Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добра и лека да е нощта Ви!
Баси... гледах ги и ги слушах това лято във Виена... 26 години по-късно... Изтрещяхме от емоции и кеф!
Наздраве за хубавите и незабравими моменти!
Guns N' Roses GNR live in Noblesville, Indiana, 5-29-91 First encore, "Estranged" When Slash walks onstage he asks Axl, "Are we the only ones up here?" Make ...
Коментар
-
Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката.Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие!
https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш!Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела....
)) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече!
))
С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!
Почакай още малко...
Надеждата /казват/ - последна умирала...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеА пък на мен ми се обърна стомаха от описанието на тая гост-бичкия. Добре че току-що бях хапнал една ябълка. Искам си крем супичка!
Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш!Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела....
)) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече!
))
С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!
Почакай още малко...
Надеждата /казват/ - последна умирала...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Стана нещо средно между супичка и - може да се каже "българска гозтба - морски дарове"... Ммммм, как засища това нещо - нямаш си представа...
Ееее, трябва да призная, че - докато се правеше - имах едно хайверче, та - като предястие, докато бъркам ориза - с узото..., че и краставица, и от розовите доматки...
Тодор Колев - така, когато беше на кеф - запяваше: "Хей, живот, здрррррррравей, здрррррравей....!")))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДояло ми се крем супа. Кака, ясно, нема направи. Но може Преци се прецака щото и без това прецакано. Или пък Леля, да докаже, че е дорасла за лелка. Но най ше ми е гот, ако льелата на Чиче дойде намачка зеленчука с точилка, а после се занимае с чичините кокаляци. Дай Боже и аз да видя. Супичката, де. От костно брашно.
Това е сериозен въпрос! Като вземе човек да търси и да иска с въпроса "кой ще ми направи" - пиши я бЕгАла - супичката...
Това - с правенето на супичката - трябва да се почувства като необходимост, нещо повече - като удоволствие, а защо не - като призванието - да дадеш на някого радостта и да срещнеш благодарният му поглед...
Ощипах се, за да не би да сънувам /като ги редя такива, де/...)) Буден съм си... Защо говоря такива неразбираеми неща - не зная!
))
Хайде да кажа 2-3 думи, ама супичка няма да ти правя...))
Видях в маркета морски дарове... Не съм правил това чудо, но знаех, че ще ми се получи... Прочетох някаква рецепта за ризото, ама не си падам по ориза - и "изкопах" някакъв - малко повече от половин /малка/ кафеена чашка... Зеленчуци ми се намират: лук, морков, червена чушка, целина /картофи не сложих, но и така стана убиец!/... Значи - лукът запържих в зехтин - до златисто и сложих нарязаните на дребно зеленчуци да се задушат. През това време морските дарове хакнах в тенджера с вода. Когато зеленчуците поомекнаха, налях чаша червено вино /поради липса на бяло!/ и поставих ориза - и тук хватката е да се разбърква, за да не загори. Оризът постепенно увеличава обема си, но му доливах 3-4 пъти от водичката, в която плуваха морските дарове... Глътна я и набъбваше, при честото разбъркване. Когато оризът беше полуготов, сложих и морските дарове. В процеса на варенето - ония ми ти рулца се раздиплиха и съдът се понапълни, не го чаках да изври, защото оризът беше ОК. Стана нещо средно между супичка и - може да се каже "българска гозтба - морски дарове"... Ммммм, как засища това нещо - нямаш си представа...
Ееее, трябва да призная, че - докато се правеше - имах едно хайверче, та - като предястие, докато бъркам ориза - с узото..., че и краставица, и от розовите доматки...
Тодор Колев - така, когато беше на кеф - запяваше: "Хей, живот, здрррррррравей, здрррррравей....!")))
.... та, затова казвам, че на човек трябва да му доставя удоволствие всичко, което прави..., хоби, един вид..., да де - то и протягането на леглото - също трябва да бъде удоволствие... Ама съм и аз един импровизатор /ми - ето - нямам бяло вино, но и с червено става..., с бира също би се получило.../, но не ме плашат неизвестните...Наистина - тия морски дарове, така и не се загледах повече, какво точно съдържат, но поне идентифицирах миди, опашки на скариди и тия ролца - май си бяха октопод - развиха се и заплуваха като макарони..., вкусотия!
Наздраве!Last edited by безимeн; 06.10.2017, 20:11.
Коментар
-
Дояло ми се крем супа. Кака, ясно, нема направи. Но може Преци се прецака щото и без това прецакано. Или пък Леля, да докаже, че е дорасла за лелка. Но най ше ми е гот, ако льелата на Чиче дойде намачка зеленчука с точилка, а после се занимае с чичините кокаляци. Дай Боже и аз да видя. Супичката, де. От костно брашно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз съм малокръвна и ни шъ почервенея, така че продължавай ма фалиш. А за дан са повтаряш, втората бутилка може да е джин. И него не го отразявам.
Наздраве!
П.П. Понеже съм любознателна, да попитам, че то у теб имале нещо здраво, де може да се контузи!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Бива ме в тия работи. От малък. Като комплиментирам некоя дама, тя почервенява. Предполагам от кеф. Ма, знае ли се? Аз пък шта черпя една столична водка - Средец. Навремето на сутринта се събуждах с треперещи ръце от нея.
Айде и една старостолична, да не речеш, че съм циция и ще получа цицина. Не ща. Днес се контузих вече. Наздраве, да тий сладко!
Наздраве!
П.П. Понеже съм любознателна, да попитам, че то у теб имале нещо здраво, де може да се контузи!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Разсипа са от комплименти тая вечерЩа черпя едно вино края на месеца.
Наздраве!
Айде и една старостолична, да не речеш, че съм циция и ще получа цицина. Не ща. Днес се контузих вече. Наздраве, да тий сладко!
Last edited by Trakatrak'; 05.10.2017, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Кажи си го направо нахална, но поради ученолюбие. Обичаш да се учиш от чуждия опит като надничаш и го проследяваш през бинокуляра. Наздраве за Бигсистър!Ща черпя едно вино края на месеца.
Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Това грубо, бре!!! Любознателна съм, не любопитна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Глей ся как уби мераклийското в мен....
пп Няма нищо по-убаво от любопитна жена....Както се казва - интереса клати....феса.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТолкова ми е гадно.....
Гледам пълната луна. пия и вия кът куче.....
пп сори....форума е затова....да разтовариш душа..
Наздраве!
Мечо
Коментар
Коментар