Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
УжасТ..Как минава времето..
пп Убаво де, това означава ли, че кът наближаваш тази благородна възраст, да те пренебрегваме.....
Мии, нееее.....!
Наздраве!
П.П. 4i4i, аз съм от жените промили. На такивата не им се случва да бъдат пренебрегваниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нормално, все пак дамата е над 60-те.
Наздраве!
пп Убаво де, това означава ли, че кът наближаваш тази благородна възраст, да те пренебрегваме.....
Мии, нееее.....!
Коментар
-
Нормално, все пак дамата е над 60-те.
Наздраве!
Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНачии, ако на масата има чиния с домашни, ароматни, сладки домати, а на леглото лежи Ким Бейсинджър и ме глада деволито, ще си сипя 30 гр ракийка и кусам доматките....
Благодарско и Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Я, да поощря Чичи за новия сезон.
Los valses mas hermosos del mundo (I)
https://www.youtube.com/watch?v=sIskzbWLPkU
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Така де! Живей си живота..., не давай препоръки..., чети си Костолани... Ти си ни - направо пример за подражание! Скоро и модераторите ще го разберат, но те по-бавно стоплят... Прояви разбиране и търпимост!Има някаква история
духът на истината. както се казва
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Комшиите /турците /правят страхотно бадемово мляко. Не знам дали някъде у хабитата предлагат тоз артикул на ориенталската кухня.
Наздраве!както е казал патриарха - туркия ке падне
за феновете на ориента https://www.youtube.com/watch?v=YFKJv8UqeCYLast edited by precakanoto; 18.04.2018, 03:26.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Пробвай ината докъде ще те отведене сме за 2-3 мили хора, я
)) а за закуска покрай кафето опитвай и бадемово мляко
Мечо
Коментар
-
Мани, оня ден се катерих по баирите. Птичките чуруликат, поточетата ромолят, въздухът кристално чист ... и още на втория, третия километър сдадох багажа. Това при положение, че всеки ден минавам около 4 км пеша всяка сутрин, че да си изпия кафето - имам подготовка, искам да кажа.
Наздраве!не сме за 2-3 мили хора, я
)) а за закуска покрай кафето опитвай и бадемово мляко
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Съни, препоръчвам ти да използваш едно - мазилце, с много приятен ментолов аромат... Вярвам, имаш навършени 12 години, защото не се препоръчва да се ползва, под тая възраст!/под 10 лв. тубичката/
"Дийп Рилийф" /DEEP RELIEF/ - болкоуспокояващ гел - без лекарско предписание...)...пак катеря, но слизането после даже по стълби ми е проблем голям...
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тегля им !!!Без да се оплаквам
Така де! Живей си живота..., не давай препоръки..., чети си Костолани... Ти си ни - направо пример за подражание! Скоро и модераторите ще го разберат, но те по-бавно стоплят... Прояви разбиране и търпимост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
ако има тежест виртуалното мнение, добави и моето) - няма нищо по-здравословно от свежия въздух и простора за погледа...
По изключение може - я на Алпите, я по Малдивите
Мечо
Коментар
Коментар