IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе хора, вие сте подвижни аптеки, а аз дори на профилактични не ходя, щото не искам да ми казват какво ми и си живея с илюзията, че съм здрав, но както казва Чиче (и е много прав) - тъпаците умират първи.
    тургам един кипърски мезелък - тия ще излезат бетер маляки, и се настройвам за мързел, щото наистина ме мързи, но явно от мързела не боли, щото иначе и аз шях да съм подвижна аптека
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

За теб Феро-фолгама няма ли ...?

Наздраве !
      Има, но аз съм ги комбинирала анемиите. Освен желязодефицитна, съм горд притежател и на В12 дефицитна анемия. Втората я оправям само с инжекции, но сега ме мързи да ходя по три пъти на ден при дофтурката.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Уффф, сега заедно с анемията, вземи та ми докарай и някой психично разтройство.
        Наздраве!
        Дай Боже, дай Боже, ше вземе да черпиш до изтощение. Финансово. Кръвното омаломощаване вече го предизвикахме. Още малце остана и ще обявим проходите в Централен Балкан за открита зона. Да пием за вдигнатите бариери!

Коментар

Кво очакваш от дърво..?!!
          Не му се сърди....
          Усмихнат ден !

Не мога да прогнозирам кой с какво настроение влиза в кръчмата. Аз засядам за да се развеселявам и да развеселявам, а не да си прехвърлям проблемите върху компанията. Или както е казал учителят Пън “Нека всички дръвчета да цъфтят.“ Бих добавил: И храстчетата, и храстчетата. Наздраве за намусените дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Каке, анемична си ни по-симпатична. Не буйстваш много, цокаш си тихо ромчето и не удряш по масата с възторжено възмутен поглед и възклика "Кой рече, че ми е ред да почерпа!" Стига плашила гаргите, че пойните птички ще отлетят, а гаргите ще останем да се киприм, перчим и нахалитетстваме. Вземи редовно черпи и ще видиш как спокойна ще е габровската ти душа - "Ха, виртуална почерпка, пак ги минах и спестих." Все за твойто благо и блаженство мисла, а ти само ми тъкмиш засади и клопки.
            Уффф, сега заедно с анемията, вземи та ми докарай и някой психично разтройство.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              Извинявам се на аудиторията , ама инсекта не уцели момента за бъзик. Приятна ви вечер
              ]
              Кво очакваш от дърво..?!!
              Не му се сърди....
              Усмихнат ден !

Коментар

Ще ти обърна необходимото фнимание, кога докарам количеството на червените си кръвни телца в санитарния минимум. Ни щъ да си хабя енергия да та храча.
                Наздраве!
                Добро утро !

За теб Феро-фолгама няма ли ...?

Наздраве !

Коментар

Ще ти обърна необходимото фнимание, кога докарам количеството на червените си кръвни телца в санитарния минимум. Ни щъ да си хабя енергия да та храча.
                  Наздраве!
                  Каке, анемична си ни по-симпатична. Не буйстваш много, цокаш си тихо ромчето и не удряш по масата с възторжено възмутен поглед и възклика "Кой рече, че ми е ред да почерпа!" Стига плашила гаргите, че пойните птички ще отлетят, а гаргите ще останем да се киприм, перчим и нахалитетстваме. Вземи редовно черпи и ще видиш как спокойна ще е габровската ти душа - "Ха, виртуална почерпка, пак ги минах и спестих." Все за твойто благо и блаженство мисла, а ти само ми тъкмиш засади и клопки.

Коментар

Блажени са тия, де не знаят какво и за какво са го учили, ала тапията им топли вътрешното джебче. Навремето ми стигаше бала да вляза право в СУ, ама нали будала, кой ще им помни толкоз нормативи? Та се набутах да запаметявам дати. Гумена глава! Да пием за и с разпуснатите юристи, само ако са разхайтени в извънработно време! И ако черпат наред, а не само клакьорки на подвеждащи числа. Така и баба знае. Не говоря за Тянка.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Извинявам се на аудиторията , ама инсекта не уцели момента за бъзик. Приятна ви вечер
                      https://m.youtube.com/watch?v=nQG_cK9mI0k
                      Как да не съм уцелил? Има ли пиене на масата и настроението се повдига.
                      https://www.youtube.com/watch?v=Kdyg1a60aQU
                      https://www.youtube.com/watch?v=OsrIZdN921Y
                      Last edited by Trakatrak; 16.04.2018, 20:34.

Коментар

Ножът ти е дървен....( в пряк и преносен смисъл)

Хъммммм, яко, жилаво дръво, не като при теб клонче провисено на храстче.Наздраве за абаноса!

Коментар

• Извинявам се на аудиторията , ама инсекта не уцели момента за бъзик. Приятна ви вечер
                          https://m.youtube.com/watch?v=nQG_cK9mI0k

Коментар

Ти не се обаждай! Торта за теб нема. Твърде слабичък, дърт и немощен си за такава захарнобомбена торта. Сигурно и диабета почуква на вратичката, а? Да помогнем на Чиче като му изядем захарчетата. В пряк и преносен смикъл.
                            Ножът ти е дървен....( в пряк и преносен смисъл)

Коментар

И аз, и аз....
                              Ти не се обаждай! Торта за теб нема. Твърде слабичък, дърт и немощен си за такава захарнобомбена торта. Сигурно и диабета почуква на вратичката, а? Да помогнем на Чиче като му изядем захарчетата. В пряк и преносен смикъл.

Коментар

Пренебрегнат ли се чувстваш, та ми даваш наклон на кой да се слагам?
                                При такава апетитна торта лиги се разтекоха. Та реших да я забърша докато се колебаеш като колко калории е и къде ще ги натрупаш. Слагачка! Слага си подплънки мастни на разни места. Гладиариум трябва. Наздраве за лечебното проследяване как ти прилапвам тортата!

Коментар

Working...
                                X