Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добро утро, Lelq!
Ще отидеш точно за сезона на шприца /коктейл/. Италианците го пият вместо безалкохолно.
Наздраве!
Поне червени вина колкото иска...( това да не се чете от Грую, че не му е в ценовата група) Пробвай в ниската ценова група 3 - 5 евра . Много са добри....При нас за тези цени ( в лв ) са само боклуци, трета ферментация...
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро, Lelq!
Ще отидеш точно за сезона на шприца /коктейл/. Италианците го пият вместо безалкохолно.
Наздраве!
Лимончелото, май по ме влече . Ама ще пия един шприц за тебНаздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Още няколко дни!
Наздраве и добро утро, Кръчма !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Дааа, Рим , Венеция, Флоренция...Красота, романтика, изкуство....
Незабравими спомени от безсънни нощи.....
Наздраве !
Наздраве и добро утро, Кръчма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Започнали сте хубава тема - " За хората и къщите ". Много може да се пише и за жалост, все тъжни неща....
Имам чувството, че идват всите господни проклятии, задето хората са напуснали родните си места....Миналата седмица всички дръвчета бяха цъфнали като в приказките - бяло, миризливо, красиво....
Вчера спирам пред вилата и нещо не ми харесва в гледката - има неестествен вид ...Дръвчетата без листа и цветове....Приближавам се и не мога да повярвам....Всичко опоскано от гъсеници - листа, цветове, плодчета....Мъка ....
В Дивото е страхотия....След като косих с машината до 22,30ч, сутринта наточих косата и започнах в 6.30, към 11 се депресирах , извадих пръскачката с Раундъп и обиколих по оградата на мястото - отидоха 2 пръскачки....
Както си обикалям гледам кафяв смок към 1.3 м и нагоре...Отидох да си взема телефона за да документирам как го хващам - демек нещо като селфи, но гадината се измъкнала в треволяците...А казах да не мърда от там....
Най после разбрах - и змиите са като жените - не слушат....
Наздраве !
Коментар
-
Май съм го споменавала ...
Баща ми има приятел, който навремето работел в Голямото село. Един ден изпратил телеграма със следния текст: Вземи твойта усойница и мойта пепелянка и ела в София. Ще направим пари.
По думите на мама положението на изпращащия телеграмата доста се натопорчило когато "усойницата" намерила телеграмата в джоба на ризата на мъжа си и я показала на "пепелянката".
Наздраве!
Коментар
-
Мен ме е страх само от змията, дето е захапала ябълката....
Баща ми има приятел, който навремето работел в Голямото село. Един ден изпратил телеграма със следния текст: Вземи твойта усойница и мойта пепелянка и ела в София. Ще направим пари.
По думите на мама положението на изпращащия телеграмата доста се натопорчило когато "усойницата" намерила телеграмата в джоба на ризата на мъжа си и я показала на "пепелянката".
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти и преди си писал, че си на "ти" с тези животинки. Не знам как ти се получава. При мен никоя друга твар не предизвиква така рязко инстинкта ми за самозащита, както змиите.
Наздраве!
Коментар
-
Започнали сте хубава тема - " За хората и къщите ". Много може да се пише и за жалост, все тъжни неща....
Имам чувството, че идват всите господни проклятии, задето хората са напуснали родните си места....Миналата седмица всички дръвчета бяха цъфнали като в приказките - бяло, миризливо, красиво....
Вчера спирам пред вилата и нещо не ми харесва в гледката - има неестествен вид ...Дръвчетата без листа и цветове....Приближавам се и не мога да повярвам....Всичко опоскано от гъсеници - листа, цветове, плодчета....Мъка ....
В Дивото е страхотия....След като косих с машината до 22,30ч, сутринта наточих косата и започнах в 6.30, към 11 се депресирах , извадих пръскачката с Раундъп и обиколих по оградата на мястото - отидоха 2 пръскачки....
Както си обикалям гледам кафяв смок към 1.3 м и нагоре...Отидох да си взема телефона за да документирам как го хващам - демек нещо като селфи, но гадината се измъкнала в треволяците...А казах да не мърда от там....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Природа
Незабравими спомени от безсънни нощи.....
Наздраве !
Коментар
-
Щот бях с пръскачката...
пп И хапеш, ааа ....?
Природа
Коментар
-
Чичо, в магазинът който пазарувам , големите и тежки бутилки с вода са до касата, а тя е до изхода. Прави ми впечатление как мъжете влизат, отиват , взимат първо бутилката и я разнасят из целият магазин да им тежи, докато напазаруват останалото . Ти що не се сети да хванеш смока и с него да ходиш за телефона?
Наздраве!
Щот бях с пръскачката...
пп И хапеш, ааа ....?
Коментар
-
Наздраве !
Наздраве!
Коментар
Коментар