Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Браво, Леля, те това ми е любимо за закуска - беконче - мммм. Но го хапвам само по хотелите, че вкъщи няма кога
Да сте здрави, дами, и да въплъщавате в себе си най-хубавите черти на пола си - търпеливи, разбрани, прощаващи, мили, добри, дашни (упс, май взех да говоря за имагинерно създание). Абе с две думи - наздраве за по-хубавата половина на човечеството!
И понеже ви обичаме хем дяволити, хем сладки, хем опияняващи, хем пък вие съвсем нормално искате нещо зелено в отплата, за да не ни пратите за зелен хайвер, та почерпката ми е такава
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добро утро!
Само да попитам - аз в коя група съм фключена / помисли фнимателно преди да ми отговориш/?
Наздраве!
П.П. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията. Благородно отстъпвам правото си на Lelq да ви почерпи.
Не бих си го и помислил....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да живее еманципацията !
Наздраве !
пп Към нормалните жени :
Честит празник !
Цветя и рози !
Днес е ден за даване, не само за получаване на любов....Бъдете щедри !
Само да попитам - аз в коя група съм фключена / помисли фнимателно преди да ми отговориш/?
Наздраве!
П.П. Благодаря на всички за поздравите и пожеланията. Благородно отстъпвам правото си на Lelq да ви почерпи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБ.х маа..му цял ден едно каве не сложихте
Да ти е сладко!
П.П. Не искам да съм претенциозна, но според мен вече е време за кюфтета. Всъщност ..., ти си знаеш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Уж, Грую, уж. Тя е от Ужгород.
След 800 км, ако душата ти все още у тялото, ще те чакам да ти дам бутилка със студена вода.
Наздраве!Last edited by tnm; 07.03.2018, 17:08.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Начи, тнм, ти си егати енциклопедията с бисери и вицове - страшен живот до момента, а уж си младаТам за сънищата нали имаше едно правило, че когато се сънували в определен ден, в повечето случаи били пророчески? Иначе аз цели сериали сънувам, но нали съм тъп, като се събудя я помня 1/10, я не - ако можеше някакси да си записвам това, което ставаше в мозъка ми нощем, вероятно щях да съм новия Харви Холивудски, само дето съм значително по-Убав
Наздраве - имам едно куроазие дома, та си го пазя за скъпи гости. Не че не мога да си купя друго, ама това съм си го гепил от едно събитие и ми е по-сладко
P.S. Аз не пуша, но пурата поражда едни такива асоциации, като от съня ти, та затов я включвам в картинката
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Уж, Грую, уж. Тя е от Ужгород.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пусни тука да я чуя. Знаеш как ма мързи да ровя у нета.
Наздраве!
Коментар
Коментар