If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?
И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?
До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?
Учи се на дипломатичност. Чиче почти незабележимо ми намеква, че ми отстъпва всички дами в кръчмата. А аз, понеже също съм дипломатичен, не му хич благодаря, да се не разбере в какви дефицити е изпаднал и какви договорки зад гърба на дамите правим. Учи се!
Добро утро !
Тва време е само за "разговор" с вампир-ка....
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
Можещи все още се намират, ама даващи все по-трудно се намират. И това докато се разхубавяваме с годините.
Добро утро !
Лелчето спретнала едни убави червени мръвки с червено вино - елексир за душата и ужасТ за стомаха...( от два-три дни ставам по нощите да пия жълт кантарион в зехтин...) С едно изречение - пак съм неподготвен и хвърлям кърпата в ъгъла на ринга....за радост на Тракащия
Наздраве за всички можещи и ..." даващи " !
Не разбирам последното изречение. Кои са можещи, а кои - "даващи"?
И, тоя жълт кантарион - не се ли препоръчва за повдигане на онова - за вдигане на мъжкото либидо?
До сега не съм подозирал, че между приятели това се наричало "еликсир за душата и ужасТ за стомаха" - та - кое от двете е валидно, след жълтия кантарион?
Добро утро !
Добро утро !
Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката. Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие! https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
Бреѝѝѝ че кръвожадна лелка. Заклала лично животинче и му източила кръвта в чашата. Ти не беше ли вегетарианка? Май голема обида й нанесох? https://www.youtube.com/watch?v=4Ad_BVsVXKk
Guns N' Roses GNR live in Noblesville, Indiana, 5-29-91 First encore, "Estranged" When Slash walks onstage he asks Axl, "Are we the only ones up here?" Make ...
Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката. Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие! https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш! Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела.... )) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече! ))
С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!
Почакай още малко...
Надеждата /казват/ - последна умирала... ))
Прав си! Кака готви в казана е такъф цер, от който да са изпружиш, парализираш, озъбиш и изплезиш, тоест олензиш. Но аз знам как да бутна уж неволно купичката.
Коментар