If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не я боли глава, ама й се сецнал кръста. От пресаждане на мушката. Да се сеща по-едрата третинка какво да прави. Наздраве за съобразителните половинки, третинки, четвъртинки и пр.
На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
Наздраве!
Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
То ти няма да я върнеш, ама дали тя ще те вземе ?!
На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
Наздраве!
Ето още да сънуваш поправително и превъзпитателно за сбъркания ти вкус. Наздраве за пипона и коктейлите с пипони!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Начии, ако на масата има чиния с домашни, ароматни, сладки домати, а на леглото лежи Ким Бейсинджър и ме глада деволито, ще си сипя 30 гр ракийка и кусам доматките....
Благодарско и Наздраве !
Коя Ким, оная отпреди 30 години ли? Ако е тя, ще виси клончето с доматките от устата ти дълбоко впечатлено, а с ракийката ще си парфюмираш и дезинфекцираш треперящите ръчички, да не би случайно да я пипнеш с нечисти ръце и помисли. Ангелче си тиии, ма не знам ангелчетата дали имат ерекция или го карат само на провесване. Наздраве за Ким...... Чен Ун!
Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
То, при 4i40, май при всички случаи е по-добре да се избере салатката. Щото леля не спи, леля бди
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар