Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Да! Мерси за превода..., ама Що си мислА, че тВа е само твоето тълкуване?
Пък и тоя жълт кантарион!!! Ти жълт кантарион вземаш ли..., че и в зехтин! Подозирам отприщване на енергия... и... неустоимост в щетията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Учи се на дипломатичност. Чиче почти незабележимо ми намеква, че ми отстъпва всички дами в кръчмата. А аз, понеже също съм дипломатичен, не му хич благодаря, да се не разбере в какви дефицити е изпаднал и какви договорки зад гърба на дамите правим. Учи се!
Да! Мерси за превода..., ама Що си мислА, че тВа е само твоето тълкуване?
Пък и тоя жълт кантарион!!! Ти жълт кантарион вземаш ли..., че и в зехтин! Подозирам отприщване на енергия... и... неустоимост в щетията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Можещи все още се намират, ама даващи все по-трудно се намират. И това докато се разхубавяваме с годините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?
И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?
До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тва време е само за "разговор" с вампир-ка....
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
Коментар
-
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?
И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?
До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?
Коментар
-
Коментар
-
-
Добро утро !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Двойно кафе за вампирите?
https://m.youtube.com/watch?v=qNPguBobQPY
Като искаш двойно, двойно да е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката.Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие!
https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
https://www.youtube.com/watch?v=4Ad_BVsVXKk
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Кафенце има ли?
С млеко ако може.
Няма нищо по-хубаво от лошото време
Коментар
Коментар