Дайте от онова червеното вино на Хемил, дайте и от сушения бут. Може и малко сиренца. Мноооу тежък ден днес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В това ти обръщение съзирам дискриминация по полов признак. Първо ще те обадя на модература за проявеното неуважение и после ще пия едно питие за твое здраве.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве, Емилио !
Здрав, прав, корав !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПичове,ша звинявате ма много ми беше натоварено вчера и неможах да почерпя и тук.
Затуй на патерица,айде наливайте смело,аз ша оправя
П.с. одъртях още.
П.п. Хитрец си тиии, родил си се извън сезона, та по-малко да те навестяват навлеци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПичове,ша звинявате ма много ми беше натоварено вчера и неможах да почерпя и тук.
П.с. одъртях още.
Коментар
-
П.с. одъртях още.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
П.с. одъртях още.
Наздраве!
Коментар
-
П.с. одъртях още.Тя обичаше водка, докато аз си жулех виски, та в нейна чест и в твоя - наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Загорка в десети полвина ?
Може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Здравей Коле и наздраве! Загорка?
Може.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеА.П.Чехов писал:
"Если человек не курит и не пьет, то невольно закрадывается сомнение, а не сволочь ли он"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По мое лично мнение, секи ми е за нещо длъжен. Ти също не правиш изключение.
Сипи сега една голяма чаша, че това от картинката не стига за двама сериозни пиячи.
И още
Коментар
Коментар