IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Туй нещо иска изпечена на кокал, едно руйно винце и мислите далече от дохтурята ) да не ти се хваля как катеря балкана с болно коляно, дет оправия няма ... и няма слизане после
    Наздраве с много здраве!

Съни, препоръчвам ти да използваш едно - мазилце, с много приятен ментолов аромат... Вярвам, имаш навършени 12 години, защото не се препоръчва да се ползва, под тая възраст! /под 10 лв. тубичката/

"Дийп Рилийф" /DEEP RELIEF/ - болкоуспокояващ гел - без лекарско предписание...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Туй нещо иска изпечена на кокал, едно руйно винце и мислите далече от дохтурята ) да не ти се хваля как катеря балкана с болно коляно, дет оправия няма ... и няма слизане после
      Наздраве с много здраве!
      Провеждам подобно лечение, но явно съм изтървала юздите. След самоназначаване на пълна кръвна картина, на 7, 8 от показателите имам L /ниски нива/. Ща не ща, ще правя посещение на добра воля на дофтурката ми. И дано да я нацеля на кеф, че инак като нищо ще ме хоспитализира /играят го мръсна комбина с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието и ми прилагат тормоз по това направление/
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• И на теб, Прецаканче, добра вечер, да ти е сладко и пивко

Коментар

• Добра вечер Кръчма
          първо да замезим,
          после - наздраве
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

На мен този илач не ми действа. Щото имам разни проблеми с хематокрита, обем на еритроцитите и дивиацията им. Затова - инжекция. Ако и това не помогне - кръвна плазма, венозно.
            Наздраве!
            Наздраве с много здраве!

Коментар

• Нещо се умълчахте. Няма папо, няма моабет. И като замине Груйчо, кой ще слага масата? Пак на Чичи ше чакате му се вържат черита. А той да се фали, че напълнил кофата, но не дава. Същински Дон Домат!

Last edited by Trakatrak; 17.04.2018, 21:39.

Коментар

Спокойно, ще дойдат дни когато съпругата ти ще почне да ти напомня, че главоболието й отдавна е минало, ама ти ще предпочиташ да си пиеш уискито /по думите на един мой колега, лека му пръст/
                Наздраве!

...или хемоглобина ѝ вече е в норма.... и е пъргава като сърничка..., но тогава Човека се вълнува дали сланата ще попари доматите или плодовете ще ги хване маната....

пп Но кът се замисли човек, все ще се намери някой да помогне.... И вампирясването се лекува.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Жената е необходимото зло, нали го знаеш онзи лаф - изборътна жена е като да бръкнеш в чувал със змии, остава ти надеждата, че твоята ще се окаже водна Моята пък рече, че тя не била водна, а кралска кобра, щото кралската кобра ядяла другите змии, та щяла да ме пази от тях, да не съм хлътнл някъде неправилно и извънморално. Обаче след 100-ия километър не се брои, поне по моята ценностна система
                  То твойто най-лошото. Хем ти е душманин, хем пречи да се разтушиш при някое по-податливо. Завалия! Наздраве за да ти е широко около врата!

Коментар

Ба адвокат, сал съм го завършил, адвокатин е жената, аз само гледам да изкарам някой лев Наскоро разбрах, че първата ми голяма либоф се взела с някакъв кипърец, че даже и в Пафос, дето ще кацна - интересно нещо е съдбата, но няма да ѝ се обаждам, не съм я виждал от 20-на години някъде

А моята Фрудита е болнава, но ходи на работа, голямо нещо е - жива фурия, ако иде реч за работен процес, иначе ми скатава от женските задължения, но мъжките не ми ги припознава Та ще гледам да я лекувам, че с това подсмърчане нощем не се спи
                    Спокойно, ще дойдат дни когато съпругата ти ще почне да ти напомня, че главоболието й отдавна е минало, ама ти ще предпочиташ да си пиеш уискито /по думите на един мой колега, лека му пръст/
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                      Това защото си адвокатин и пиеш здравето на клиентите. А, извинявай, тя жена ти беше адвокатина. Как ли не ти е източила здравенцето. Сигур ти изсмукала мозъчето и не забелязваш такива дреболии. Наздраво за правовата държава и адвокатските услуги!
                      П.п. Слагай на масата, слагай, ще благодарим с претъпкана уста и ще те възхваляваме на ум с едно на ум "Кога ли па ще почерпи?"

Жената е необходимото зло, нали го знаеш онзи лаф - изборътна жена е като да бръкнеш в чувал със змии, остава ти надеждата, че твоята ще се окаже водна Моята пък рече, че тя не била водна, а кралска кобра, щото кралската кобра ядяла другите змии, та щяла да ме пази от тях, да не съм хлътнл някъде неправилно и извънморално. Обаче след 100-ия километър не се брои, поне по моята ценностна система
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Чак пък подвижни аптеки!? Нали дофтурите и те душа носят. Не мое сал адвокатите да захлебвате.
                        Наздраве!

П.П. Как е родената от морска пяна? Ще върши ли работа?
                        Ба адвокат, сал съм го завършил, адвокатин е жената, аз само гледам да изкарам някой лев Наскоро разбрах, че първата ми голяма либоф се взела с някакъв кипърец, че даже и в Пафос, дето ще кацна - интересно нещо е съдбата, но няма да ѝ се обаждам, не съм я виждал от 20-на години някъде

А моята Фрудита е болнава, но ходи на работа, голямо нещо е - жива фурия, ако иде реч за работен процес, иначе ми скатава от женските задължения, но мъжките не ми ги припознава Та ще гледам да я лекувам, че с това подсмърчане нощем не се спи
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Абе хора, вие сте подвижни аптеки, а аз дори на профилактични не ходя, щото не искам да ми казват какво ми и си живея с илюзията, че съм здрав, но както казва Чиче (и е много прав) - тъпаците умират първи.
                          тургам един кипърски мезелък - тия ще излезат бетер маляки, и се настройвам за мързел, щото наистина ме мързи, но явно от мързела не боли, щото иначе и аз шях да съм подвижна аптека
                          Чак пък подвижни аптеки!? Нали дофтурите и те душа носят. Не мое сал адвокатите да захлебвате.
                          Наздраве!

П.П. Как е родената от морска пяна? Ще върши ли работа?
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ми точно , деее..
                            Не можеш да лекуваш анемия само със желязо...( може да стане голяма беля)
                            Затова в този хап има трите съставки за вдигане на хемоглобина....желязо, Б12 и фолиева киселина ( света троица, едно без друго не могат )

пп Все пак си учила биохимия и тез неща са ти ясни....
                            На мен този илач не ми действа. Щото имам разни проблеми с хематокрита, обем на еритроцитите и дивиацията им. Затова - инжекция. Ако и това не помогне - кръвна плазма, венозно.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Има, но аз съм ги комбинирала анемиите. Освен желязодефицитна, съм горд притежател и на В12 дефицитна анемия. Втората я оправям само с инжекции, но сега ме мързи да ходя по три пъти на ден при дофтурката.
                              Наздраве!
                              Ми точно , деее..
                              Не можеш да лекуваш анемия само със желязо...( може да стане голяма беля)
                              Затова в този хап има трите съставки за вдигане на хемоглобина....желязо, Б12 и фолиева киселина ( света троица, едно без друго не могат )

пп Все пак си учила биохимия и тез неща са ти ясни....

Коментар

Абе хора, вие сте подвижни аптеки, а аз дори на профилактични не ходя, щото не искам да ми казват какво ми и си живея с илюзията, че съм здрав, но както казва Чиче (и е много прав) - тъпаците умират първи.
                                тургам един кипърски мезелък - тия ще излезат бетер маляки, и се настройвам за мързел, щото наистина ме мързи, но явно от мързела не боли, щото иначе и аз шях да съм подвижна аптека
                                Това защото си адвокатин и пиеш здравето на клиентите. А, извинявай, тя жена ти беше адвокатина. Как ли не ти е източила здравенцето. Сигур ти изсмукала мозъчето и не забелязваш такива дреболии. Наздраво за правовата държава и адвокатските услуги!
                                П.п. Слагай на масата, слагай, ще благодарим с претъпкана уста и ще те възхваляваме на ум с едно на ум "Кога ли па ще почерпи?"

Коментар

Working...
                                X