If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тнм, пусни едно теленце на воля и за срещата ще имаш 100 кила месо....Надявам се да стигнат ....
пп Знае ли човек..Квито сте юнаци на масата, може и едно глиганче с международна награда за бивни да добавите....
Наздраве !
Мани, маниии ... Чак ме е срам да го кажа, ама тайфата съвсем се е сдала багажа. Основно физически по-силните представители на домачадията.
Преди бяха хубави хора - хапваха, пийваха и така нататък. На миналата среща забелязах някакви отклонения - бяха почнали да разисква лекарства, лечебни процедури и доктори.
А сега половината не пиеха твърд алкохол, по цяла вечер разнасяха туби с бяло вино, похапваха разделно и споделяха кой колко кила е свалил. УжасТ.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Охх, черпавате се, а? А кой после мие чиниите? Онче бонче, счупено пиронче, чиниите ще миеш ти! Я, падна се на Кака. Нея пък я мързи. И е на среща с випуска. Ясно, пак ще си ги мия аз. Бахтън!
Кака е забравила как се мият чинии. Щот има 3 /три/ броя съдомиялни - по една във всяка бърлога, в която се задържам повече от седмица у годината.
Наздраве!
П.П. Това не е среща на випуска, понеже на събитието се присламчват и няколко навлека, де не са били в потока. Тея срещи ги правим няколко пъти в годината, че да тормозим колкото е може повече хора с организирането им. Което ме подсеща, че фчера изтеглих късата клечка. Следващата среща ще е в хабитата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Охх, черпавате се, а? А кой после мие чиниите? Онче бонче, счупено пиронче, чиниите ще миеш ти! Я, падна се на Кака. Нея пък я мързи. И е на среща с випуска. Ясно, пак ще си ги мия аз. Бахтън!
Два дена събор ще ме тресе. Ще се черпавам реално, а не виртуално. На първо четене заредих капама без кисело зелце и сърми, ма малко по блажна ми става. Черпа с по-мераклийска такава.
Коментар