по-бледички, може се изпраскам за селския събор се права на гъзар. Ще ме гледат като ро(зе)мантик лунатик от Фенерата. Подла си тиииии, пак сакаш със сака с интригите ме прецакаш. Но понеже съм вече на зеленко, може си пием с розовите гащи в градината и розов да ми се види света.

Коментар

• Добро утро.
                  Кафенце за всички.
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• един вид да се хеджираме срещу неизвестното)))))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• пак сме много тихи, по-кротки от тревата и по-мъдри от водата ???)))) да кажем сега едно наздраве, защото утре знае ли се... ????))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

4i40 i hemilio , като ги слушам с оплакванията и болежките им , се замислям да отворя една виртуална лечебница до храма
                        Малко ви е пиенето , за това наздраве !
                        https://m.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
                        Навремето Колето беше загатнал, че ще спретне едно СПА в лятната градина, ама се отказа нещо.
                        Наздраве, Lelq!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Чудех се що пък две ризи липсват? То било зависило от габаритите.
                          Наздраве за снаждането!
                          Ми, не ми става напоследък обръча. На млади години бая талия съм топила с тоз уред.

П.П. Розова тениска, розова ризка ..., гледам вече и панталонче си имаш
                          Мечо

Коментар

Кака преди малко изкара едина Капитан Морган за Бенджи,ще има и за нас сигурно
                            Тцъ! Ний със съкровището сме като патета - потопим ли си чофките, одма се окъпваме целите. С една дума - отворим ли бутилката, изпиваме я цялата.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Каквото сипеш
                              Кака преди малко изкара едина Капитан Морган за Бенджи,ще има и за нас сигурно
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така си е.

П.П. В интерес на истината, ризата ти ме е възтесничка, та затова не си олекнал с една бройка.
                                Чудех се що пък две ризи липсват? То било зависило от габаритите.
                                Наздраве за снаждането!

Коментар

Working...
                                X