If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....
Направо си търсиш леля да ти удари една точилка у гръбнака. Мдъъъ, пъстър живот - кой на каквото е свикнал.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ко става? Колето черпи , а няма кой да пие ?! Наздраве , Кръчма !
Наздраве, Лелче ?
За Кольчо !
пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....
А ти готино да си изкараш. Нали знаеш, няма нищо по - хубаво от лошото време
Не го насърчавай се отпуска и размързалява. Кой ще пише репортажи от чужбината да ни развеселява? Чакаме жираф да го ухапи. Щото то такова животно и без това нема.
НЕ !!! С бай Тодор, бехме двама, ама той умре...
.. тА, днес е МОЯ ден...
ЦЕЛАТА клеентела, постоянна и не до там, едЕ и пиЙ за моя смедка и здраве...
СИЧКО съм напраил и падготвил...
дА !!!
А, НАЗДРАВЕЙ !!!
Бозе, Бозе, то станало Колчовден! Ми така, де, който държи кръчмата, той гаси и пали, той дава наденицата и налива плодовата. А честито и като Тато да ни отпускаш малце в края на седмицата, че и ний да видим масата от долната страна. Наздраве с твоята !
А, аз пък се чудех защо не ми е на 100% смарангясано днес като първи работен ден след отпуск, а то какво било - жив и здрав, Колче, да ни веселиш и обгрижваш в Кръчамата, че без стопанин сме като деца-сираци, и все да имаш поводи за почерпушка, пък авери за маса винаги ще се намерят. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
.. тА, днес е МОЯ ден...
дА !!!
А, НАЗДРАВЕЙ !!!
Да си жив и здрав, Коле! И много обичан и богат с хубави моменти!
Днес е Татовден. Някой няма ли да почерпи поради добрите спомени от младежките години, изпълнени с наденица "Кучешка радост", соеви бонбони, режим на тока и притеснителни момичета? Чакам спомени на чашка с обилно мезе на мераклии по соцносталгията. Да не посочвам кои. Те си знаят според ЕГН-то.
.. тА, днес е МОЯ ден...
дА !!!
А, НАЗДРАВЕЙ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар