IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Добра и лека да е нощта Ви!

Баси... гледах ги и ги слушах това лято във Виена... 26 години по-късно... Изтрещяхме от емоции и кеф!

Наздраве за хубавите и незабравими моменти!
    Наздраве!

Коментар

• Добра и лека да е нощта Ви!

Баси... гледах ги и ги слушах това лято във Виена... 26 години по-късно... Изтрещяхме от емоции и кеф!

Наздраве за хубавите и незабравими моменти!

Коментар

• Добра нощ! Тия каши си ги яж и прави ти, аз си нося и мезето и питието и музиката. Сядам си на мойта маса и казвам наздраве на който пие!
        https://m.youtube.com/watch?v=LVlBdc21LaU
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш! Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела.... )) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече! ))

С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!

Почакай още малко...

Надеждата /казват/ - последна умирала... ))
          Прав си! Кака готви в казана е такъф цер, от който да са изпружиш, парализираш, озъбиш и изплезиш, тоест олензиш. Но аз знам как да бутна уж неволно купичката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            А пък на мен ми се обърна стомаха от описанието на тая гост-бичкия. Добре че току-що бях хапнал една ябълка. Искам си крем супичка!

Божееее, абе какви са тия деликатни стомаси?... Не мога да си представя. ТНМ ШТъ излекува - да знаеш! Тя знае лек за всяка болка..., а при твоята болка - само ще смени лява или дясна кълка - в зависимост в какво положение е била, когато те е прочела.... )) И си готов! Излекуван! Ссссичко Ше ядеш вече! ))

С тая ябълка ли мислиш да си останеш тая вечер? Горкият!

Почакай още малко...

Надеждата /казват/ - последна умирала... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Стана нещо средно между супичка и - може да се каже "българска гозтба - морски дарове"... Ммммм, как засища това нещо - нямаш си представа...

Ееее, трябва да призная, че - докато се правеше - имах едно хайверче, та - като предястие, докато бъркам ориза - с узото..., че и краставица, и от розовите доматки...

Тодор Колев - така, когато беше на кеф - запяваше: "Хей, живот, здрррррррравей, здрррррравей....!" )))
              А пък на мен ми се обърна стомаха от описанието на тая гост-бичкия. Добре че току-що бях хапнал една ябълка. Искам си крем супичка!

Коментар

Дояло ми се крем супа. Кака, ясно, нема направи. Но може Преци се прецака щото и без това прецакано. Или пък Леля, да докаже, че е дорасла за лелка. Но най ше ми е гот, ако льелата на Чиче дойде намачка зеленчука с точилка, а после се занимае с чичините кокаляци. Дай Боже и аз да видя. Супичката, де. От костно брашно.

Това е сериозен въпрос! Като вземе човек да търси и да иска с въпроса "кой ще ми направи" - пиши я бЕгАла - супичката...

Това - с правенето на супичката - трябва да се почувства като необходимост, нещо повече - като удоволствие, а защо не - като призванието - да дадеш на някого радостта и да срещнеш благодарният му поглед...

Ощипах се, за да не би да сънувам /като ги редя такива, де/... )) Буден съм си... Защо говоря такива неразбираеми неща - не зная! ))

Хайде да кажа 2-3 думи, ама супичка няма да ти правя... ))

Видях в маркета морски дарове... Не съм правил това чудо, но знаех, че ще ми се получи... Прочетох някаква рецепта за ризото, ама не си падам по ориза - и "изкопах" някакъв - малко повече от половин /малка/ кафеена чашка... Зеленчуци ми се намират: лук, морков, червена чушка, целина /картофи не сложих, но и така стана убиец!/... Значи - лукът запържих в зехтин - до златисто и сложих нарязаните на дребно зеленчуци да се задушат. През това време морските дарове хакнах в тенджера с вода. Когато зеленчуците поомекнаха, налях чаша червено вино /поради липса на бяло!/ и поставих ориза - и тук хватката е да се разбърква, за да не загори. Оризът постепенно увеличава обема си, но му доливах 3-4 пъти от водичката, в която плуваха морските дарове... Глътна я и набъбваше, при честото разбъркване. Когато оризът беше полуготов, сложих и морските дарове. В процеса на варенето - ония ми ти рулца се раздиплиха и съдът се понапълни, не го чаках да изври, защото оризът беше ОК. Стана нещо средно между супичка и - може да се каже "българска гозтба - морски дарове"... Ммммм, как засища това нещо - нямаш си представа...

Ееее, трябва да призная, че - докато се правеше - имах едно хайверче, та - като предястие, докато бъркам ориза - с узото..., че и краставица, и от розовите доматки...

Тодор Колев - така, когато беше на кеф - запяваше: "Хей, живот, здрррррррравей, здрррррравей....!" )))

.... та, затова казвам, че на човек трябва да му доставя удоволствие всичко, което прави..., хоби, един вид..., да де - то и протягането на леглото - също трябва да бъде удоволствие... Ама съм и аз един импровизатор /ми - ето - нямам бяло вино, но и с червено става..., с бира също би се получило.../, но не ме плашат неизвестните... Наистина - тия морски дарове, така и не се загледах повече, какво точно съдържат, но поне идентифицирах миди, опашки на скариди и тия ролца - май си бяха октопод - развиха се и заплуваха като макарони..., вкусотия!

Наздраве!
                Last edited by безимeн; 06.10.2017, 20:11.

Коментар

• Дояло ми се крем супа. Кака, ясно, нема направи. Но може Преци се прецака щото и без това прецакано. Или пък Леля, да докаже, че е дорасла за лелка. Но най ше ми е гот, ако льелата на Чиче дойде намачка зеленчука с точилка, а после се занимае с чичините кокаляци. Дай Боже и аз да видя. Супичката, де. От костно брашно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз съм малокръвна и ни шъ почервенея, така че продължавай ма фалиш. А за дан са повтаряш, втората бутилка може да е джин. И него не го отразявам.
                    Наздраве!

П.П. Понеже съм любознателна, да попитам, че то у теб имале нещо здраво, де може да се контузи!?
                    Здрав ми е скепсиса.

Коментар

Бива ме в тия работи. От малък. Като комплиментирам некоя дама, тя почервенява. Предполагам от кеф. Ма, знае ли се? Аз пък шта черпя една столична водка - Средец. Навремето на сутринта се събуждах с треперещи ръце от нея.

Айде
                      и една старостолична, да не речеш, че съм циция и ще получа цицина. Не ща. Днес се контузих вече. Наздраве, да тий сладко!
                      Аз съм малокръвна и ни шъ почервенея, така че продължавай ма фалиш. А за дан са повтаряш, втората бутилка може да е джин. И него не го отразявам.
                      Наздраве!

П.П. Понеже съм любознателна, да попитам, че то у теб имале нещо здраво, де може да се контузи!?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Разсипа са от комплименти тая вечер Ща черпя едно вино края на месеца.
                        Наздраве!
                        Бива ме в тия работи. От малък. Като комплиментирам некоя дама, тя почервенява. Предполагам от кеф. Ма, знае ли се? Аз пък шта черпя една столична водка - Средец. Навремето на сутринта се събуждах с треперещи ръце от нея.

Айде
                        и една старостолична, да не речеш, че съм циция и ще получа цицина. Не ща. Днес се контузих вече. Наздраве, да тий сладко!
                        Last edited by Trakatrak'; 05.10.2017, 21:48.

Коментар

Кажи си го направо нахална, но поради ученолюбие. Обичаш да се учиш от чуждия опит като надничаш и го проследяваш през бинокуляра. Наздраве за Бигсистър!
                          Разсипа са от комплименти тая вечер Ща черпя едно вино края на месеца.
                          Наздраве!

Мечо

Коментар

Това грубо, бре!!! Любознателна съм, не любопитна.
                            Кажи си го направо нахална, но поради ученолюбие. Обичаш да се учиш от чуждия опит като надничаш и го проследяваш през бинокуляра. Наздраве за Бигсистър!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Глей ся как уби мераклийското в мен....

пп Няма нищо по-убаво от любопитна жена....Както се казва - интереса клати....феса.
                              Това грубо, бре!!! Любознателна съм, не любопитна.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Толкова ми е гадно.....
                                Гледам пълната луна. пия и вия кът куче.....

пп сори....форума е затова....да разтовариш душа..
                                Не мога да го разбера това с пълнолунието!? Някои вият кат вълци, други 24 часови диети правят ... Пак аз спя кат пън и доволно си похапвам, като през всичките други дни от месеца.
                                Наздраве!

Мечо

Коментар

Working...
                                X