IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?

И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?

До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?
    Учи се на дипломатичност. Чиче почти незабележимо ми намеква, че ми отстъпва всички дами в кръчмата. А аз, понеже също съм дипломатичен, не му хич благодаря, да се не разбере в какви дефицити е изпаднал и какви договорки зад гърба на дамите правим. Учи се!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Добро утро !
      Тва време е само за "разговор" с вампир-ка....
      Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия

Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
      Можещи все още се намират, ама даващи все по-трудно се намират. И това докато се разхубавяваме с годините.

Коментар

Добро утро !
        Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия

Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?

И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?

До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?

Коментар

Добро утро !

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Като искаш двойно, двойно да е!
            Мерси. Точно от това имам нужда

Коментар

• Добро утро !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Добро утро! Двойно кафе за вампирите?
                https://m.youtube.com/watch?v=qNPguBobQPY

Като искаш двойно, двойно да е!

Коментар

• Добро утро! Двойно кафе за вампирите?
                  https://m.youtube.com/watch?v=qNPguBobQPY

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката. Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие!
                    https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
                    Бреѝѝѝ че кръвожадна лелка. Заклала лично животинче и му източила кръвта в чашата. Ти не беше ли вегетарианка? Май голема обида й нанесох?
                    https://www.youtube.com/watch?v=4Ad_BVsVXKk

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Дубрутру.
                      Кафенце има ли?
                      С млеко ако може.
                      Няма нищо по-хубаво от лошото време
                      Аа, разля се! Явно морето е бурно. Карай, на дънцето остана малко.

Коментар

• Дубрутру.
                        Кафенце има ли?
                        С млеко ако може.
                        Няма нищо по-хубаво от лошото време
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Добра и лека да е нощта Ви!

Баси... гледах ги и ги слушах това лято във Виена... 26 години по-късно... Изтрещяхме от емоции и кеф!

Наздраве за хубавите и незабравими моменти!
                          Наздраве!

Коментар

• Добра и лека да е нощта Ви!

Баси... гледах ги и ги слушах това лято във Виена... 26 години по-късно... Изтрещяхме от емоции и кеф!

Наздраве за хубавите и незабравими моменти!

Коментар

• Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката. Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие!
                              https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш! Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела.... )) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече! ))

С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!

Почакай още малко...

Надеждата /казват/ - последна умирала... ))
                                Прав си! Кака готви в казана е такъф цер, от който да са изпружиш, парализираш, озъбиш и изплезиш, тоест олензиш. Но аз знам как да бутна уж неволно купичката.

Коментар

Working...
                                X